زهرا چهارمحالی- همدان پیام:جلسه هماندیشی و بررسی برنامه عملیاتی راهبردی شهر و شهرداری همدان، با حضور رهبر، مشاور طرح، و جمعی از دانشجویان، خبرگان و نخبگان دانشگاهی، در فضایی پویا و تعاملی در دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار شد. در این نشست تخصصی، دکتر رهبر به تشریح جامع فرآیند تدوین این برنامه راهبردی پرداخت و به سوالات و دیدگاههای حاضران پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و فناوری شورای اسلامی شهر همدان ضمن تشکر از رویکرد مشارکتی در تدوین این برنامه راهبردی که بر اساس نظرسنجی گسترده از عموم مردم، نخبگان و کارشناسان خبره صورت گرفته است، اظهار کرد: این برنامه، با تمرکز بر مهمترین مسائل و نیازهای شهر و همچنین مطالبات به حق شهروندان، تدوین شده است.
اکبر کاوسیامید در ادامه بر لزوم ارج نهادن و اصالت بخشیدن به رویداد مردمی و موفق “من شهردار هستم” در اجرای این برنامه تأکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، از بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و پژوهشی مرکز پژوهشهای شورای شهر و همچنین توجه دقیق به اسناد بالادستی در فرآیند تدوین این برنامه قدردانی کرد.
رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر همدان افزود: تدوین یک برنامه ۵ ساله مدون و جامع در دل این طرح راهبردی، از اهمیت و تأثیرگذاری بهسزایی برخوردار است و میتواند نقشه راهی روشن برای توسعه آتی شهر باشد.
کاوسیامید همچنین بر اهمیت مضاعف توجه همزمان به موضوعات کیفی و کمی در تمامی مراحل تدوین و اجرای برنامه تأکید کرد و گفت: شفافیت حداکثری در آگاهیرسانی و ارائه آموزشهای شهروندی، از جمله پیشنیازهای اساسی برای تحقق اهداف متعالی این برنامه است.
این عضو شورای شهر همدان در خصوص مسائل مربوط به درآمدزایی شهرداری نیز به ارائه دیدگاههای خود پرداخت و گفت: در بحث پروژههای عمرانی، گرچه اقدامات مطلوبی انجام گرفته، اما همواره جای بهبود و دستیابی به مطلوبترین حالت وجود دارد که با بهرهگیری از مشاورههای تخصصی نخبگان اقتصادی در حوزه درآمدهای پایدار، میتوانیم بسیاری از نقاط ضعف را برطرف کرده و عملکرد را به سمت ایدهآل سوق دهیم.
کاوسیامید با بیان اینکه در حال حاضر تنها حدود ۲۰ درصد از شهروندان در پرداخت عوارض مشارکت فعال دارند و با اشاره به اینکه قانون درآمدهای پایدار به تازگی اجرایی شده است، افزود: شهرداری هنوز در زمینه بهرهبرداری کامل از این ظرفیتها عملکرد مطلوبی نداشته است.
وی در پایان سخنانش اظهار کرد: ظرفیتهای جدید و بینظیری در قانون درآمدهای پایدار و فرصتهای سرمایهگذاری وجود دارد که میتواند تحولی بنیادین در این حوزه ایجاد کند. بنابراین، باید تمرکز و تلاش بیشتری بر جذب سرمایهگذاری و بهرهبرداری از این ظرفیتها انجام گیرد.