1403-07-071403-07-17bool(false) زندگی روی آب در مسیر المپیک همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 17 مهر 1403

Today : Tue, October 8, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  139756 تاریخ انتشار:  1403-07-07 - 11:36 تعداد بازدید:  62
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

زندگی روی آب در مسیر المپیک

ورزشی


بانوی قایقرانی آب‌های آرام که تنها آرزویش رسیدن به مدال المپیک است، معتقد است: برای کسب این جایگاه، راه پُرفراز و نشیب و سختی را در پیش دارد، اما با عزم و اراده‌ای که در خود سراغ دارد، می‌تواند این افتخار را برای ایران کسب کند.

به گزارش ایرنا؛ «فاطمه زندی» تنها بانوی قایقران ملایری است که مسیر رشد و ترقی را به سرعت در این رشته سپری کرد و در کمتر از 2سال از آغاز فعالیتش در رشته قایقرانی به اردوی تیم ملی راه یافت.

علاقه به آب و حمایت خانواده و مربی‌اش از او یک قهرمان ساخت و امروز قایقرانی کانو کانادایی استان همدان و شهرستان ملایر روی دست وی می‌چرخد و با استعداد و توان بدنی خوبی که داشت، توانست در مدت زمان کوتاهی برای این استان و شهرستان تاریخ‌سازی کند.

بدون شک این بانوی قایقران ۲۰ساله ملایری امروز یکی از امیدهای قایقرانی کانوی کانادایی است که با یک قایق و پارو، آرزوهای بلندی در سر دارد و می‌خواهد با تمام سختی‌ها بجنگد و پاسخ اعتماد و حمایت‌های بی‌دریغ خانواده، مربی و دایی‌اش که قهرمان رشته کشتی بوده و بر اثر یک اتفاق جانش را از دست داده، با کسب مدال خوش رنگ طلا در میادین ورزشی آسیایی، جهانی و المپیک بدهد.

فاطمه زندی قبل از اینکه قایقران باشد، شناگر بود و از سن 8سالگی وارد رشته قایقرانی شد، به خاطر آمادگی جسمانی که داشت، مربی تشخیص داد که در رشته قایقرانی فعالیت کند و به همین دلیل از سن ۱۶سالگی به طور رسمی وارد این رشته شد.

هم‌اکنون هم در رشته تربیت بدنی دانشگاه شریعتی مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل می‌باشد.

در سن ۱۶ سالگی زیر نظر «حسین مهرابی» که به صورت حرفه‌ای این رشته را دنبال می‌کرد، تمرین کرد و شبانه‌روز پارو می‌زد تا آمادگی جسمانی‌اش را افزایش دهد تا اینکه طبق نظر مربی، 3 سال پیش در مسابقات قایقرانی قهرمانی بانوان کشور در رده جوانان شرکت کرد و عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی این مسابقات را در آب‌های آرام کشور کسب کرد.

در این مسابقات موفق شد در کانو کانادانی تک نفره جوانان کشور به میزبانی استان تهران، مدال طلای کشور را در ماده هزارمتر و نقره ۲۰۰متر کشوری را بدست آورد و به همین خاطر به اردوی تیم ملی دعوت شد.

سال ۱۴۰۰ به دلیل شیوع ویروس کرونا، اردوی تیم ملی جوانان برگزار نشد و سال گذشته در رده سنی بزرگسالان به تیم ملی دعوت شد و نخستین حضورش در اردوی تیم ملی بود و بسیار خوشحال بود که توانسته به تلاش‌ها و حمایت‌های خانواده‌ و مربی‌اش پاسخ مثبت داده و به نخستین آرزویش برسد.

در هر دوره از مسابقات طبق بخشنامه فدراسیون قایقرانی مسابقات قهرمانی در ماده‌های مختلف ۲۰۰، ۵۰۰ و هزار متر برگزار می‌شود که هزار متر بیشتر برای آقایان است و در مسابقات آسیایی برای بانوان نیز هزار متر برگزار می‌شود.

سال گذشته نیز در مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی دریاچه آزادی، در بخش کانوی تک‌نفره در 2 ماده ۲۰۰ متر و ۵۰۰ متر پارو زد که ره‌آورد آن کسب 2مدال نقره بود.

غیر از مسابقات انتخابی تیم ملی، مسابقات لیگ را در پیش دارد که از پاییز و ۱۶ مهرماه آغاز می‌شود و احتمالا با یک تیم از بندرعباس در مسابقات لیگ پارو بزند، بهار و تابستان بیشتر فصل تمرینات فنی است و باید خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی بزرگسالان یا زیر ۲۳ سال که آبان یا آذر برگزار می‌شود، آماده کند.

از نظر این بانوی قایقران، ملایر زیرساخت لازم را برای این رشته ندارد، با توجه به اینکه قایقرانی یک رشته رکوردی است و همه چیز بستگی به صدم و هزارم ثانیه برای قهرمانی دارد مشکلات خاص خود را نیز دارد، در کنار این مشکلات اما باید شرایط تمرین مهیا باشد تا بتوان نتیجه را در صدم و هزارم ثانیه به نفع خود تمام کرد.

این در حالی‌ است که برای رسیدن به این آمادگی جسمانی آن هم برای حضور در مسابقات برون مرزی، هر روز باید ۱۰ تا ۱۲کیلومتر پارو زد، در حالی‌که دریاچه کوثر در ۲۰۰متر آبی که دارد، شرایط لازم برای این حجم از تمرین را ندارد و این ورزشکار مجبور است در مواقعی روی اسکله به صورت ثابت پارو بزند و بِدود.

کانو کانادایی (Canoe) نوعی از قایق‌های مسابقات سرعت است که با استفاده از یک پاروی یک کفه‌ای به حرکت در می‌آید و طول این پارو از پاروی کایاک کوتاه‌تر است ولی کفه آن به نسبت بزرگتر است.

این قایقران ملایری آرزو دارد به صورت فیکس در تیم ملی باشد و آرزوی بزرگ دیگرش حضور در المپیک و کسب مدال طلای المپیک است.

او به هر مرحله‌ای از موفقیت در رشته قایقرانی که دست پیدا کند، می‌خواهد در کشور خود باشد و برای ایران افتخارآفرینی کند، هدف دیگر این است که پس از تکمیل تحصیلاتش در تربیت بدنی، در این رشته مربی‌گری کند و یک مربی موفق شود.

زندی به‌عنوان یک ورزشکار از مسئولان انتظار دارد اگر می‌توانند از ورزشکاران حمایت کنند قایقرانان برای هر مسابقه‌ای که حضور پیدا می‌کنند و یا تهیه وسایل ورزشی، باید خودشان هزینه‌هایشان را پرداخت کنند و انتظار می‌رود مسئولان از ورزشکاران استان حمایتی بیشتری انجام دهند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com