با توجه به تشکیل قرارگاه اشتغال برای صحتسنجی و نظارت بر اشتغال، ۸۴ درصد از فرصتهای شغلی ایجاد شده در استان همدان تأیید شدهاست.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری بیان کرد: ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات سهم مشاغل خانگی استان در سالجاری است که تاکنون ۸۶ میلیارد تومان آن معادل ۷۶درصد به متقاضیان اختصاص یافتهاست.
یوسف شعبانی با اشاره به اینکه بند ۲ تبصره ۱۶، به میزان هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تعهد استان است، افزود: برای حوزه صنعت استان ۷۵۳ میلیارد تومان معادل ۴۷ درصد، حوزه کشاورزی ۳۳۶ میلیارد تومان معادل ۲۱ درصد و حوزه خدمات ۵۲۲ میلیارد تومان معادل ۳۲ درصد است.
وی تأکید کرد: در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ باید سرعت بالاتر رود که در این مورد با حالت انقباضی بانکها مواجه هستیم.
شعبانی قانون تشکیل تعاونیهای توسعه و عمران را یکی از ظرفیتهای خوب برای ایجاد فضای کسب و کار و اشتغال در شهرستانها دانست و افزود: بر اساس قانون در هر شهرستان یک تعاونی تشکیل میشود و این تعاونی تا این حد اختیار پیدا میکند که شهرداریها و نهادها بتوانند بدون اخذ تشریفات کارهای عمرانی را به این تعاونی بدهند که در استان همدان شهرستانهای درگزین و فامنین به عنوان آزمونه (پایلوت) انتخاب شدهاند.
تدوین برنامه ۳ ساله مبتنی بر رشد 5/7 درصدی در همدان
استاندار همدان نیز در این جلسه ضمن اشاره به اینکه ۹۵۶ پروژه در ایام دهه فجر افتتاح شدهاست، گفت: برنامهای 3 ساله مبتنی بر رشد 5/7 درصدی با حداقل5/2 درصد از محل بهرهوری در رابطه با کارگروههای حوزه اشتغال و کسبوکار برنامهریزی شدهاست.
همچنین محمد طوماسی رئیس شورای هماهنگی بانکهای استان گفت: سهمیهای برای پرداخت تسهیلات از مرکز اعلام نشدهاست و دستگاههای اجرایی استان باید با مرکز برای دریافت تسهیلات هماهنگ کنند زیرا بانکها نیز طبق دستورالعمل مرکز تسهیلات پرداخت میکنند.
علی قره باغی، مسئول بسیج سازندگی سپاه استان نیز گفت: سال گذشته از محل تبصره ۶ ، برای هزار و ۱۰۰ نفر اشتغال از سوی این نهاد ایجاد شدهاست.