رونق تولید نباید تنها محدود به برگزاری کارگروه ستاد تسهیل باشد بلکه باید به صورت دائمی در تصمیمات و برنامهها لحاظ شود.
استاندار همدان در 30مین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: شعار سال و تأکید بر جهش تولید که مقام معظم رهبری بیان کردند، باید اولویت امور باشد.
استاندار همدان ادامه داد: مدیران دستگاههای اجرایی وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند و با انعطاف و همکاری برای بازکردن گرههای موجود در مسیر تولید قدم بردارند.
وی در ادامه گفت: اگر موانعی در مسیر تولید است، باید با تعامل و ایجاد بستر مناسب، گرهها را باز کنیم تا روند تولید متوقف نشود و این مسأله نیازمند مشارکت و همافزایی از سوی تمامی دستگاههای مسئول است.
ملانوری افزود: ایجاد ظرفیتهای قانونی، به خصوص در قالب مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، میتواند به مدیران در انجام وظایفشان کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: این مصوبات باید به گونهای باشد که مدیران بتوانند بدون نگرانی، مسئولیتهای خود را ایفا کنند و در این راستا از قوانین به نفع تولید و تولیدکنندگان بهره ببرند.
استاندار همدان گفت: توسعه پایدار مفهومی است که در کنار استفاده بهینه از منابع طبیعی، به فکر نسلهای آینده نیز هست، یعنی باید به گونهای برنامهریزی کنیم که استفاده از منابع فعلی، به توسعه جامعه کمک کند بدون اینکه آینده را به خطر بیندازد.
ملانوری افزود: حفظ منابع طبیعی، برای رفاه بشر ضروری است و باید توجه ویژهای به آن داشته باشیم.
وی ادامه داد: برنامههای توسعهای کشور، از جمله برنامه هفتم، باید بهطور جدی مورد توجه قرار گیرد و با استفاده از اسناد بالادستی و خط مشیهایی که از سوی مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) تعیین شده، اقدام کنیم.
استاندار گفت: برای حرکت به سمت توسعه و رونق تولید، مشارکت بخش خصوصی امری ضروری است و سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تأکید بر تولید، نشان از اهمیت این مشارکت دارد.
ملانوری افزود: باید در کنار حل مشکلات، خبرهای خوشایند و امیدبخش را به مردم ارائه دهیم تا آنان نسبت به آینده خوشبین باشند و از روند توسعه حمایت کنند و این کار نه تنها سبب خوشحالی مردم خواهد شد، بلکه اعتماد آنان به دستگاههای اجرایی را نیز افزایش میدهد.
لزوم مشارکت دولت با بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
وی اظهار کرد: دستگاههای اجرایی باید تمام ظرفیتهای خود را به کار گیرند و با مشارکت بخش خصوصی به تحقق اهداف شعار سال و جهش تولید کمک کنند.
استاندار همدان گفت: یکی از موضوعات اصلی مطرحشده در این جلسه تأمین سوخت واحدهای کشاورزی بود که به شبکه گاز شهری دسترسی ندارند و با همافزایی و همکاری دستگاههای اجرایی، این مشکل حل و فصل شد.
ملانوری افزود: همچنین، برخی از واحدهای تولیدی به تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش نیاز داشتند یا پروندههای قبلی آنها به دلیل معوقات بانکی دچار مشکلاتی شده بود که با تصویب کارگروه، این مسائل نیز رفع شد.
وی اظهار کرد: یکی دیگر از مسائل مطرح شده در جلسه، موضوع تأمین آب برای واحدهای کشاورزی بود که برای پیشبرد تولید به این منابع نیاز دارند و پروندههای مربوط به این واحدها با بررسیهای کارشناسی و همکاری دستگاههای اجرایی به سمت حلشدن پیش رفت.
استاندار همدان گفت: هدف اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، ایجاد تعامل و همکاری نزدیک با دستگاههای اجرایی برای حل مشکلات تولیدکنندگان و رفع موانع تولید است.
رونق تولید در همدان با حمایت از نیمه تعطیلها محقق میشود
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه گرهگشایی مشکلات واحدهای تولیدی وظیفه دستگاههای اجرایی است، گفت: رونق تولید در همدان با حمایت از نیمه تعطیلها محقق میشود.
سید مجتبی حسینی با بیان اینکه نباید با آمارسازی اشتباه و غلط به دنبال نشان دادن راندمان بالای استان در حوزههای مختلف باشیم، بیان کرد: در راستای تحقق شعار سال پشتیبانیها و مانعزدایی از تولید توسط همه مسئولان و مدیران اجرایی الزامی است.
وی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای صنعتی و تولیدی در استان به نحو مطلوب بهره برد، گفت: ما باید مشارکت مردم در حوزه تولید را عملیاتی کنیم و از این رو بخش خصوصی باید در تصمیمگیریها مشارکت داشته باشند لذا باید از بخش خصوصی راهکارهای لازم را احصا و جمعآوری کرد.