1403-07-071403-07-17bool(false) امضای تفاهم‌نامه بین اتاق‌های بازرگانی غرب کشور همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 17 مهر 1403

Today : Tue, October 8, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  139755 تاریخ انتشار:  1403-07-07 - 11:33 تعداد بازدید:  64
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

به میزبانی اتاق بازرگانی همدان انجام شد
امضای تفاهم‌نامه بین اتاق‌های بازرگانی غرب کشور

اقتصادی



تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین اتاق‌های بازرگانی همدان، ایلام، کرمانشاه، سنندج، زنجان، قزوین و خرم‌آباد امضاء شد.

به گزارش همدان‌پیام، آئین امضای تفاهم‌نامه مشترک به میزبانی اتاق همدان و با حضور رؤسای اتاق‌های بازرگانی غرب کشور برگزار شد.

در این نشست، با توافق طرفین، قرار بر همکاری چندجانبه جهت توسعه تجارت خارجی شد.

مهمترین مباحث مطرح‌شده در این جلسه مربوط به اعزام هیأت‌های تجاری مشترک به تعدادی کشور موردنظر، پذیرش هیأت‌های تجاری از کشورهای مرتبط با اتاق‌های عضو این تفاهم‌نامه و همچنین تبادل‌نظر درباره تجربیات تجاری بود.

هرکدام از رؤسای اتاق‌های بازرگانی، در این نشست، برای هم‎افزایی، به روابط و ظرفیت‌های اتاق تحت مدیریت خود اشاره کرده و نظرات خود را برای بهره‌مندی یکدیگر از ظرفیت‌های موجود دادند.

همچنین پیشنهاد شد اتاق همدان به‌عنوان دبیرخانه همکاری مشترک 7استان غربی فعالیت‌های مربوطه را انجام بدهد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان در جمع رؤسای اتاق‎های بازرگانی غرب کشور گفت: با توجه به روابط اتاق بازرگانی همدان با رومانی، همدان می‌تواند به‌عنوان نماینده 7استان وارد گسترش روابط شده و اقدامات لازم را برای تبادل هیأت تجاری و افزایش مراودات تجاری انجام بدهد.

رحیم مرتضایی با اشاره به برپایی نمایشگاه آذر در اربیل و پاویون شهرک‎های صنعتی در این نمایشگاه اظهارکرد: در این نمایشگاه نیز می‌توان جایگاه مناسبی برای 7استان تدارک دید.

وی با اشاره به روابط و تفاهم‎نامه‎های اتاق همدان با ازبکستان و بخارا بیان کرد: همدان آماده است تا اتاق‌های بازرگانی دارای منافع مشترک در این تفاهم‌نامه را برای استفاده از ظرفیت‌های موجود کمک و همراهی کند.

مرتضایی همچنین برای تبادل اطلاعات با سایر رؤسا به اطلس صادراتی تدوین‌شده اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم اتاق در سال گذشته تدوین اطلس صادراتی بود که سبب شد اطلاعات قابل توجهی برای توسعه تجارت خارجی به‌دست بیاید.
وی ادامه داد: اکنون نیز در حال تهیه سند چشم‌انداز توسعه همدان هستیم.

مرتضایی تأکید کرد: با امضای این تفاهم‎نامه، از این پس می‌توانیم با یکدیگر هم‌افزایی کرده و قدم مهمی برای توسعه روابط تجاری با سایر کشورها داشته باشم.

تولیدی‌ها باید به استان خود مالیات بدهند

رئیس اتاق بازرگانی قزوین نیز با تأکید بر چابک‌کردن اتاق‌های بازرگانی، گفت: با پرداخت به موقع حق عضویت اعضا و همچنین 3درهزار و 4در هزار سود شرکت‎های مستقر در استان‎ها، اتاق‌های بازرگانی به‌راحتی می‌توانند به وظایف محوله بپردازند.

مهدی عبدیان ادامه داد: برخی از شرکت‌ها در استانی مستقر هستند ولی کارت بازرگانی خود را از تهران می‌گیرند که این درست نیست و برای اصلاح این روند باید پیگیری‌های لازم در اتاق‌های بازرگانی استان‌ها انجام شود که امور مالیاتی بیشترین کمک را در این زمینه می‌تواند داشته باشد.

وی گفت: شرکت‌هایی که مالیات خود را در استان تهران پرداخت می‌کنند باید هیچگونه خدماتی از طریق شرکت‌های خدمات‌رسان و همکاری ستاد تسهیل را در استان‌ها دریافت نکنند.

مدیریت نوین لازمه اداره اتاق بازرگانی

رئیس اتاق بازرگانی خرم‌آباد هم با تأکید بر مدیریت نوین در اتاق‌های بازرگانی گفت: برای اینکه اتاق‌های بازرگانی نسل 4و5 داشته باشیم باید به سمت مدیریت نوین برویم.

محمد خاکی ادامه داد: اتاق‌های بازرگانی همچنان با روش سنتی اداره می‌شوند گرچه نسبت به سایر اتاق‌ها در کشور جایگاه ویژه‌ای دارند.

وی با بیان اینکه به‌راحتی می‎توان از طریق انتقال تجربه از موفقیات‎های کشورهای دیگر در این زمینه استفاده کرد، اظهار کرد: اتاق‎های بازرگانی باید در حوزه بین‎الملل پیشرو باشند و حتی در موضوعاتی که دولت پیگیر آنهاست بتواند نظرات و راهکارهای جدید و نوین ارائه کند.

چین را دست کم نگیریم

رئیس اتاق بازرگانی سنندج نیز با اشاره به استفاده از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی در خصوص روابط تجاری با سایر کشورها، گفت: باید در اعزام هیأت‎های تجاری به کشورهای دیگر از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنیم.

علی‌اکبر عبدالملکی اظهارکرد: در سفر به کره جنوبی مذاکراتی داشتیم که آنها اعلام کردند آمادگی اعزام هیأت تجاری حرفه‎ای به ایران را دارند.

وی ادامه داد: آنها در حال آماده‌شدن برای اعزام هیأت تجاری به ایران هستند و اگر هر کدام از اتاق‌های عضو در این تفاهم‌نامه ظرفیت مشخصی دارند، می‎توانند برای اطلاع به کره اعلام کنند.

عبدالملکی افزود: هر استانی ظرفیت‌های خود را ارائه کند تا از کره بخواهیم اعضای هیأت تجاری خود را بر اساس ظرفیت‌های ما اعزام کند.

رئیس اتاق بازرگانی سنندج با تأکید بر اینکه باوجود تحریم‎ها اما می‌توان روابط تجاری خوبی با کره و ژاپن برقرار کرد، گفت: در بهمن‌ماه نیز کره و ژاپن هفته‌های فرهنگی برگزار می‎کنند که ما می‎توانیم به مدت 10روز هیأت تجاری مشترک به این کشورها اعزام کنیم.

وی با بیان اینکه تمام امکانات سفر را کره در اختیار ما می‌گذارد، تأکید کرد: چین در صادرات به ایران نقش نخست را دارد و در توسعه تجارت نباید این کشور را فراموش کنیم زیرا برای ما اهمیت بیشتری نسبت به بسیاری از کشورها دارد.

همدان استانی اقتصادی است

رئیس اتاق بازرگانی زنجان نیز با تأکید بر اینکه همدان از ابتدا استانی اقتصادی بوده، گفت: در حال حاضر بزرگترین شریک تجاری زنجان کشور ترکیه است.

صمد یوسفی با بیان اینکه هر استانی که دارای مزیت صادراتی به ترکیه است می‎تواند اعلام کند، افزود: برای توسعه تجاری سایر اتاق‌های دور این میز می‌توانیم کمک‎های لازم را داشته باشیم تا ارتباط مناسب با آنها برقرار کنید.

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه هم با تأکید بر اصلاحاتی در زمینه همکاری اتاق‎های غرب کشور گفت: باید توجه کرد که رابطه این اتاق‌ها چگونه شکل می‌گیرد تا مشکلات بعدی پیش نیاید.

رضاسلیم ساسانی  افزود: وظایفی که به عهده اتاق‌های بازرگانی گذاشته می‎شود طبق توانمندی آنها باشد تا امور به درستی انجام شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایلام درباره مزیت این اتاق نسبت به سایر اتاق‎ها گفت: به‎دلیل مرزی‎بودن این استان، ارتباط نزدیکی با اتاق‌های کشورهای مرزی داریم.

سیدمحمد موسوی‌نسب تأکید کرد: به دلیل این ویژگی به‌راحتی می‌توانیم مشکلات احتمالی که بین تجار با کشورهای مرز غربی پیش می‌آید را حل کنیم.

نایب رئیس اول اتاق بازرگانی همدان نیز با اشاره به مشکلات پیش رو برای دریافت سود 3درهزار و 4درهزار برخی از شرکت‌های مستقر در استان گفت: باید دست به دست هم راهکاری بیابیم تا این مشکل را از ریشه حل کنیم.

خیرا... اسدی ادامه داد: برخی از این واحدهای تولیدی مشترک بین 2استان هستند که به هرحال باید تعادلی برقرار کرده و مشکل پرداختی آنها به این استان‎ها نیز حل شود.

نایب رئیس دوم اتاق بازرگانی همدان هم گفت: اجرای تعهدات ارزی مشکلات عدیده‌ای برای صادرکنندگان ایجاد کرده که باید فکری برای آن کرد.

مؤمنعلی خزایی افزود: تا زمانی که مشکلات مربوط به ارز حل نشود تولید و صادرات روزبه روز ضعیف‌تر می‌شود، اظهارکرد: دولت جدید باید ارز حاصل از صادرات را تعیین تکلیف کند.

ناصر قنبری، عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی هم با اشاره ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی ملایر گفت: مبل و منبت ملایر ثبت جهانی است و ظرفیت بزرگی برای صادرات به کشورهای مختلف دارد.

حسین میرابیان، عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی همدان نیز با اشاره به پژوهش‌های کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی همدان گفت: برای ایجاد پیوند بین دانشگاه و صنعت پژوهش‌های گسترده‌ای در این کمیسیون توسط دانشگاهیان انجام شده که در نهایت منجر به امضای تفاهم‎نامه بین صنعت و دانشگاه در استان شد.

حسین میرابیان بیان کرد: هدف ما ایجاد رابطه عمیق بین صنعت و دانشگاه است و امیدواریم کمیسیون آموزش سایر استان‌ها برای تبادل اطلاعات با ما ارتباط بگیرند.

این نشست با امضای تفاهم‎نامه در قالب 5ماده بین اتاق بازرگانی همدان، ایلام، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه و لرستان به پایان رسید.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com