پل مدرس مرهم نیست، زخم است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 8 فروردين 1404

Today : Fri, March 28, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  142050 تاریخ انتشار:  1403-12-12 - 14:12 تعداد بازدید:  361
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پل مدرس مرهم نیست، زخم است

نویسنده : غزل اسلامی

اقتصادی


دبیر شورای ترافیک استان: هنوز نمی‌دانیم در مدرس روگذر یا زیرگذر ساخته می‌شود

کارشناس شهرسازی: با ساخت تقاطع غیرهمسطح مشکل ترافیک مدرس حل نمی‌شود


 با آغاز ساخت تقاطع غیرهمسطحِ مدرس زخم همدان رو باز کرد. باوجود مخالفت کارشناسان شهری با ساخت تقاطع غیرهمسطح در مدرس و همچنین نبود مطالعات کارشناسی برای این طرح، اما مرحله نخست اجرای آن با قطع درختان و جابه‌جایی تیر چراغ‎برق در بلوار شهیدرجایی آغاز شده است.

در روزهای پایانی سال1402 نیز شهرداری اقدام به آغاز ساخت این پروژه کرد ولی به‌دلیل ناقص‌بودن مطالعات آن، مخالف استاندار وقت، شرکت‌های خدمات‎رسان و سایر کارشناسان شهری مسکوت ماند.

دبیر شورای ترافیک استان همدان در گفت‌وگو با همدان‌پیام در این‌باره اظهار کرد که ساخت تقاطع غیرهمسطح مدرس مصوبه سال1401 شورای ترافیک را دارد ولی به‌دلیل کامل‌نبودن مطالعات آن، تاکنون مسکوت مانده است.

فاطمه صادقی با تأکید بر اینکه در بلوار شهیدرجایی گره ترافیکی وجوددارد، گفت: بخشی از ترافیک این مسیر در تقاطع خاتم بود که با بسته‌شدن مسیر ورودی آن مشکل این نقطه حل شد ولی باقی مسیر همچنان دارای ترافیک است.

وی با بیان اینکه مطالعات این طرح توسط مشاورینی انجام می‌شود که با شهرداری قرارداد بسته‌اند اما هنوز مطالعات آن به پایان نرسیده است، اظهارکرد: در آخرین جلسه مرتبط، که با حضور برخی مسئولان برگزار شد قرارشد طرح نهایی توسط شهرداری ارائه شود ولی هنوز مطالعات تکمیل‌ نشده است.

صادقی با تأکید اینکه در این طرح، میزان اعتبار پروژه، مسیر جایگزین در زمان اجرای طرح و موارد و جزئیات دیگر مشخص خواهدشد، افزود: اجرای مصوبه1401 منوط به تکمیل مطالعه طرح و ارائه آن است.

سرپرست دفتر فنی استانداری ادامه داد: هنوز مشخص نیست در این نقطه روگذر یا زیرگذر ساخته می‌شود ولی فعلا در صورت دریافت مجوز کمیسیون ماده7، می‌توانند درختان رفوژ میانه بلوار شهیدرجایی را تا 15 اسفند سال‌جاری جابه‌جا کنند و اجرای باقی پروژه منوط به تکمیل مطالعات و ارائه آن است.

 تغییر کاربری‌ها چاره ترافیک مدرس

کارشناس شهرسازی همدان هم با تأکید بر اینکه در هر نقطه‌ای که گره ترافیکی ایجاد می‎شود به‌طور حتم اتفاقی در آنجا افتاده است، گفت: در کل حاشیه بلوار کمربندی رینگ سوم کاربری‌های جاذب جمعیت ایجاد شده، در صورتی‌که در مسیر شریانی نباید چنین کاربری‌هایی وجودداشته باشد که وجود آنها دلیل ایجاد ترافیک و گره‌های ترافیکی در شهر خواهدبود.

سیدمهدی وفایی با تأکید بر اینکه پیش از اجرای پروژه‌هایی مانند روگذر و زیرگذر ابتدا باید به دلیل ایجاد ترافیک فکر کنیم و برای رفع آن چاره بیندیشیم، گفت: اگر تقاطع غیرهمسطح در مدرس همدان ساخته شود ولی کاربری‌های جاذب جمعیت که در مسیر فوق وجوددارد تغییر نکنند ترافیک همچنان باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه در حوالی کمربندی نباید مجوز کاربری‌های جاذب جمعیت صادر شود، تأکید کرد: با ساخت تقاطع غیرهمسطح در مدرس، تنها می‌توان به ترافیک آن سرعت داد. وفایی با بیان اینکه به‌راحتی می‌توان منشأ ترافیک را در این نقاط شناسایی کرده و کاربری آنها را تغییر داد، ادامه داد: تعدادی کاربری آموزشی، خوراکی و بستنی‌فروشی و برخی مراکز ارائه خدمات در حاشیه کمربندی همدان وجوددارد که تا وقتی به فعالیت خود ادامه بدهند با ساخت تقاطع غیرهمسطح هم نمی‌توان مشکل ترافیک را حل کرد.

این کارشناس شهرسازی تأکید کرد: زمانی می‌توان مشکل ترافیک را حل کرد که روی کاربری معابر مدیریت درستی داشته باشیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com