با خاموشی برق واحدهای تولیدی، تلفن آنها نیز قطع میشود.
با کمبود برق در کشور و به منظور مدیریت بار، یک روز در هفته برق شهرکهای صنعتی قطع میشود اما طبق ابلاغ به شهرکهای صنعتی استان، از هفته آینده تعداد روزهای خاموشی واحدها به 2روز در هفته افزایش مییابد. بر این اساس، تعداد روزها و ساعتهای قطع تلفنهای ثابت واحدهای تولیدی و صنعتی نیز افزایش مییابد.
به گزارش همدانپیام، این در حالی است که اگر شرکت مخابرات سیستم پشتیبان باتری و یا منبع تغذیه اضطراری کافی داشته باشد، میتواند با استفاده از ذخیره برق، از قطع تلفنهای ثابت واحدهای تولیدی جلوگیری کند.
اما آنطور که گفته میشود منابع ذخیره برق مخابرات همدان کافی نبوده و واحدهای تولیدی در ساعتهای طولانی با قطع تلفن ثابت خود نیز مواجه شدهاند. با قطع تلفن واحدهای تولیدی ارتباط آنها را با مشتریان نیز قطع شده و علاوه بر اینکه سبب از دسترفتن مشتریان جدید میشود میزان فروش آنها با کاهش مواجه شده و به زحمت پرسنل واحدها نیز میافزاید.
مدیر یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی بهاران درباره خساراتهای ناشی از قطع تلفن ثابت واحدهای تولیدی گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی کالاهای خود را بر پایه بازاریابی بهفروش میرسانند که در صورت قطع تلفن خسارت هنگفتی به آنها وارد میشود.
وی افزود: علاوه بر اینکه ارتباط از سوی ما با مشتریان قطع شده و توان فروش کالاهای تولیدی را از دست میدهیم ارتباط سایر مشتریان با ما هم قطع میشود و بهراحتی مشتریان خود را از دست میهیم.
وقتی تلفن قطع میشود مشتریان از سراسر کشور هنگام تماس با کارخانه با پاسخگو نبودن از سوی واحد مواجه شده و مشتریان خود را از دست میدهیم.
وی بیان کرد: برخی موارد را میتوان با تلفنها همراه پیگیری کرد اما آنتندهی در این شهرک نامناسب است و عملاً استفاده از موبایل نیز مقدور نیست.
این مدیر کارخانه بیان کرد: شرکت مخابرات همدان باید سیستم ذخیره برق خود را توسعه بدهد و اجازه ندهد واحدها دچار چنین زیانهایی شوند.
وی افزود: سالیان سال است که شهرک صنعتی بهاران با مشکلات عدیدهای در آنتندهی موبایل و همچنین اتصال خطوط سیمی دارد و هنوز مشکلات آن رفع نشده که مشکل جدید نیز با خاموشی برق واحدها به آن اضافه شده است.
این مدیر کارخانه با بیان اینکه مخابرات گفته خودتان برای تأمین برق تلفنهای ثابت باید تجهیزات خریداری کنید،گفت: برخی واحدهای تولیدی دهها خط تلفن ثابت دارند و ماهانه آبونمان آنها را پرداخت میکنند، بنابراین انتظار میرود سیستم پشتیبان باتری خود را در شهرک صنعتی توسعه بدهد.
مدیرمخابرات منطقه همدان هم در پاسخ به خبرنگار همدانپیام گفت: در صورت قطع برق، تجهیزات مخابرات 2تا 3ساعت برق واحدها را تأمین میکند.
صابری ادامه داد: سال گذشته برق واحدها حدود 8ساعت قطع میشد که مخابرات همدان حدود نصف این زمان را برای وصلبودن تلفن ثابت تأمین میکرد اما امسال بین 18تا 24ساعت برق قطع میشود و احتمالاً به 48ساعت افزایش خواهدیافت.
وی با بیان اینکه قطعی برق طولانیمدت به تجهیزات مخابرات هم آسیب میرساند، گفت: در دیگر شهرکهای صنعتی هم این مسأله وجوددارد که بهنظر میرسد کمکم قابل حل است و یکباره نمیتوانیم این مشکل را حل کنیم.
صابری با بیان اینکه باید یک راهحل مناسب برای این مسأله بیابیم، گفت: نیروهای فنی مخابرات در روز دوشنبه (دیروز) برای بررسی مشکلات و راهکار حل آنها به شهرک صنعتی بوعلی رفتهاند و تا چندروز آینده شهرک صنعتی بهاران را نیز بهصورت حضوری بررسی خواهندکرد.