بررسی پرونده مدیران رده‌‌بالا در دولت همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  112612 تاریخ انتشار:  1399-07-24 - 10:03 تعداد بازدید:  188
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

توضیحات واعظی درباره تخلف مدیران
بررسی پرونده مدیران رده‌‌بالا در دولت

داخلی

 رئیس دفتر رئیس جمهوری معتقد است مدیران از یک رده‌ای به بالا اگر تخلف و ادعایی درباره‌شان وجود دارد باید در نهاد ریاست‌جمهوری مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به این پرسش که آیا دیوان محاسبات ۵۵۳ مدیر متخلف را به دولت معرفی کرده و این گزارش در اختیار ریاست‌جمهوری قرار گرفته یا نه، اظهار کرد: این مطلب جدیدی نیست. براساس قانونی که برای رسیدگی به تخلفات وجود دارد، همه تخلفات کارمندان در همین بخش رسیدگی به تخلفات که در نهادها و وزارتخانه‌ها هست، مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ به‌دلیل اینکه اعمال نفوذی نشود و حقی ناحق نشود، هر آنچه مربوط به مدیریت‌ها است نیز در نهاد ریاست جمهوری در کمیته‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و متخلفان برای دفاع می‌آیند و کار انجام می‌شود.
وی افزود: اتفاق جدیدی رخ نداده، در دولت‌های مختلف همه مدیرانی که شکایتی علیه آنان است و مشکلی درباره‌شان وجود دارد، جای رسیدگی‌اش همان بخشی رسیدگی به تخلفات است که در ریاست‌جمهوری وجود دارد.
رئیس‌ دفتر رئیس جمهوری در پاسخ به این پرسش که آیا تعداد ۵۵۳ گزارش درباره مدیران متخلف دولتی از سوی دیوان محاسبات به نهاد ریاست جمهوری واصل شده یا نه، گفت: من تعداد گزارش‌هایی که دیوان محاسبات کشور به دولت واصل کرده است را نمی‌دانم. حرفم این است که گزارش‌ها یکجا نمی‌آید و من این موضوع دیوان محاسبات را در رسانه‌ها خوانده‌ام؛ چیز مهمی هم نیست، باید بیاید زیرا هر مدیری که در جایگاهی قرار دارد، از یک رده‌ای به بالا اگر تخلف و ادعایی درباره‌اش وجود دارد باید در نهاد ریاست‌جمهوری مورد بررسی قرار گیرد و این کار دارد طبق روال انجام می‌شود و هیچ‌وقت یک لیست این‌چنینی نمی‌آید و خردخرد ارائه می‌شود.
واعظی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره دلایل سفر وزیر خارجه به چین و طرح این کشور برای تسهیل گفت‌وگوها و نظر دولت در این زمینه، اظهار کرد: سفر آقای ظریف به چین سفر خوبی بود و درصورت مذاکرات ایشان که خواندم دیدم بسیار جامع صحبت شده است و درباره مسائل دوجانبه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و نیز آن قرارداد ۲۵ ساله به‌خوبی بحث کردند و درباره مسائل منطقه هم صحبت کرده‌اند.
وی افزود: درباره مسائل منطقه مشخص است که تحولات منطقه هم برای ایران و هم برای چین مهم است، به‌ویژه که چین دیگر کشور گذشته نیست و به‌دلیل نوع ارتباط اقتصادی که با سایر کشورها دارد، امنیت و ثبات کشورها برایش اهمیت دارد و جدی‌تر از گذشته مسائل را بررسی می‌کند و رایزنی انجام می‌دهد.
واعظی در پاسخ به پرسشی درباره نامه رئیس مجلس به روحانی برای اصلاح قانون بودجه و نظر دولت درباره آن، تصریح کرد: ابتدا اینکه همیشه این‌طور بوده که در بودجه بین دولت و مجلس تعامل و مذاکره وجود داشته و این‌طور نیست که ما به عنوان دولت چیزی را که مورد تفاهم مجلس نباشد، انجام دهیم و نه مجلس کاری می‌کند که مورد تفاهم ما نباشد اما اتفاقی که به‌تازگی دارد می‌افتد این است که ابتدا ما خبر را در رسانه‌ها می‌خوانیم و بعد نامه را دریافت می‌کنیم! این چیزی است که جدید است وگرنه ما با همه نهادهای انقلابی و حاکمیتی و قوه قضاییه و سایر سازمان‌ها مکاتبه داریم.
رئیس دفتر رئیس جمهوری در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند در دولت اراده‌ای برای رسیدگی به وضعیت گرانی‌ها وجود ندارد، اظهار کرد: اینکه حالا به‌دلیل شرایط بسیار سختی که کشور با آن مواجه است، هم به‌دلیل تحریم‌ها و هم مسائل کرونا و اینکه کالاها با نوساناتی مواجه است و قسمتی از آن برمی‌گردد به افزایش قیمت ارز، من هم‌عقیده هستم و فکر می‌کنم که مشکل جدی درست کرده است.
واعظی تصریح کرد: اما اینکه می‌گویند دولت بی‌تفاوت است، اصلا درست نیست؛ از شخص رئیس جمهوری تا بقیه کابینه درگیر این موضوع هستند و یکی از دغدغه‌های روزانه آنان همین مسأله است و باید بگویم که آقای روحانی صد قلم از کالاهای ضروری و مصرفی مردم را در هفته دوبار قیمتش را می‌گیرند و در کنارش دستور می‌دهند تا دستگاه‌ها مراقبت بیشتری کنند یا اینکه در جلسه ستاد اقتصادی دولت در ابتدا از وزیر صمت و کشاورزی می‌خواهند که آخرین وضعیت کالاهای مورد نیاز مردم را بگویند و سیاست‌ها را مشخص کنند.
وی گفت: در آخرین جلسه آقای همتی که سفر خوبی به عراق داشت و توافق خوبی برای منابع ما که در آنجا مسدود شده بود انجام داد، طرحی را برای آینده ارز ارائه کرد که امیدوارم اجرا شود زیرا می‌تواند گشایش به وجود آورد.
واعظی تأکید کرد: در مجموع همه مسئولان دولت مهم‌ترین دغدغه‌شان سفره مردم و معیشت مردم است و اینکه بتوانند راهکاری بیایند تا کمتر فشار به مردم وارد شوید.
رئیس دفتر رئیس‌جمهوری تصریح کرد: ما اکنون در یک جنگ و درگیری اقتصادی هستیم. آمریکا با تمام قوا به میدان آمده است و ما با آدمی و گروهی مواجهیم که کاری می‌کند که اراذل و اوباش انجام می‌دهند، ما داریم تلاش می‌کنیم و آنان هم دارند تلاش می‌کنند.
وی تأکید کرد: اگر شرایط عادی بود و دشمنی نداشتیم که هر روز علیه ما برنامه‌ریزی کند، من به شما می‌گفتم که 3 هفته یا 4 هفته دیگر فلان اتفاقات می‌افتد اما هفته گذشته بود که ۱۸ بانک ما تحریم شدند. البته ما این خبر را زودتر شنیده بودیم، برای آن از 2 ماه پیش برنامه‌ریزی کردیم، جایگزین مشخص کردیم و با صرافی‌ها و... کار کردیم؛ اما این‌ها چیزهایی نیست که ما بیاییم و علنی بگوییم زیرا وقتی علنی بگوییم دشمن هم می‌شنود و می‌رود آن راه‌ها را می‌بندد.
رئیس دفتر رئیس‌جمهوری یادآور شد: شما بدانید که در بیشتر وزارتخانه‌هایی که دارند با خارج صادرات یا واردات می‌کنند، روش‌های خاصی دارند که بتوانند تحریم‌ها را دور بزنند، البته این برای ما گران تمام می‌شود ولی به هرحال شرایط سخت است.
وی افزود: حالا با توجه به شرایط دنیا و اینکه متوجه شده‌اند از این‌همه فشار و تحریم و برنامه‌ریزی 3 ‌ماهه‌ای که کرده بودند و به هیچ هدفی نرسیدند، نتیجه آن این است که هرکس در آمریکا سر کار آید دیگر می‌داند که چه این دولت باشد و چه رئیس جمهوری دیگر بیاید با این ملت، نظام و حکومت از طریق فشار نمی‌تواند به نتیجه برسد و باید تغییر موضع بدهد و در آینده وضعیت بهتر می‌شود.
رئیس دفتر رئیس جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره برداشته شدن تحریم‌های تسلیحاتی از ۲۷ مهر اظهار کرد: این تحریم‌ها از سال ۲۰۱۰ برقرار شد و هفته آتی نیز تحریم‌ها برداشته می‌شود؛ اقدامی که صورت گرفته، کاری بزرگ بود و از 2 جنبه برای ملت ایران اهمیت دارد؛ نخستین جنبه اینکه تحریمی که برای صادرات و واردات تسلیحات داشتیم، برداشته می‌شود.
واعظی افزود: توفیق بزرگ دیگر این است که یک کُشتی اساسی بین ما و آمریکا صورت گرفت؛ آنها با تمام قوا آمده بودند تا این تحریم تمدید شود، اما موفق نشدند، سپس رفتند مکانیزم ماشه را طرح کردند که باز هم موفق نشدند؛ در نهایت دیدیم که این آمریکا کشوری نیست که با امکانات و تکیه بر نفوذ خود بتواند هر چیزی را به دیگران تحمیل کند.
وی با تأکید بر اینکه این توفیقات فقط برای دولت نیست بلکه متعلق به مردم و حکومت است و ما باید قدر آنها را بدانیم، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه یکشنبه روز مهمی است؛ آیا برنامه‌ای برای این روز وجود دارد؟ گفت: وقتی مانعی برداشته می‌شود، دیگر می‌توان حرکت کرد و از روز یکشنبه به بعد هرکاری که تا گذشته نمی‌توانستیم در این زمینه انجام دهیم را انجام می‌دهیم.
واعظی همچنین در پاسخ به پرسش ایسنا درباره موضع رئیس جمهوری درباره ابتکار عمل روسیه درباره ماجرای قره باغ تصریح کرد: از اینکه در منطقه ما جنگ و خونریزی نباشد، استقبال می‌کنیم و معتقدیم همه اختلافات و بحران‌ها نباید راه‌حل نظامی داشته باشد بلکه باید از طریق مذاکره و گفت‌وگو و براساس اصول شناخته شده بین‌المللی باشد.
وی ادامه داد: بر این اساس موضع ما در ارتباط با قره‌باغ این است که باید تمامیت ارضی کشورها براساس مرزهای بین‌المللی به رسمیت شناخته شود و مورد احترام طرفین قرار بگیرد. ما همیشه ضرورت پایان اشغال را گوشزد کرده‌ایم و فکر می‌کنیم که اگر طرفین در این چارچوب گام بردارند، در آینده می‌توانیم شاهد استمرار نداشتن این درگیری و بحران باشیم.
رئیس دفتر رئیس جمهوری با بیان اینکه «لازمه هر گفت‌وگویی آتش بس است» اظهار کرد: از میانجیگری روسیه در تعیین آتش بس تشکر می‌کنیم و امیدواریم طرفین به ۴ قطعنامه‌ای که در این زمینه وجود دارد، متعهد باشند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com