بیشتر آسیب‌ها ناشی از ضعف فرهنگی است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  60549 تاریخ انتشار:  1394-04-15 - 05:45 تعداد بازدید:  222
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون استاندار همدان:
بیشتر آسیب‌ها ناشی از ضعف فرهنگی است

اخبار

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: کمتر از ۳۰ درصد مشکلات و آسیب‌های اجتماعی به مباحث اقتصادی ارتباط مستقیم دارد که باید با آموزش مهارت‌های فردی و اجتماعی بسیاری از معضلات فرهنگی در جامعه رفع شود.
به گزارش تسنیم، محمدابراهیم الهی‌تبار در آيین افتتاحیه طرح غنی‌سازی اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان اظهار كرد: سرمایه‌های اجتماعی از مهمترین ظرفیت‌های درونی هر جامعه‌ای به شمار می‌آیند که حضور آنها در صحنه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد.
وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی اثبات شد که حضور مردم و استفاده از ظرفیت مردمی در جامعه می‌تواند بسیاری از تنگناها و کمبودها را رفع کند و زمینه رونق و شکوفایی را فراهم کند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با ازدیاد جمعیت کمبود زیرساخت‌های آموزشی و پرورشی در کشور وضعیت بحرانی داشت که با ورود خیران و بخش خصوصی امروز شاهد هستیم که دور افتاده‌ترین نقاط نیز از ظرفیت مدرسه و آموزش بهره‌مند هستند.
وی با بیان اینکه با آموزش مهارت‌های فردی و اجتماعی زمینه رفع بسیاری از معضلات فرهنگی در جامعه فراهم می‌شود، گفت: کمتر از ۳۰ درصد مشکلات و آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق و اعتیاد به مباحث اقتصادی ارتباط مستقیم دارد که در این راستا باید مباحث فرهنگی گسترش یابد.
الهی‌تبار با ابراز نگرانی از افزایش نرخ طلاق در جامعه بیان کرد: امروز بسیاری از طلاق‌هایی که به وقوع می‌پیوندند به مشکلات اقتصادی زوج‌ها ارتباطی ندارد و بلکه عدم بهره‌مند نبودن از مهارت‌های زندگی سبب شده است که زوج‌ها تحمل یکدیگر را نداشته و با قرار گرفتن در مسیر مشکلات توان مقابله را ندارند.
وی عنوان کرد: بسیاری از جوانان نیز به دلیل بهره‌مند نبودن از مهارت‌های لازم در زندگی در مقابل خواسته‌های دیگران و دوستان خود کم می‌آوردند و چون قدرت "نه گفتن" را ندارند سریع به دام اعتیاد گرفتار می‌شوند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان افزود: امروز کشور در وضعیت پنجره طلایی قرار دارد به طوری که بیشترین جمعیت کشور را جوانان تشکیل می‌دهند که اگر برنامه‌ریزی مناسبی شکل نگیرد فرصت جوانی جامعه به تهدید تبدیل می‌شود.
وی اظهار كرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از مهمترین مراکزی هستند که با برقراری فضایی شاد و متنوع متناسب با نیاز جوانان می‎توانند زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را فراهم کنند.
الهی‌تبار با اشاره به روز بزرگداشت قدس تصریح کرد: مستضعفان و آزادگان جهان به جمهوری اسلامی ایران چشم دوخته‌اند و حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس می‌تواند زمینه امیدواری را در کشورهای مسلمان به وجود آورد. وی با تأکید بر ضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی در امسال گفت: انتخابات امسال باید به عنوان یک فرصت برای نظام تبدیل شود چرا که حضور حداکثری مردم در انتخابات نشان از مهر تأیید دوباره بر پذیرش اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به شرایط سخت کشور در حوزه اقتصادی عنوان کرد: در گذشته کشور با درآمد ۱۵۸ میلیارد دلار در سال اداره می‌شد اما امروز دولت با ۲۵ میلیارد دلار کشور را اداره می‌کند بر این اساس از نظر اقتصادی شرایط سختی بر کشور حاکم است.
دبیرکانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان هم در این نشست گفت: ۵۱۷ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان همدان فعال است. هادی فیض‌منش شامگاه شنبه در مراسم افتتاحیه طرح غنی‌سازی اوقات فراغت کانون‌های مساجد استان همدان با بیان اینکه هدف کانون‌های مساجد تبعیت از حدیث پیامبر(ص) در مورد مدارا با مردم است، اظهار كرد: برای موفقیت در کارها و جذب جوانان باید روش مدارا با مردم را در پیش گرفت. وی با اشاره به اینکه هدف اصلی تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و مبارزه با تهاجم فرهنگی است، عنوان کرد: تهاجم فرهنگی ابعاد مختلف دارد و دشمن راه‌های مختلفی برای اینکه نسل جوان را با مشکل روبه‌رو کند در پیش گرفته است.
دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان با بیان اینکه شورای فرهنگی، مساجد را به عنوان کانون فعالیت فرهنگی برگزیده است، بیان کرد: ۵۱۷ کانون فرهنگی هنری مساجد در حال حاضر در استان همدان فعال است. فیض‌منش از سطح‌بندی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان خبر داد و گفت: کانون‌ها به سطح یک و 2 و 3 تقسیم‌بندی می‌شوند.
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه اداره ارشاد همدان احیای فرهنگ و هنر در حوزه سینما و مطبوعات و تشکل‌های فرهنگی را در برنامه خود قرار داده است، عنوان کرد: نزدیک به ۶۰۰ مرکز شامل کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های سیمایی و مطبوعات استانی در همدان فعال است. فاضل عبادی ادامه داد: ۵۱۷ کانون فرهنگی مساجد، ۲۰۸ کتابخانه مساجد و ۸۳۰ مرکز تلاوت نور و صد انجمن هنری و تشکل از جمله مراکز فرهنگی استان همدان است. وی از فعالیت ۳۰۰ مؤسسه قرآن و عترت در استان همدان خبر داد و گفت: بیش از ۳۵۰ محفل انس با قرآن در استان فعالیت می‌کند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com