ریاست‌جمهوری سودای شیرین حاجی‌بابایی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  76129 تاریخ انتشار:  1395-12-09 - 05:45 تعداد بازدید:  408
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

همدانی‌ها نگران خالی شدن کرسی خود در مجلس
ریاست‌جمهوری سودای شیرین حاجی‌بابایی

اخبار

 نماینده همدان و فامنین در مجلس باز هم سودای ریاست جمهوری دارد. سودایی که از 4سال پیش مطرح شد و تا نزدیک‌های کاندیداتوری هم پیش رفت. حمیدرضاحاجی بابایی چهار سال پیش سعی بر برجسته کردن نام خود در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم کرد و در حالی که زمزمه‌های کاندیداتوریش بسیار جدی دنبال می‌شد که از وزارت کشور بازگشت.
وزیر با سابقه دولت احمدی‌نژاد از همان سال‌های وزارت در پی نشان کردن خود به عنوان چهره‌ای بالقوه برای نامزدی از سوی جریان احمدی نژادی‌ها بود که البته با روی باز رئیس‌جمهور سابق همراه نشد و حتی کار به هشدار هم رسید.
اما در همان زمان که نماینده ارتقا یافته همدان و فامنین به لطف همراهی انتخاباتی با محمود احمدی‌نژاد در سال 88 سودای ریاست‌جمهوری را در سر می‌پروراند منتقدانی عملکرد وی در وزارت آموزش و پرورش را خلاف ادعاها و سخنان او در دوران نمایندگی دانستند و نوشتند که:" حاجي‌بابايي حرف‌هاي جالبي مي‌زند ولي در عمل به هيچ يک از آنها عمل نکرده و در اصطلاح، کار‌هاي وزارتخانه تحت مديريتش را به امان خدا رها کرده است".
پس از دولت دهم حمیدرضا حاجی‌بابایی نخستین وزیر پیاده شده از اتوبوس کابینه بود اما چندی بعد با تشکیل جبهه یکتا به همراه وزرای سابق نشان داد که همچنان خیال حضور و بروز در سپهر سیاسی ایران را دارد.
حمیدرضا حاجی‌بابایی اما با انتخاب دوباره از سوی همدانی‌ها به نهاد قانونگذاری بازگشت. در مجلس خیز نایب‌رئیسی مجلس را داشت که البته نمایندگان روی خوشی به او نشان ندادند. او اما پس از آن با بالانشینی در کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه خود را درگیر پرونده‌های اساسی و خبرساز کرد که به این بهانه در شبکه‌های صدا و سیما جزو بیشترین میهمانان بوده است. حضوری که شائبه چهره‌سازی در انتخابات را برای وزیر آموزش و پرورش دولت احمدی‌نژاد به میان کشید.
اما تلاش حاجی‌بابایی برای تداوم حضور در صحنه رقابت به فرم رسمی مختصر نشد و او چه در مجلس و چه در نشست‌های جناحی سعی بر راهبری و جای‌گیری در طبقه تصمیم‌گیر گذاشت. راه‌اندازی فراکسیون نمایندگان ولایی و ریاست بر آن در مجلس از اراده او برای جایگزینی نقشی که حداد عادل یا محمدرضا باهنر در مجالس پیش داشتند خبر می‌داد. از سوی دیگر با عضویت در هیأت موسس جبهه مردمی انقلاب اسلامی مجدداً در پی پیشبرد تاکتیک‌های انتخاباتی و قرار گرفتن در طبقه بالای اصولگرایان بوده است.
این همه تلاشی نبوده که نماینده با سابقه مردم همدان و فامنین در مجلس برای حفظ خود در تیم اصلی اصولگرایان و تصمیم‌سازان با نفوذ داشته است. حمیدرضا حاجی‌بابایی در این سال‌ها نشان داده که ریاست‌جمهوری سودای دور از ذهنی برای او نیست.
سرکشی و یارگیری مستمر از استان‌ها و تشکل‌ها، پیش گرفتن ادبیات منتقدین دولتی و به نوعی افشاگرانه با استفاده از منابع اطلاعاتی و مسئولیت‌ها و علائق سیاسی خود، برجسته کردن گفتارهای انتخاباتی و به نقد کشیدن مدیریت موجود او را در چند ماه گذشته توانسته به میدان خبرسازی باز گرداند. این چهره شدن مجدد اصلی‌ترین کمک برای حاج بابایی در پیشبرد سودای ریاست‌جمهوری بوده است.
حمیدرضا حاجی بابایی با استعفا از اعضای هیأت مؤسس جبهه مردمی انقلاب اسلامی نشان داد که قصدی جدی برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری را دارد و اینک در لیست 10 نفره این جبهه برای انتخاب کاندیدای نهایی قرار گرفته است.
 احتمال یک به شش انتخاب حاجی‌بابایی
اما در این لیست نفراتی وجود دارند که نام هر یک از آنها گزینه شدن حاجی بابایی را کم رنگ می‌کند و حجت‌الاسلام رئیسی، قالیباف و جلیلی جدی‌ترین گزینه‌های اصولگرایان برای حضور در انتخابات آینده خواهند بود.
 این اسامی کار حاجی‌بابایی را برای حضور در فینال انتخابات بسیار سخت می‌کند. مگر اینکه او تاکتیکی دیگر برای مطرح کردن خود به عنوان کاندیدای ریاست‌جمهوری و باقی ماندن در این میدان را در سر پرورانیده باشد که می‌توان روی احتمال «پست گرفتن او در کابینه آینده دولت اصولگرایان» و یا «بنیه‌سازی برای دوره‌های بعدی» تمرکز کرد.
 اشتیاق‌های هزینه‌دار حاجی بابایی برای همدانی‌ها
کاندیداتوری حاجی‌بابایی اما هر چه هیجان داشته باشد برای همدانی‌ها نگرانی و دلهره خواهد داشت. در این دلهره و نگرانی گروه‌های مختلف سیاسی و مردم همدان مشترک‌اند چرا که تجربه دو سال ترک صندلی وی در مجلس هشتم را به یاد دارند.
حاجی بابایی با آغاز دولت دهم سهم خود را در حمایت از احمدی نژاد با صدارت بر وزارت آموزش و پرورش گرفت. برای نشستن بر این مسند باید دو سال صندلی یکی از نمایندگان همدان خالی می‌شد. اگر چه او با عضویت در کابینه وزیر معین استان در دولت عنوان گرفت اما خسارت خالی شدن یک کرسی همدان در مجلس در این دوران به وضوح احساس شد هرچند که در کسوت وزیر هم همدان همتراز دیگر استانها دیده شد و اتفاق خاصی در استان نیفتاد و از این رو همدانی‌ها خاطره خوشی از اشتیاق حاجی‌بابایی به سکوهای دیگر را ندارند. به ویژه آنکه در صورت کاندیداتوری او از سوی اصولگرایان در انتخابات آینده دست کم سه ماه از وقت نماینده مردم همدان و فامنین صرف این کارزار مهم خواهد شد و عملا شهرستان با یک نماینده ادامه راه خواهد داد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com