مجموعهای از معاونت بینالملل، پژوهشگاه، پژوهشکدهها و پارک علم و فناوری بهطور قطع زیرساخت مناسبی است که در آینده اتفاقات خوبی را در دانشگاه علومپزشکی همدان رقم میزنند که میتواند به تولید فناوری و تولید دارو منجر شود.
رئیس دانشگاه علومپزشکی گفت: به دنبال این هستیم داروهایی که اکنون در دانشکده داروسازی و پارک علم و فناوری تولید میشود در آیندهای نه چندان دور با برند ابنسینا تولید شود و به دست مصرف کننده برسد.
محمد مهدی مجذوبی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در دانشگاه علومپزشکی همدان اظهار کرد: بیمارستان اکباتان در دولت سیزدهم با حمایت شهید رئیسی افتتاح شد که خوشبختانه امروز مردم همدان از خدمات آن بهرهمند میشوند.
وی بیان کرد: منتظر بودیم این بیمارستان به دست شهید رئیسی افتتاح شود و به بهرهبرداری برسد اما ایشان به محض آمادهسازی این مرکز درمانی، تأکید کردند بهرهبرداری انجام شود که درس بزرگی بود به اینکه ما نباید خدمات را معطل به حضور افراد و شخصیتها کنیم و هر زمانی بتوانیم به مردم خدمت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علومپزشکی همدان با اشاره به اینکه این دوره از مدیریت دانشگاه علومپزشکی همدان در حوزه درمان در بخشهای مختلفی نظیر ارتقای فضای فیزیکی و افزایش تعداد تختهای بیمارستانی، بخشهای دیالیز و تجهیزات بیمارستانی ورود کردیم گفت: درمان ناباروری یکی از اولویتهای ما در جوانی جمعیت بود که خوشبختانه تمام اهداف مورد نظر به صورت صددرصد محقق شد و حتی میزان موفقیت این طرح به طور مشخصی افزایش یافت، به طوریکه شاخص درمان ناباروری در استان 3سال گذشته ۲۰درصد بود و امروز به بیش از ۳۰درصد رسیده است.
نمایه شدن 7مجله علمی دانشگاه در پایگاههای معتبر استنادی دنیا
مجذوبی با بیان اینکه علومپزشکی همدان یکی از درخشانترین دورهها را در زمینه تحقیقات و فناوری سپری کرد که در تولید و انتشار دانش و نیز توسعه زیرساختهای تحقیقات و فناوری موفقیتهایی کسب شده است، ادامه داد: در حوزه انتشار تعداد مجلات دانشگاه علومپزشکی همدان به 7مجله نمایش شده در پایگاههای استنادی معتبر دنیا رسیده است که یک دستاورد بزرگ به شمار میآید.
مجذوبی در حوزه توسعه زیرساختها به راهاندازی پارک علم و فناوری حوزه سلامت برای نخستین بار در استان همدان اشاره داشت و عنوان کرد: از دیگر اقدامات گرفتن مجوز 4پژوهشکده و یک پژوهشگاه بوده که هر کدام به نوبه خود یک دستاورد بزرگ محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه بینالملل به طور محسوس و مشخصی دانشگاه را از سطح یک شعبه بینالملل ساده به سطح معاونت بینالملل ارتقاء دادیم اضافه کرد: برای این مهم تلاشهای زیادی شد که توسعه جذب دانشجویان خارجی و گسترش توریسمدرمانی از اثرات این اتفاق مبارک است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی همدان با بیان اینکه مجموعهای از معاونت بینالملل، پژوهشگاه، پژوهشکدهها و پارک علم و فناوری بهطور قطع زیرساخت مناسبی است که در آینده اتفاقات خوبی را در دانشگاه علومپزشکی همدان رقم میزنند که میتواند به تولید فناوری و تولید دارو منجر شود، گفت: در حال حاضر به دنبال برندی برای دانشگاه علومپزشکی همدان در تجاریسازی اقلام تولیدی هستیم که حداقل ۶ماه زمان میبرد این کار انجام شود، داروهایی که اکنون در دانشکده داروسازی و پارک علم وفناوری تولید میشود در آیندهای نه چندان دور با برند دانشگاه و ابنسینا تولید میشود و به دست مصرفکننده میرسد.
افزایش15رشتهمقطع در 3سال به ظرفیتهای آموزشی دانشگاه
مجذوبی با اشاره به توسعه رشتهها و رشته مقطعها در حوزه آموزش تصریح کرد: ۱۵رشته مقطع به مقاطع آموزشی دانشگاه اضافه شده که موفقیت بزرگی به شمار میآید.
وی با بیان اینکه حفظ کلان منطقه غرب کشور و قطب آموزشی غرب کشور را در این دوره از مدیریت دانشگاه رقم زدیم، خاطرنشان کرد: خوشبختانه به تدریج مشکلات اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز مرتفع شد و اصلاح قوانین انجام گرفت؛ همچنین میطلبد در این زمینه اقدامات بیشتری انجام گیرد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علومپزشکی همدان رتبه نخست رفاه دانشجویی را به دست آوردیم و نزدیک به ۲۰درصد تختهای خوابگاهی که در دولت سیزدهم افتتاح شد، متعلق به همدان بود، گفت: در حوزه خوابگاه متأهلی همدان توانست رتبه دوم کشور را بهدست آورد.
رئیس دانشگاه علومپزشکی همدان ادامه داد: در حوزه فرهنگی بین 5دانشگاه برتر کشور بودیم که به همین دلیل و به خاطر عملکرد درخشان فرهنگی برای نخستین بار جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت به میزبانی همدان برگزار شد.
وی افزود: در حوزه بهداشت ارتقای کیفیت آب از اقدامات شاخص بود که علاوه بر آب شهری، آب روستایی هم با دقت بررسی میشد و جلسات مختلفی در پی آن در راستای تحقق اهداف یعنی حداکثر سلامت آب برگزار شدهاست.
مجذوبی با اشاره به اینکه در حوزه کنترل آبیاری مزارع و استفاده از میزان سموم و کودها در محصولات کشاورزی ورود کردیم، گفت: امروز آزمایشهای سنجش استانداردهایی یک محصول در حوزه صادرات در استان انجام میشود که از قبل در استانهای دیگری انجام میشد و معاونت غذا و دارو به خوبی وظیفه ذاتی خود در این زمینه عمل میکند.
وی همچنین با بیان اینکه در این دوره یک کار ویژه منحصر به فرد از سوی دانشگاه علومپزشکی همدان انجام و موزه تاریخ پزشکی سلامت افتتاح شدف خاطرنشان کرد: در 3سال گذشته نزدیک به ۷۰پروژه بهداشتی و درمانی با بیش از ۹۰هزار متر مربع در سطح استان افتتاح و بهرهبرداری شده است.
وی با اشاره به اینکه کانون ارزیابی مدیران غرب کشور در همدان راهاندازی شده و در حال حاضر مدیرانی از استانهای مختلف برای ارزيابي و گرفتن پست و مسئولیت به همدان میآیند، گفت: این مهم میتواند در آینده توسعه استان و ارتقای توانمندی مدیران استان را به دنبال داشته باشد.
راهاندازی اورژانس ناشنوایان و اورژانس بانوان در راستای توجه به اقشار مختلف مردم در حوزه سلامت
رئیس دانشگاه علومپزشکی همدان در پایان به بخشی از اقدامات حوزه اورژانس پیشبیمارستانی نیز اشاره کرد و بیان کرد: راهاندازی اورژانس ناشنوایان، اورژانس بانوان و افزایش ظرفیتها و زیرساختهای این مجموعه نیز برای توجه به اقشار مختلف در شرایط ضرور دارد که در این دوره مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: افزایش بیش از ۴۱۲تخت بیمارستانی نیز در این دوره مدیریتی با هدف توسعه خدمات درمان به مردم استان و منطقه انجام گرفته که با افتتاح پروژههای درمانی بیمارستان اکباتان، مرکز جامع سرطان، ساختمان جدید بیمارستان فاطمیه، مرکز درمان ناباروری بیمارستان مهر ملایر و... تبلور یافته است.