داروهای مورد نیاز زوجین نابارور تحت پوشش بیمه سلامت است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 15 خرداد 1402

Today : Mon, June 5, 2023




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  132186 تاریخ انتشار:  1402-03-02 - 12:13 تعداد بازدید:  100
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان خبر داد
داروهای مورد نیاز زوجین نابارور تحت پوشش بیمه سلامت است

نویسنده : نیر احمدی

اجتماعی



 مدیرکل بیمه سلامت استان اظهار کرد: داروهای مورد نیاز زوجین نابارور طبق راهنماهای بالینی و دستورالعملهای مربوطه تحت پوشش بیمه سلامت است .

به گزارش خبرنگار همدان پیام: فریبرز نیاستی، با اشاره به اینکه از سال 1400 سازمان بیمه سلامت خدمات مربوط به درمان نازایی و ناباروری را در سامانه های مربوط به این سازمان بارگذاری کرده است گفت: در همین خصوص زوج نابارور به محض اینکه به پزشک معالج مراجعه می کند، نشان ناباروری دریافت کرده و 90 درصد هزینه ها طبق دستورالعمل در مراکز دولتی و 90  درصد هزینه ها با تعرفه عمومی غیر دولتی در مراکز خصوصی و عمومی غیر دولتی پرداخت می شود.

 مدیرکل بیمه سلامت استان افزود: سازمان بیمه سلامت ایران براساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، خدمات را به زوجین نابارور ارایه می کند، در حال حاضر هیچ مشکلی وجود نداشته و نشان دار شدن زوجین نابارور به درستی در حال انجام است، در گذشته طبق دستور العمل سن زوجه برای دریافت خدمات حداکثر 45 سال تمام بود، اما با پیگیری های انجام شده  به 49 سال افزایش پیدا کرد.

نیاستی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری فاطمیه همدان با بیمه سلامت استان طرف قرارداد می باشد و بیماران در این ممرکز تنها ده درصد هزینه ها را بر اساس تعرفه دولتی پرداخت می نمایند تصریح کرد: از افزایش میزان قرار داد مراکز درمانی با سازمان بیمه سلامت ایران استقبال می کنیم، ما مکلف هستیم براساس راهنماهای بالینی داروها را در سامانه های سازمان پیاده سازی کنیم، لذا فرایند ارائه خدمات طبق راهنماهای بالینی انجام می شود بيماران صعب‌العلاج جامانده از حمايت هر چه سريع‌تر اسناد خود را ارائه كنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با تاكيد به اينكه سال گذشته در مجموع ۱۳۰ میلیارد تومان عملکرد مالی برای بیماران خاص و صعب‌العلاج داشتیم گفت: بيماران جامانده طی دو هفته آینده (تا 15 خرداد ماه) حتما فاکتورها و اسناد هزينه‌هايي که از ابتدای سال گذشته از جیب پرداخت کرده اند را به بيمه سلامت ارائه دهند تا مبالغ حمايتي به حساب آنها نيز واريز شود.

وی  با بیان اینکه پیگیر هستیم براي بیمارانی که هزينه‌هاي زيادي داشتند، ۵۰ میلیون تومان بعدی نیز به حساب آنها واریز شود خاطرنشان کرد: بیمه سلامت در حال حاضر ۲ هزار و ۱۹۵ بیمار خاص را حمایت می‌کند که بیشترین این بیماران مبتلا به« ام اس» با تعداد یک هزار و ۲۸۷ نفر هستند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com