چشم انداز شورای پنجم از زبان منتخبان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  77823 تاریخ انتشار:  1396-03-08 - 05:46 تعداد بازدید:  653
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شـورای شـهر جـوان شده است
چشم انداز شورای پنجم از زبان منتخبان

اخبار

پنجمین دوره انتخابات شورای شهر همدان امسال که با حضور پرشمار کاندیداها و سطح گسترده تبلیغات برگزار شد نفراتی به شورای شهر راه یافتند که در بین آنها نفراتی نه چندان نام آشنا برآمدند و پدیده این دوره از انتخابات شدند. چهره های جوانی که امیدوارند با عملکرد خود کم تحرکی و رنج سنی بالای شورای چهارم را در دوره پنجم بپوشانند. هر چند که لیست امیدی ها در این انتخابات یک سرو گردن بالاتر از دیگر کاندیداها ظاهر شدند اما مولوی عضو با سابقه شورای همدان می گوید با وجود این چهره های راه یافته شورای چهارم تخصصی تر از شورای پنجم بوده و بر این اساس تاکید فراوانی روی ادامه مشارکت نخبگان و اساتید دانشگاهی در همدان در اتاق فکر شورای شهر دارد.سه تن از منتخبان مردم در انتخابات پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا در نشستی از نیازهای شهر همدان ، افق های پیش رو و برنامه های خود برای شهر همدان سخن گفته اند.  ابراهیم مولوی، از اعضای منتخب شورای پنجم در این نشست به ایسنا گفت: بسیاری از رسانه‌ها شورای چهارم را به واسطه حضور افراد تحصیلکرده در رشته‌های فنی و عمرانی، شورایی تقریبا تخصصی ارزیابی کردند.
مولوی درباره انتخاب شهردار خاطرنشان کرد: همه در انتخاب فردی عمرانی متفق‌القول بودند اما ضعف مدیریت برخی مسئولان سبب عقب افتادن پروژه‌ها شد.
 شهردار فعلی همدان با پاک‌دستی شهر را اداره کرد
وی 98 درصد از درآمدهای شهرداری را از محل صدور پروانه‌های ساختمانی، تراکم و تغییر کاربری‌ها افراز و تفکیک شده عنوان کرد و گفت: پاک‌دستی یکی از ویژگی‌های شخصیتی شهردار حال حاضر همدان است که توانست شهر را با بی‌پولی اداره کند در حالیکه منابع مالی شهرداری قطع شده بود به طوریکه در سال 90 حدود 3 میلیون مترمربع پروانه صادر شد و در سال‌های بعد این میزان به شدت افت کرده است.
وی از محقق شدن 23 درصد از اعتبارات 600 میلیارد تومانی تخصیص یافته به شهرداری خبر داد و گفت: افزایش هزینه‌های بیمه، دارایی و حقوق کارکنان و نگهداری شهر افزایش یافته و منابع مالی کم شده و شهردار همدان با چنین وضعیتی شهر را اداره کرده است. مولوی شورای چهارم را نسبت به پنجم متخصص‌تر ارزیابی کرد و گفت: نقطه ضعف شورای چهارم پیر بودن اعضا و بالا بودن میانگین سنی آنان و عدم کشش افراد برای حضور در جلسات طولانی‌مدت بود که در دوره جدید شورا با حضور جوانان امیدواریم این ظرفیت در شورا ایجاد شود.
این عضو فعلی شورای چهارم ادامه داد: در شورای پنجم امیدواریم با انتقال تجربیات خود به نیروهای جوانی که در این دوره حضور پیدا کرده‌اند، بتوانیم از ترکیب جوانی و تجربه نیروی محرکه‌ای برای توسعه شهرمان ایجاد کنیم.وی حضور در این دوره را به سبب وجود برنامه‌های ناتمام خود در دوره قبل عنوان کرد و گفت: در راستای بهبود و کیفیت‌بخشی به فضاهای شهری همدان برنامه‌هایی داریم که با مشکلاتی مواجه است که امیدواریم با مشارکت و همکاری سایر ارگان‌ها و همفکری و تعامل اعضای شورا به نتیجه مطلوب برسد.
 حضور 750 استاد در اتاق فکر شورای شهر
وی از حضور 750 استاد دانشگاه‌های بوعلی، صنعتی، آزاد، پیام‌نور و علوم پزشکی در کمیته‌های 11گانه و اتاق فکر شورای شهر همدان خبر داد و خاطرنشان کرد: در شورای پژوهشی حرف اول و آخر را اساتید دانشگاه بوعلی می‌زنند و با احترام به رأی مردم، امیدواریم شورای پنجم نیز از حضور اساتید ارزشمند بهره ببرد.
حمید بادامی‌نجات، به عنوان پدیده‌ای در انتخابات شورای پنجم با 28 سال سن و بالاترین میزان رأی از لیست امید به عضویت شورای پنجم شهر همدان درآمده است.
وی دراین نشست محله خود را حاشیه‌شهر همدان معرفی کرد و گفت: باید این تفکر از سطح شهر همدان برداشته شود که هر مسئولی که خودروی لوکس دارد با رانت به آن دست یافته است و من نیز با تلاش خود به دارایی‌هایی که دارم، رسیده‌ام و الان به این سمت دست یافته‌ام بنابراین نباید در این‌باره مورد هجمه افکار مردم باشم.
بادامی‌نجات دور کردن تفکر ریاکارانه از شورای شهر همدان را به عنوان یکی از برنامه‌های شورای پنجم معرفی و تأکید کرد: علاقه‌ام در زمینه‌های ایجاد کسب و کارهای نوپا که نیاز به سرمایه‌های زیادی ندارد و مطالعات و پژوهش است و امیدوارم با کمک مولوی، بتوانم در کمیسیون مطالعات و پژوهش شورا فعالیت کنم تا بنای هر گونه اقدامی که در این شهر قرار است انجام شود را براساس مطالعات و پژوهش قرار دهیم.
وی لزوم پرداختن به مطالعات و پژوهش در شورای شهر و مدیریت شهری را بیان کرد و گفت: این امر مانع از هدررفت منابع بیت‌المال خواهد شد و باید با پرداختن به اولویت‌ها و تخصص‌ها به اجرای پروژه‌ها بپردازیم. بادامی‌نجات اعتقاد به نقش دانشگاه در مدیریت کشور را مطرح کرد و یادآور شد: اقتصاد مقاومتی در تعریف کلان کشور را دربرمی‌گیرد و در شهر استفاده از منابع و افراد همان شهر در اجرای پروژه‌های شهر است که مسأله بیکاری را نیز از بین خواهد برد.
 منابع باید عادلانه در شهر توزیع شود
رضوان سلماسی نیز به عنوان عضو منتخب شورای پنجم و بالا آمده از لیست امید، با تأکید بر لزوم فعالیت تیمی و توجه به خرد جمعی بیان کرد: همیشه با استفاده از تجربیات افراد و اقشار و ارتباط با شهروندان و آشنایی با مسائل و مشکلات می‌توان در مدیریت شهر اقدامات مثبتی انجام داد و امیدوارم با کمک سایر اعضای شورا بتوانیم اتفاقات خوبی را برای شهر همدان رقم بزنیم.
وی شفاف‌سازی در روند فعالیت‌های شورا و پاسخگویی به مطالبات مردم را به عنوان مهمترین اهداف خود برشمرد و گفت: توزیع عادلانه منابع در سطح شهر حتی در زمینه تغییر کاربری‌ها باید در کل شهر به صورت یکنواخت صورت گیرد.
سلماسی همکاری و تعاون با سازمان‌های مردم‌نهاد را به عنوان بازوی کمک‌کننده به شورای شهر از دیگر اهداف خود دانست و تصریح کرد: جلب مشارکت‌های مردم در بحث‌های مدیریت شهری و نیز ورزش‌های همگانی می‌تواند دلسوزی و توجه شهروندان به مباحث شهری را افزایش دهد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com