تلخی و رنج نهفته در کتاب‌های کنکور به خاطرات خوش و شیرین مبدل شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  98087 تاریخ انتشار:  1398-06-04 - 08:30 تعداد بازدید:  1447
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تلخی و رنج نهفته در کتاب‌های کنکور به خاطرات خوش و شیرین مبدل شد

نویسنده : مهسا طاقتی‌احسن

گزارش


 چند ساليست که کنکور فکر روز و شب دانش‌آموزان دبيرستاني شده است، کنکوري که براي اين دانش‌آموزان مانند ديواري بزرگ روبه‌روي آن‌ها قد علم کرده و کابوس رد شدن از آن با روح و روان اين نوجوانان بازي مي‌کند. فرقي ندارد چه نوجوانان ديروزي که‌اين ديوار را شکسته و الان پدر و مادر اين دانش‌آموزان هستند یا چه نوجوانان امروزي که در برابر اين ديوار ايستاده‌اند و روياي شکستن اين ديوار را در سر مي‌پرورانند. در بين اين نوجوانان افرادي با پشتکار، تلاش و اراده به همراه خانواده‌ها و معلمانشان از پس اين مرحله از زندگي بر‌مي‌آيند و به سمت روياها و اهداف خود نزديک‌تر مي‌شوند و عده‌اي هم به رقم تلاش‌هاي بي‌دريغشان، در پشت این دیوار مانده يا راه ديگري به سمت رشته‌اي که مورد علاقه آن‌ها نيست را انتخاب مي‌کنند.
آموزشگاه مدرسان فاخر که مهد پرورش رتبه‌هاي برتر کنکوردر استان همدان است و نوجوانان همداني را به سمت موفقيت سوق مي‌دهد، امسال به رسم عادت هرساله‌اش، جشنی براي تجليل از رتبه‌هاي برتر خود در کنکور 98 در هتل کتيبه همدان در روز جمعه یکم شهریور ماه برگزار کرد. در اين مراسم حدود 50 نفر از دانش‌آموزان رتبه برتر اين موسسه به همراه خانواده‌هایشان ،۲۰ نفر از دانش‌آموزان سال پايين تر براي افزايش انگيزه به همراه اساتيد، پرسنل و چند تن از مسئولان استاني حضور داشتند.
در ابتدا مراسم با اجراي زيباي موسيقي سنتی با زبان همداني آغاز و با سخنان مشاور آموزشگاه که مجري مراسم بود، ادامه پيدا کرد.
فخيمي جشن را با قرائت متني از مناجات شهيد مصطفي چمران آغازکرد. سپس از خانم دکتر شيراني مدير مرکز شايستگي بانوان برای سخنرانی دعوت کرد. شيراني با اشاره به ويژگي مشترک انسان‌هاي موفق در انجام دادن يک سري اصول ثابت، از دانش‌آموزان خواست تا براي موفقيت، از اين انسان‌ها الگوبرداري کنند.
وي ادامه داد: انسان‌هاي موفق به چهار اصل معتقد هستند، اصل اول، اصل ارتباط مي‌باشد و ما انسان‌ها با اصل برقراري ارتباط حالمان خوب است.
شيراني افزود: اصل دوم اصل سپاسگذاری است، سپاسگذاری از خدا، پدر و مادر و خود.
وی افزود: سومین اصل، اصل زندگی در لحظه می‌باشد. انسان موفقي وجود ندارد که در گذشته زندگي کند،آن‌ها از گذشته خود اگر بد باشد عبرت مي‌گيرند و اگر خوب باشد لذت مي‌برند.
شیرانی با بيان درخواستي از دانش‌آموزان براي برنامه‌ريزي و هدف‌گذاري در دوران دانشجویي ادامه داد: چهارمين اصلي که انسان‌هاي موفق به آن معتقد هستند، اصل هدف‌گذاري است.
مجري مراسم پس از اتمام سخنراني، از حال و احوال دانش‌آموزان رتبه برتري در سال کنکور گفت: خاطرات را که جمع‌بندي کنيم در سال گذشته دانش‌آموزان نگران جمع‌بندي دروس پايه شان بودند، سپس در مهر علاقه دانش‌آموزان به کسب رتبه‌هاي خوب در آزمون آزمايشي شدت پيدا کرد.در آذر ماه دچار ناراحتي و افسردگي شدند و دي ماه و بهمن ماه‌ ايامي بود که دانش‌آموزان کم کم خود را شناخته و کنکور را از حالت ابتدايي و آماتور در حالت بسيار جدي دیدند.
وي ادامه داد: بسياري از شما دانش‌آموزان عيد را در اردو مطالعاتي آموزشگاه گذراندند و در اريبهشت و خردادماه مشغول جمع‌بندي دروسشان بودند.
او افزود: اي کاش کسي به شما مي‌گفت که تمام مطالعه و زحمت و درد و رنج نهفته در لاي کتاب‌هاي تست قرار است يک روز به خاطرات خوش پس از  کنکور تبديل شود.
وي همچنين مشاوره‌اي به دانش‌آموزان کنکوري 99 که در جمع حضور داشتند، داد و از آن‌ها خواست تا از تجربيات رتبه برتر‌ها و استاد مهرداد ماهر و ساير اساتيد استفاده کنند تا بتوانند در سال آينده جا پاي رتبه برتر‌ها بگذارند.
فخيمي در ادامه از گروه همخواني منتظران براي اجراي چند سرود زيبا دعوت کرد.
پس از اجرای همخوانی، پدر دو رتبه برتر مريم مختاری و سينا مختاري، به نمايندگي از اولياي رتبه برتر با سپاسگذاري از معلم سخن گفت: در درجه اول از خدا سپاسگذاری مي‌کنيم برای عطا کردن این فرزندان صالح به ما و سپس از پدر و مادر سپاسگذاري کرديم و آخرین سپاسگذاری را بايد از معلم انجام دهیم کسيکه حتي به ما باید سپاسگذار کسی که حتی یه جمله به ما آموزش داده است باشیم و ما به نمایندگی از تمام پدر و مادران از استاد ماهر و تيمش تشکر مي‌کنيم زيرا از زماني که ‌اين استاد به همدان تشريف آوردند خدمت خيلي بزرگي به ما خانواده‌ها و فرزندان ما کردند.
وي ادامه داد: از بزرگترين خدمات استاد ماهر مي‌توان انگيزه دادن به خانواده را برشمرد. براي مثال وی قبل از کنکور ‌ویسی را منتشر کردند که در آن گفتند ما مي‌جنگيم، ما ميميريم، ولي تسلیم نمیشویم! وقتي دختر من از جلسه کنکور بيرون آمد به من گفت ويس استاد باعث انگيزه‌دهي به من شد و از پس آن سختي جلسه کنکور موفق بيرون آمدم.
پس از صحبت‌هاي پدر دانش‌آموزان، نوبت صحبت اساتيد آموزشگاه بود.
 بيت آزاد استاد شيمي مدرسان فاخر با تاکيد بر اينکه همه عوامل براي موفقيت يک دانش‌آموز تنها 5 درصد تاثیرگذار بوده و 95 درصد خود دانش‌آموز در موفقيت خود تاثیر دارد،ادامه داد: ما از نزديک زحمات شبانه روزي خيلي از دانش‌آموزان را ديده‌ايم و اميدواريم در مراحل ديگر زندگي‌ام موفق باشند. بيت آزاد با اشاره به سابقه زیادش از همکاري با استاد ماهر افزود: من ازسال 89 با استاد ماهر در حال  همکاري مي‌باشم و با وجود اين ناملايماتي که در همدان برايش به وجود آمد، من اگر جاي ايشان بودم همدان را ترک مي‌کردم.
در نهايت استاد ماهر در سخنانی ضمن تاکید بر اهميت خانواده‌ها در موفقيت دانش‌آموزان گفت: اين جشن بيشتر جشن تجليل از خانواده‌های رتبه‌هاي برتر است. وي ادامه داد: مدرسان فاخراولين جشن رتبه‌هاي برتر خود را در سال 95 برگزار کرد و آموزشگاه پیشتاز در برگزاری جشن رتبه‌های برتر بود.
وی ضمن تقدير از تلاش‌هاي دانش‌آموزان و اشاره به‌اين موضوع که ‌اين تلاش بر کسي پوشیده نيست  ادامه داد: در ابتدا اسم اين جشن، جشن تجليل از رتبه‌هاي برتر بود اما ما اين اسم را به جشن تجليل از خانواده‌هاي رتبه‌هاي برتر تغيير داديم، زيرا من بر اين باور هستم که هيچ فرزندي در بدو تولد رتبه برتر نبوده است و تلاش‌هاي خانواده باعث شکل‌گيري شخصيت رتبه برتر و درس خون شده است.
ماهر از دانش‌آموزان خود خواهش کرد که يک دقيقه ممتد بايستند و براي خانواده‌های خود بابت تلاش‌هاي بي‌وقفه آنان دست بزنند و تشکر کنند.
ماهر همچنين در رابطه با دانش‌آموزاني که علي‌رغم تلاش بي‌قفه به نتيجه مطلوب خود نرسیده‌اند نيز اين گونه سخن گفت: اين اسامی بر اساس رتبه‌های کنکور‌خوانده شد و چيزي که نبايد فراموش شود اين است که ما تلاش‌هاي بي‌وقفه سه ساله ‌اين دانش‌آموزان را ديده‌ايم اما در رتبه کنکور تلاش مربوط به 4 ساعت آن‌ها را مي‌بينيم.
وی ادامه داد: دانش‌آموزاني هستند که لياقتشان بيشتر از رتبه کنکورشان است. و ما نمی‌توانیم تلاش‌هاي سه ساله دانش‌آموزان را با توجه به عدد رتبه آن‌ها ببينيم، و ما قطعاَ لياقت دانش‌آموزان را با توجه به تلاش‌هاي چند ساله آن‌ها و نه تلاش 4 ساعته برآورد مي‌کنيم.
پس از سخنراني استاد ماهر از دانش‌آموزان برتر به همراه خانواده آن‌ها با لوح، تابلويي با ذکر عدد رتبه و شاخه گل توسط شانيان رئيس خانه مديران استان، ساغرچي، مشاور و اساتید آموزشگاه تقدير به عمل آمد و عکس يادگاري اي براي ثبت آن لحظه غرورآفرين براي خود و خانواده‌های دانش‌آموزان گرفته شد.
در پایان نيز شانيان، رئيس خانه مديران استان، ضمن تشکر از دستاندرکاران، دانش‌آموزان و خانواده‌هاي آن‌ها به رغم تلاش بي وقفه شان افزود: به عنوان جوانترين مدير استان به شما آينده‌سازان مي‌گويم که هيچوقت نا اميد نشويد. وی ادامه داد: شما قطعا خواهيد توانست موفقيت‌هاي بزرگي رقم بزنید و خواهشم از شما اين است زماني که اهداف شما تثبيت شد مطابق با آن‌ها حرکت کنيد.
شانیان افزود: به نمايندگي از مديران استان، اميدوارم شما عزيزان را در رتبه‌هاي بهتر در ساير فعاليت‌ها ببينيم.
وی ادامه داد: 40 ساله دوم انقلاب  خيلي بهتر از 40 ساله اول انقلاب خواهد بود و اين ساخته نخواهد شد مگر به دستان اين جواناني که در عرصه علم و سازندگي شاهد موفقيت هايشان هستيم.
مدعوین مدرسان فاخر پس از صرف ناهار برای ثبت اين لحظه‌هاي غرورآفرين دور هم گرد آمده و عکس دسته جمعی گرفتند و مراسم امسال رتبه برترهاي 98را به پايان رسانيدند.

 باید سبک زندگی رتبه‌های برتر ملاک کنکوری‌ها شود
در حاشیه برگزاری مراسم فرصتی شد تا با استاد  مهراد ماهر، مدرس موفق ریاضی و‌ چند رتبه برتر کنکوری گفتگویی داشته باشم که در ادامه آن هارا می‌خوانید.
در ابتدا از  ماهر خواستم تا خود را معرفی کند و از سوابقش برایمان بگوید:
مهرداد ماهر هستم،پانزده سال سابقه تدریس دارم و نه سال است که در همدان تدریس می‌کنم.
وی ‌ادامه داد: حدوداً هزار دانش‌آموز داشتم و سالیانه ۵۰ رتبه برتر در همدان دارم.
درباره کنکور نظام جدید و قدیم از ماهر پرسیدم، که گفت: خیلی واضح است وقتی که دو سری سوال به دانش‌آموزان داده شود، در هرصورت اعتراض به وجود خواهد آمد زیرا هرگروه به این اعتقاد دارد که سوالاتش سخت تر بوده است و هر دو معترض خواهند بود و نظر بنده این است که می‌شد یک کنکور برای همه برگزار شود.
وی ادامه داد: نظام جدید و نظام قدیم چندان تفاوتی باهم ندارند، حتی دروس نظام جدید، آسان‌تر از نظام قدیم‌ نیز هست.
ماهر افزود: امسال در‌کنکور ظلمی که به دانش‌آموزان نظام شد و خودشان هم در جریان نبودند این بود که مطالب بیشتری نسبت به نظام قدیم خواندند و چون حجم مطلب بیشتر بوده در نتیجه بیشتر ضرر کرده اند.
وی ادامه داد: به طور مثال در درسی مثل ریاضی دانش‌آموزان نظام جدید اکثر مباحث هندسه و کاربرد مشتق، مبحث انتگرال و... را نداشتند در نتیجه زمان بیشتری برای سایر مباحث داشتند. و سخت بودن سوالات نظام قدیم یک بحث و وقت گذاشتن برای مباحثی که نظام جدیدها آن‌ها را نداشتند نیز یک بحث است. و اگر دانش‌آموزان نظام قدیم کنکور نظام جدید را می‌دادند علی رغم تصور ذهنی آن ها، برایشان بهتر بود. در ادامه از ایشان پرسیدم دلیل موفقیت بیشتر دانش‌آموزان شما چیست؟ و اینگونه جواب دادند: دانش‌آموزانی که علاقمند به ثبت نام در آموزشگاه ما هستند، از لحاظ درسی برتر هستند و فکر میکنم شاید یکی از دلایل آن میتواند این باشد که هدف ما از برگزاری کلاس‌ها تجاری نیست و آموزش اولویت بالاتری برایمان دارد و برای دانش‌آموزان برتر نیز، صرفا آموزش اهمیت دارد.
از ماهرخواستم عواملی که موجب موفقیت دانش‌آموزان در کنکور می شود را برایمان شرح دهد.
وی گفت:کنکور یک سری اصول دارد که رعایت این اصول از اول ابتدایی آغازمی‌شود و این نیست که در سال آخر یاد کنکور بیافتند، به طور کلی محور آن از اول ابتدایی و در دهم جدی تر می شود معتقدم  موفقیت در این پروسه نیاز به تلاش بالا دارد.
وی افزود: من دانش‌آموزان کمی دیده ام که به دلیل هوش بالا در کنکور موفق شده باشند، حتی لازم به ذکر است کمتر پیش میاید دانش‌آموزانی با هوش بالا در کنکور موفق شوند. به طور کلی افراد موفق در کنکور هوش خیلی بیشتری ندارند بلکه انگیزه‌های بیشتر و تلاش بیشتری دارند.
در ادامه درباره اردوهای مطالعاتی و تاثیر آن‌ها بر دانش‌آموزان  هم سوال کردم استاد ماهر از هدف این اردو‌ها سخن گفت: هدف اردو‌های مطالعاتی فراهم کردن فضای مناسب و تقویت اراده است. یک فضای مناسبی برای دانش‌آموزان ایجاد میشود که با آرامش درس بخواند و همچنین موجب تقویت اراده می شود برای کسانی که ممکن است در درس خواندن سست و بی‌انگیزه باشند گروهی درس خواندن موجب ایجاد انگیزه جمعی در آن‌ها می‌شود. حتی خیلی از رتبه‌های برتر نیز در اردوهای مطالعاتی شرکت داشته‌اند زیرا با توجه به اینکه ساعت مطالعاتی آن‌ها در منزل خوب بود، کیفیت مطالعات آنان در اردوهای مطالعاتی طبق گفته خودشان بهتر است.
ماهر  همچنین درباره الگو برداری از رتبه‌های برتراینگونه توضیح داد: همه از رتبه‌های برتر در باره کلاس‌هایی که شرکت کردند یا اردوهایی که حضور داشتند و یا نوع کتاب‌هایی که خواندن می‌پرسند اما عامل موفقیت آنان که باعث تفاوتشان با بقیه شده است، سبک زندگیشان است.
ماهر ادامه داد: تقریبا اکثر رتبه برتر‌های گوشی،فضای مجازی،تفریحات حاشیه دار را کنار میگذارند. وی‌ با  اشاره به توصیه به دانش‌آموزان کنکوری برای الگو پذیری از  سبک زندگی رتبه برترها ادامه داد: زمانی که سبک‌زندگی دانش‌آموزان شبیه رتبه‌های برتر شد و حواشی حذف شد، دانش‌آموز درس خواهد خواند و برای تقویت اراده خود اردوهای مطالعاتی، برای آموزش کلاس‌ و برای سنجش خود آزمون‌های آزمایشی شرکت کند و کتاب‌های خوبی تهیه کند و موفق شود.
کنکور ۹۰ درصد پشتکار و کم نیاوردن است
مریم مختاری دارنده  رتبه ۲۴۳ کنکور تجربی امسال، دانش‌آموز مدرسه فرزنگان است ازتجربه خود در کنکور گفت: از سال دهم برای کنکور به صورت کاملا جدی آغازبه خواندن کردم و دوازدهم را نیز به صورت برنامه ریزی شده به درس خواندن ادامه دادم.
وی در ادامه گفت: هیچ‌وقت ساعت مطالعه درطول روز را محاسبه نکردم و به نظر من یک دانش‌آموز کنکوری باید تمام وقت خود را برای کنکور درس بخواند و من نیز از ۸ صبح یعنی زمان بیداری تا ۱۲ شب اکثر وقتم را برای کنکور می‌گذاشتم.
مختاری در ادامه افزود: من کلاس‌های استاد ماهر و بیت آزاد را شرکت کرده و از لحاظ دادن روحیه به دانش‌آموزان و تدریس راضی بودم و در یک جو رقابتی با دیگر دانش‌آموزان بودم؛ به نظرم کلاس‌های کنکوری روی بچه‌ها تاثیر میگذارد اما از نظر من در مرحله اول تلاش خود دانش‌آموز مهم هست وعلاوه براین به روحیه و فضا رقابتی نیز نیازهست و اگر این فضای رقابتی وجود نداشته باشد دانش‌آموز باتلاش تنهای خود نمی‌تواند موفق شود و این کلاس‌ها و فضاها به من کمک بسیاری کرد.
مختاری در ادامه راجع به کنکور گفت: به نظرم کنکور ۹۰ درصد پشتکار و کم نیاوردن درمقابل سختی‌ها است و من سعی کردم که کم نیاورم. خیلی ازافت هاومشکلات باب میلم نبود و سعی میکردم که‌خودم را بسازم وب این ها اجازه ندهم روی ازمون هاو کنکورم تاثیربگذارد.من تفریح ام رو داشتم و بیشتر این تفریحات با خانواده بود و سعی می‌کردم بین درسم تفریح هم داشته باشم واکثر این تفریحات جمعه هابعدازآزمون قلم‌چی بود.
و اما در ادامه مریم مختاری درباره  به پیشنهادات خود به دانش‌آموزان افزود: پیشنهادم برای دانش‌آموزانی که میخواهند آغازکنند این است که نحوه درس خواندن مختص هر درس بسیار مهم است که میتوانند با شرکت در ازمون و با راهنمایی گرفتن از اساتید این مهارت‌ها را استفاده کنند و سعی کنند خود را در فضای رقابتی قرار دهند تاراه برایشان هموار شود.
در موفقیت من اساتیدم به ویژه استاد ماهر، خانواده ام و به خصوص مادرم وقتی که افت داشتم تاثیر داشتند و خیلی باعث افزایش روحیه من می‌شدند و مشوقم دراین مسیر بودند.
 مطالعه با کیفیت در موفقیتم تاثیر داشت
هانیه مختاری  رتبه ۲۷۱ تجربی‌ نیز متولد  ۷۹ و دانش آموخته دبیرستان فرزانگان است. او از نحوه درس خواندنش برای کنکور می گوید: از سال دهم به طور جدی برای کنکور آغازبه درس خواندن و شرکت در آزمون‌های آزمایشی کردم.
وی افزود: همچنین طبق برنامه راهبردی با نظم و ترتیب مستمر و مرتب درس می‌خواندم و تست زده و کتاب‌های کمک آموزشی کار می‌کردم.
مختاری در رابطه با ساعت مطالعه اش هم توضیح داد: ساعت مطالعه برایم اهمیت نداشت و بیشتر سعی می‌کردم که برنامه آن روزم تمام شود و مشاوری برای برنامه‌ریزی نداشتم اما برای انگیزه‌دهی صرفاً از مشاور کمک گرفتم.
وی گفت: از سال دهم کلاسای ریاضی استاد ماهر شرکت می‌کردم و پیگیری و‌ جدیت ایشان باعث می‌شد ما در آزمون‌های ازمایشی شرکت کنیم و آغازبه درس خواندن کنیم و شیوه کنکوری درس خواندن رو از سال دهم آغازکنیم و به نظر ما استاد ماهر در کنار تدریس بی نقصشان با پیگیری و‌ جدیت باعث پیشرفت ما شدند.
به نظرم مطالعه با کیفیت، از حاشیه دور بودن و به دور از هرگونه ذهنیت منفی و با تمرکز درس خواندن و به علاوه حفظ ساعت مطالعه بالا خیلی کمک‌کننده در موفقیتم بوده است.
وی از تفریحاتش گفت: من تفریحاتمو داشتم و تلویزیون‌ نگاه می‌کردم و گوشی ام را کنترل شده و به ندرت استفاده میکردم حتی گاهی اوقات در بین درس خواندن نیز تفریح میکردم و با دوستانم بیرون میرفتم.
مختاری درباره ترازهای خود در آزمون گفت: نخستین ترازم از ۷۰۰۰ آغازشد و به۸۰۰۰ نیز رسید و ‌میانگین ترازم هایم ۷۵۰۰ بود.
وی در پایان به دانش‌آموزان کنکوری اینگونه پیشنهاد داد: دانش‌آموزانی  که می‌خواهند در کنکور موفق شوند این است که به همه دروس توجه کنند و درسی رو‌ حذف نکنند به عمومی‌ها هم توجه داشته باشند، همچنین تراز محور و آزمون محور نباشند و اگر یک آزمون را خراب‌ کردند علل نقص را پیدا کرده و به جای ناراحتی سعی در برطرف کردن آن کنند.
در پایان از استاد ماهر و خانواده ام و تمامی اساتیدم بابت تمامی زحماتشان تشکر می‌کنم.
 کنکور را همه چیز نمی‌دیدم
آذین محمدی دارنده رتبه  ۶۰۶ ریاضی هم درباره موفقعتش اینگونه توضیح داد:  خیلی می گویند اگه دیر آغازکنی موفق نمیشی اما من و چندتا از دوستانم از سال دوازدهم آغازبه خواندن کردیم و هممون هم رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ آوردیم. به نظر من دلیل آن این است که می‌دانستیم چی می‌خواهیم هرچند من در سال‌های دهم و یازدهم هم می‌خوندم اما برای کنکور نمی‌خوندم، در کل ‌ خوب بود  و خودم را در گیر حاشیه نمی‌کردم.
در سال آخر آمدم مدرسه فرزانگان ماهرکه لازم است همینجا از استاد ماهر تشکر کنم  اگه ایشان نبود و این مدرسه نبود که من  مجبور به درس خواندن نمی شدم و نمی‌توانستم موفق شوم.
هرچند اوایل به دلیل سخت‌گیری ایشان برای درس خواندن ما حتی بدمون میومد اما حالا متوجه می‌شویم که سخت‌گیری ایشان به نفع ما بوده است. من ودوستانم. رتبه‌مان را مدیون استاد ماهر هستیم.
محمدی در ادامه گفت: از ویژگی‌های خوب‌ من که در‌ مو‌فقیتم تاثیر داشت این بود که کنکور را همه چیز نمی‌دیدم و می‌دانستم اگر کنکورم‌ خوب ‌نشود خیلی راه‌های دیگر هست که زندگی کنم و کنکور یک پله ایدزود که می توانستم با آن به هدفم برسم. در سال‌های آخر هرچند گوشی نداشتیم چون مدرسه ما را اخراج می‌کرد اما به همان اندازه که سخت گیری داشتند تفریحات هم برایمان فراهم کرده بودند و برای مشاوره‌ام به روشی عمل می‌کردند که قانع می‌شدم به حرف ایشون گوش‌کنم.
و من بی‌خیال بودم استرس نداشتم و سعی می‌کردم مفهومی بخونم و در کلاس‌های آموزشی خیلی گوش‌ می‌دادم و یک بار درسنتمه رو‌ می‌خوندم و زیاد تست می‌زدم. پیشنهادم به دانش ‌آموزان این است که خودشان به این باور برسند که باید بخونن چون تا وقتی که خودشون به باور نرسند هیچگونه روشی برای مپفقیت ان ها تاثیر گذار نخواهد بود و صرفا خودشان می‌توانند باعث‌ موفقیتشان شوند.
کنکوری‌ها در‌گیر حاشیه نشوند
نیما پاکیزه رتبه ۱۸۱ تجربی متولد ۷۹ هم اینگونه اظهار نظر کرد: واقعا حس خیلی خوبی بود بعد از سه سال تلاش نتیجه رو‌گرفتم هرچند چیزی که می خواستم‌ نبود اما تونستم پزشکی رو بیارم و به علاقم برسم از سال دهم برای کنکور آغاز‌به خواندن کردم و سال دهم کلاس نمی‌رفتم سال یازدهم کلاس استاد ماهر و بیت آزاد می‌رفتم و شیوه مطالعم هم طبق برنامه راهبردی قلم‌چی بود، دهم روزایی که مدرسه داشتم ۴ ساعت و روزای تعطیل ۶ ساعت می‌خوندم و در دوازدهم روزای مدرسه ۶ ساعت و روزای تعطیل‌ام حدودا ۱۰ تا ۱۲ ساعت همه کلاس‌های مدرسم را شرکت می‌کردم
به نظرم کلاس  استاد ماهر درس ریاضی خیلی تاثیر داشت چون قبل از شرکت در این کلاس درصدام حدود ۷۰ ،۸۰ بود و با کلاس های ماهر ۹۶ درصد زدم و ایشان خیلی جدی و سخت‌گیر هستند و باعث می‌شد که به درس خوندن ادامه بدیم.
 راز مو‌فقیتم داشتن هدف، اراده و پشتکار‌ و برنامه‌ریزی درست بود
پاکیزه  ادامه داد: منظورم از برنامه‌ریزی درست این است که بدانید  چه درسی را چه زمانی مطالعه کنید به چه درسی چقدر بها بدهید  و نتایج آزمون را شخصی‌سازی کنید و بهترین استفاده را از زمانمان ببریم.
 پیشنهادم به دانش آمو‌زان کنکوری این است که اول به کتاب درسی توجه ‌کنند و آن را خیلی خوب بخوانند و زمانیکه  خوب فهمیدند دنبال تست بروند و تشریحی خواندن در کنکور تاثیری ندارد. خصوصا درس زیست‌شناسی اگر آن را کامل متوجه نشوند نمی‌توانند نتیجه مطلوبی بگیرند و درس ریاضی‌ام باید بیشتر تست بزنند.
آخرین حرفم این است که کنکوری‌ها در‌گیر حاشیه نشوند تا بتوانند به خوبی درس بخوانند.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com