1403-01-201403-01-30bool(false) پاسخگویی 5 ساعته استاندار به خبرنگاران همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  48036 تاریخ انتشار:  1393-04-29 - 13:43 تعداد بازدید:  777
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پاسخگویی 5 ساعته استاندار به خبرنگاران

گزارش

■ دولت مظلوم و محدود است ■ عملکرد من نتیجه کار مشاوران است ■ 3 ماهه امسال 3000 شغل ایجاد کرده‌ایم؛ سندش تأمین اجتماعی ■ مدیرکل سابق میراث از 28 میلیارد اعتبار تنها 2 میلیارد ريال جذب کرده است ■ فولاد ویان از تیم پاس و شرکت سحر از کشتی حمایت خواهند کرد ■ تا آخر تابستان همایش سرمایه‌گذاری برگزار می‌شود ■ هیچ مدیری را با خود به همدان نیاورده‌ام ■ منشور فرهنگی استان تدوین شده است

همدان‌پیام: هنوز مدیریت نیکبخت در استانداری همدان به یک سال نرسیده است که او چند هفته پس از برگزاری جشن یک سالگی دولت یازدهم با رسانه‌ها نشستی برگزار کرد تا بگوید دولت اگر مظلوم نباشد، دولت محدودی است. هفته گذشته استاندار همراه با معاونانش میزبان رسانه‌های استان بود تا اعلام کند که دولت فعلی به حمایت نیاز دارد و اگر نقصی هم وجود دارد با بیان منصفانه و ارائه راهکار به کمکش بیایند. دعوت از رسانه‌ها به بهانه ضیافت افطاری استاندار بود اما تنظیم زمان برای نشست با خبرنگاران، مورد اعتراض رسانه‌ها و استاندار قرار گرفت. روابط عمومی، ‌فرصت دو ساعت و نیم را برای این نشست تنظیم کرده بود که این زمان تنها به صحبت‌های اولیه استاندار و فرصت یک سئوال برای هر رسانه‌ اختصاص یافت. ساعت 18 و 30 دقیقه عصر نشست آغاز شد، اما استاندار اعلام کرد که ساعت 20 جلسه دیگری هم دارد.
جامعه رسانه‌ای استان مدت‌ها منتظر برگزاری این نشست بود، هرچند نیکبخت معتقد بود این سومین نشست رسانه‌ای اوست و قبل از این، دو نشست با مدیران مسئول داشته است.
به هر حال مدیریت نشست با جو حاکم تغییر کرد و با گذشت دو ساعت از جلسه و نزدیک شدن به اذان مغرب تنها امکان طرح پرسش‌ها خیل عظیم رسانه‌ای‌ها فراهم شده بود و هنوز پاسخی به پرسش‌ها داده نشده بود. نیکبخت از جلسه دیگرش صرفنظر کرد و از خبرنگاران خواست پس از افطار ادامه جلسه برگزار شود تا با حضور معاونان سیاسی، عمرانی و نیروی انسانی در کنار مشاور رسانه‌ای و غیبت مدیرکل ارشاد پاسخگو باشد. در این میان تمام پرسش‌ها طرح شده بود و فرصت 45 دقیقه برای افطار، زمان خوبی بود برای استاندار تا با تمرکز با دست پر در دور بعدی نشست حضور یابد. ساعت 21 و 45 دقیقه دور بعدی نشست و پاسخگویی نیکبخت به اصحاب رسانه بود.
نیکبخت هنگام طرح پرسش‌ها با طمأنینه نام خبرنگار و سؤال مورد نظر را یادداشت می‌کرد. خبرنگاران و سردبیران فرصت را غنیمت شمرده و از چگونگی جابه‌جایی مدیریت‌ها در استان تا چرایی اجرا نشدن طرح‌های بزرگ و برخی اختلاف نظرها و برخوردها سؤال کردند. البته از آنجایی که نیکبخت رویکرد خود را در استان اقتصاد و اشتغال اعلام کرده بود بیشتر پرسش‌ها به این سمت سوق پیدا کرد و نیکبخت از دغدغه‌های این حوزه در استان و اجحاف‌هایی که در گذشته به اشتغال و اقتصاد شده سخن گفت و از منتفی شدن 26 هزار شغل سال گذشته اظهار تأسف کرد.
او گفت که هرچند امروز برخی‌ برخورد رسانه را منصفانه نمی‌دانند اما من رسانه‌های استان را منصف دیده‌ام و تا کنون نگاه مغرضانه‌ای از آنان ندیده‌ام. به اعتقاد استاندار همدان با اشاره به ایجاد جامعه شاد توسط رسانه‌ها و علاقه آنان به توسعه گاهی نقدها هم برایش شیرین است. اشاره‌ای هم به تغییر مسئول خبرگزاری فارس همدان داشت و گفت "فارس در راستای خوسته‌های رهبری قدم بر‌می‌دارد ولی دفتر همدان در این راه نیست." از اعتماد متقابل مدیریت و رسانه می‌گوید و به وضعیت دولت اشاره دارد که در شرایط حساس و بی‌پولی مسئولیت به دست گرفته است و اینکه دولت مظلوم و محدود است. اشاره‌اش به بودجه عمرانی است که تا هفته گذشته هم به استان ابلاغ نشده است در صورتی که همدان از استان‌های سردسیر است و کار عمرانی باید از روز اول آغاز شود، اما دولت با تمام تلاشش نتوانست بموقع بودجه را اعلام کند. البته نیکبخت گفت که در هفته جاری(هفته گذشته) 15 درصد تنخواه به استان اعلام شد و کارها در حال انجام است. نیکبخت همچنین به جذب سرمایه‌گذاران اشاره داشت و از اجرای طرح تحول سلامت دولت در شرایط بحرانی دفاع کرد و آن را اقدامی ‌کم‌سابقه خواند. از تعامل با نمایندگان سخن گفت، و آغاز طرح‌های بزرگی چون فولاد فامنین و افتتاح پتروشیمی‌ که 12 سال درگیر اختلاف بود را از اقداماتی خواند که با کمک نمایندگان و مدیریت استان به نتیجه رسیده است. از ارائه مجوز دو ساعته برای سرمایه‌گذاری هم دفاع کرد و شرایط را برای سرمایه‌گذاران مناسب خواند.
در این نشست نیکبخت به حاشیه‌های ایجاد شده استان هم پاسخ داد. حاشیه‌هایی همچون حمایتش از برخی مدیران و تغییرات برخی مدیران دیگر، از جمله مدیرکل میراث فرهنگی که وی این تغییر را از سوی سازمان میراث فرهنگی خواند و اعلام کرد که پیش از آمدن به استان از سازمان به او گفته شده بود که برای توسعه گردشگری استان همدان و برنامه‌های پیش روی دولت برای استان با مدیرکل فعلی نمی‌توان کاری از پیش برد و آنگونه که نیکبخت می‌گوید این تغییر از سوی سازمان بوده است نه استان.
مقام ارشد استان از تغییر مدیریت‌ها به تبدیل به احسن یاد و اظهار کرد که با هیچ کسی عقد اخوت نبسته و کسی را با خود به استان نیاورده است. اما شرایط فعلی را سخت می‌داند و معتقد است اکنون زمان آب شدن یخ‌ها و پیش رفتن در کار است؛ چراکه امروز مردم انتظار دارند و باید به این انتظار پاسخ داد.
نشست مطبوعاتی نیکبخت با رسانه‌های استان در حالی پنج‌شنبه هفته گذشته برگزار شد که رئیس دولت هم همان روز با رسانه‌های کشور نشست داشت.
(پرسش‌های تنظیم شده براساس ترتیب جلسه آمده است)

همدان‌پیام: در آغاز به فعالیت خود در استان در حوزه فرهنگ مهلت 2 ماهه برای ارائه برنامه‌ها را مطرح کردید. برنامه‌ها به کجا رسید؟ چه بودجه خاصی را برای این حوزه در نظر گرفتید؟
محمدابراهیم الهی‌تبار، معاون سیاسی امنیتی استاندار: در راستای تحقق شعار سال با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ، استاندار دو مأموریت به معاونان داد. یکی در حوزه فرهنگ و دیگری در حوزه اقتصاد. در حوزه فرهنگ چند جلسه در قالب شورای اجتماعی استان برگزار کردیم. در حاشیه این شورا جلساتی در ارتباط با تحقق شعار سال در حوزه فرهنگ با حضور مدیران دستگاه‌های فرهنگی خاص استان و شماری از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها برگزار کردیم و به جمع‌بندی‌هایی رسیدیم. اول اینکه؛ برنامه‌ای داشته باشیم که در چه حوزه‌هایی ورود پیدا کنیم. همچنین بتوانیم از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم. در کارگروه اجتماعی 5 کمیته تشکیل شد. یکی از کمیته‌ها در قالب حفظ ارزش‌های ایثار و شهادت، 52 برنامه ارائه داده است.
بحث دیگر "منشور فرهنگی" جامعه بود که یکی در حوزه خانواده و دیگری در حوزه روابط اجتماعی است تهیه شده است. در بحث انضباط اجتماعی مسائلی مطرح بود که احصا شد که پیرامون هریک برنامه‌ای اجرا شود. در حوزه اصلاح الگوی مصرف، حقوق شهروندی و کمیته‌های دیگر هم برنامه‌ ارائه دادند. بودجه حوزه فرهنگ هم هدفگذاری شد تا در مسیر مشخص شده هزینه شود.

چرا روند اجرای پروژه‌های استان کند است؟ (آوای الوند)
در حال پیگیری پروژه‌های بزرگ هستیم. راه‌آهن، آزادراه و سد تالوار و پروژه‌های تولیدی استان در حال پیگیری هستند. امروز در راه‌آهن به نتایج خوبی رسیده‌ایم. زیرسازی‌ها در پروژه انجام شده و برای 30 کیلومتر باقیمانده ریل خریداری شده است. نزدیک 8 جلسه با وزیر راه و معاونانش داشته‌ایم و خوشبختانه فاینانس با چین بسته شده و قرار است ریل به استان منتقل شود. البته طول کشیدن کار موجب شد تا رفتار طلبکارانه‌ای داشته باشیم و قرار شد به دلیل دور بودن مسافت ایستگاه با محدوده شهری، آن ایستگاه باری باشد و یک ایستگاه مسافربری در داخل محدوده شهری احداث شود. در پروژه آزادراه هم مطالبات پیمانکار پرداخت شده است و در حال حاضر پروژه فعال است.
نمره نیکبخت به خودش تا الان چند است؟  (هدف و اقتصاد)
مردم باید به من نمره دهند. امیدوارم با همت همگانی برای توسعه، نمره مثبتی از مردم بگیرم. تلاش می‌کنم مردم بدانند با آنان صادق هستم. نمی‌خواهم دروغ بگویم، عوام‌فریبی کنم. اگر مردم اینها را بپذیرند می‌فهمم که نمره خوبی از مردم گرفته‌ام.
چرا در منطقه کبودراهنگ که کم‌آب است نیروگاه احداث شد؛ در صورتی که قرار بود این نیروگاه در منطقه گاماسیاب نهاوند که پرآب است احداث شود؟ (صدا و سیما)
بله درست می‌گویید. ای کاش نیروگاه آنجا احداث نمی‌شد. اما در حال حاضر سیستم تر نیروگاه به خشک تبدیل می‌شود و تا حدودی از مشکلات کم می‌شود.
چرا با توجه به هدفگذاری صادرات 750 میلیاردی از استان، در این حوزه شاهد وضعیت نامناسبی هستیم؟ (تسنیم)
(خب مدیر تسنیم مدیر روابط عمومی ما هستند، آقای مخفی پاسخش را هم می‌دادید). تلاش بر این است تا کمترین تکیه بر نفت و بیشترین استفاده از صادرات کالاهای غیرنفتی در کشور صورت گیرد که متأسفانه نفت حاضر و آماده بر سر سفره‌ها سبب شده تا کمتر به سمت صادرات کالاهای غیرنفتی برویم. وضعیت صادرات در استان همدان نامناسب است؛ زیرا سال‌های قبل 700 میلیون دلار صادرات از استان محقق شده بود ولی هم‌اکنون این رقم به 120 میلیون دلار رسیده است. با توجه به اینکه در سال 88 به دنبال صادرات یک میلیارد دلاری از استان همدان بودیم، برای امسال نیز با بررسی‌های کارشناسی هدفگذاری 750 میلیون دلاری برای صادرات انجام شده که با توجه به ظرفیت‌های استان امکان دسترسی به آن وجود دارد. خواب چند ساله‌ای بر صادرات استان همدان سایه افکنده که باید برطرف شود.
از هیأت مدیره جدید پاس چه خبر؟ آیا رئیس هیأت مدیره باقی خواهد ماند؟ (ایرنا)
در برنامه داریم که هیأت مدیره‌ اجرایی عملیاتی شویم. هیأت مدیره‌ای که بتواند کمک کند. در حال بررسی افراد هستیم. قرار است فولاد ویان از پاس حمایت مالی کند. از امسال قرار شده حساب و کتاب‌های پاس از گذشته جدا شود. راجع به بدهکاری بررسی و تصمیم گرفته شود. در مورد اینکه آیا من رئیس هیأت مدیره می‌مانم یا خیر؟ این را از شما می‌پرسم اگر ضرورتی دارد من بمانم؛ وگرنه خیر. اما به هر حال در اساسنامه آمده است که استاندار رئیس هیأت مدیره است. در مورد هزینه‌های پاس باید بگویم که همین مورد آخر بازیکن برزیلی که ادعای 250 میلیون تومان مطالبه کرده است، در صورتی که حتی یک بار هم به همدان نیامده و توپ به پایش در پاس نخورده است. به کفاشیان نامه نوشتم که اثبات می‌کنیم که این ادعا جعلی است و فیفا موضوع را حل کند. همه تلاش این است تیمی‌ که قهرمان آسیا بود به جایگاهش برسد.
ملاک شما برای انتخاب یدی به مدیرعاملی پاس چه بود؟ با تجربه‌ای که از سقوط الوند داشتید چرا او را برای این تیم برگزیدید، و شما او را به شرط لیگ برتری شدن انتخاب کرده‌اید؛ در صورتی که یدی یک هفته پس از مدیرعامل شدن اعلام کرد شرط استاندار را به شرط فراهم کردن امکانات می‌پذیرم؟ از این شرط و شروط بگویید. (فارس)
یکی از ملاک‌ها بومی‌بودن آقای یدی بود. سقوط الوند هم دلیلی بر ناتوانی آقای یدی نیست. یدی را می‌شناسم. کسی که بیاید و تیم بخش خصوصی را حمایت کند به طور قطع عشق و علاقه دارد. ما با شرط به توافق نرسیدیم. من هیچ شرطی نگذاشتم. اما همه تلاش ما این است تیم، لیگ برتری شود. به سرمربی پاس هم گفته‌ام از بازیکنان‌ بومی ‌استفاده کند.
برای ورزش اول استان چه کرده‌اید؟
مخلص کشتی استان هستم. قبل از پاس اسپانسر کشتی را انتخاب کردیم و قرار است شرکت سحر از کشتی حمایت کند.
چرا مدیران پروازی تعیین تکلیف نمی‌شوند؟ پیش از این خجسته نماینده همدان از این مورد انتقاد داشت. (هگمتانه)
مدیر پروازی نداریم. مدیر مورد نظر آقای خجسته هم تعیین تکلیف شد.( توفیقی مدیر شرکت پخش فراورده‌های نفتی همدان)
چرا با گذشت ماه‌ها هنوز فرمانداری رزن با سرپرست اداره می‌شود؟
در انتخاب فرمانداری رزن اختلاف نظری با وزارت ایجاد شد و در جاهایی نماینده شهرستان با گزینه‌های پیشنهادی موافق نبود. برخی به دنبال ابقای فرماندار بودند اما از آنجایی که رویکرد دولت به تغییر بود تصمیم گرفته شد فعلاً فرمانداری با سرپرست اداره شود. حکم فرماندار در حال نهایی شدن است تا پس از امضای وزیر ابلاغ گردد.
همدان‌پیام: زمزمه‌های ناهماهنگی شوراها و شهرداران به گوش می‌رسد و شوراها، شهرداران را دست‌نشانده خود می‌خوانند. در آخرین انتقادات، جامعه مهندسین شهردار همدان را دارای صلاحیت ندانسته و خواستار امضا نشدن حکم شهردار از سوی وزارت شده است. با این انتقادات آیا حکم شهردار امضا می‌شود؟
شورا نماینده مردم بوده و تصمیماتش محترم است. شورای همدان امروز 15 نفر است و با شهردار می‌شوند 16 نفر. حتماً اختلاف پیدا می‌شود اما این دلیل ناهماهنگی نمی‌شود. البته من این ناهماهنگی‌ها را رد نمی‌کنم اما اینکه حکم شهردار امضا شود یا خیر، خبری نیست. اگر وزارتخانه ابهامی ‌داشته باشد به طور حتم از استاندار استعلام می‌کنند اما تا امروز چنین اتفاقی نیفتاده است.
همدان‌پیام: شعار همت همگانی شما برای توسعه محقق شد. آیا تیم مدیریتی شما توانست در این راه شما را کمک کند؟
نمی‌دانم؛ شاید نتوانست همپای من بیاید و شاید هم توقع من زیاد بوده است. اما از همه مدیران و معاونان سپاسگزارم. اگر همت همگانی نبود مگر می‌شد ماهی یک هزار شغل به مشاغل اضافه شود. در این همت همگانی حتی کمک‌های لفظی یک امام جمعه هم برای ما نقش اساسی داشت.
مشکلات استان در بخش مسکن زیاد است. چه برنامه‌ای دارید؟ (اطلاعات)
همدان استان خوبی برای زندگی است. از نظر وظایف اجرایی هر کمکی می‌کنیم تا جلوی افزایش قیمت‌ها گرفته شود، اما باید قبول کرد که به زور نمی‌شود. آنچه مسلم است همدان از نظر زندگی شهری مرغوب است و آینده روشنی دارد.
سال گذشته شعار حماسه اقتصادی محقق نشد. برای جبران این حوزه در استان چه برنامه‌ای دارید؟ (خورشید غرب)
بله، درست است. اگر حماسه اقتصادی رقم می‌خورد امروز 600 واحد تولیدی تعطیل در استان نداشتیم. تلاشمان این است این حماسه در استان به ثمر برسد.
مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با کارنامه تبلیغاتی درخشان تغییر کرد اما در مدت فعالیتش حتی نتوانست یک سرویس بهداشتی در روستاهای هدف گردشگری از جمله ورکانه و سیمین احداث کند. حالا مدیرکل جدید آمده و می‌گوید مورد حمایت شماست. حاضرید کمک کنید خانه تکانی اساسی در حوزه گردشگری ایجاد شود؟ (ندای ابوذر)
می‌گویند مدیرکل جدید میراث فرهنگی یکی از آشنایان شماست. اینجا باید بگویم که هیچ کسی را با خودم حتی به استانداری نیاوردم چه رسد به تیم مدیریتی. درباره تغییر مدیرکل قبلی لازم است بگویم که پیش از آمدن من به همدان موضوع تغییر وی مطرح بوده و سازمان میراث فرهنگی به این نتیجه رسیده بود که مدیرکل فعلی قادر به اجرای برنامه‌های این حوزه در استان نیست و به دنبال گزینه هستند. در گزینه‌ها ابتدا زارعی با مدرک دکترای باستان‌شناسی از دانشگاه بوعلی مطرح بود اما وی نپذیرفت. محمدی‌پور هم دیگر گزینه از دانشگاه بوعلی بود که وی نیز در تهران با سازمان میراث به توافق نرسید. بعد ترکاشوند را معرفی کردیم که وی نیز قبول نکرد. بین آقایان محمدی‌پور، رحمانی و سروش‌مقدم سازمان پس از مصاحبه رأی به سروش‌مقدم داد. وی نیز ابتدا قبول نکرد اما به اصرار سازمان و خواهش‌های ما پذیرفت. آقای ایزدی هم در حد توان خود در استان کار کرد. اما وضعیت گردشگری استان راضی‌کننده نبود و نیست. از 2 میلیارد و 800 میلیون اعتبار این حوزه تنها 200 میلیون تومان عقد قرارداد شده است و برای 2 میلیارد و 600 میلیون دیگر تنها تا پایان این ماه فرصت عقد قرارداد داریم. در مورد اواخر کار مدیرکل قبلی باید بگویم که او خود 3 ماه آخر کار را رها کرده بود و یکی از دلایل جذب نشدن این بودجه هم همین کم‌کاری بوده است. اما امروز باید سروش‌مقدم را کمک کنیم تا همدان به جایگاه واقعی‌اش در گردشگری برسد.
چرا برخی پروژه‌های استان مانند پروژه راه همدان- بیجار به اتمام رسیده‌اند اما هنوز افتتاح نشده‌اند؟ (ایران)
■ محمودرضا عراقی، معاون عمرانی استاندار: این پروژه زیر نظر شرکت ساخت و توسعه انجام می‌شود و در حوزه همدان تنها روکش آسفالت 7 کیلومتر باقیمانده است که امیدواریم تا 3 ماه آینده، کار به اتمام برسد.
تالار قرآن برای تکمیل شدن به چه میزان اعتبار دیگر نیاز دارد؟ (ایکنا)
این پروژه 10 میلیارد دیگر برای تکمیل شدن نیاز دارد و برای تأمین آن به بیت رهبری نامه ارسال شده و از نهادهای دیگر هم کمک خواسته شده است.
چرا پروژه‌های بزرگ در استان به نتیجه نمی‌رسند؟ (کیهان)
برای پاسخ به این سؤال به دو مورد اشاره می‌کنم. پتروشیمی ‌هگمتانه که 12 سال به خاطر اختلاف پتروشیمی ‌و سرمایه‌گذار تعطیل شده بود را با همکاری نمایندگان همدان به نتیجه رساندیم و تا 3 ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد. برای به نتیجه رساندن این طرح حتی مشاجره‌ای هم در وزارتخانه داشتم که کار به ورود وزیر هم کشیده شد تا در نهایت سهامدار 43 درصد باقیمانده را هم خرید و در حال حاضر پروژه فعال است. پروژه بزرگ دیگر آبرسانی از سد تالوار به همدان است که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان بوده است. تاکنون توانستیم 75 میلیارد اعتبار برای اجرای پروژه اخذ کنیم. البته قول اخذ 100 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه را از دولت گرفته‌ایم. به هر حال اینها پروژه‌های بزرگی هستند که به سرانجام می‌رسند.
چرا از مدیران غیربومی ‌استفاده می‌کنید؛ در صورتی که اطلاعات کافی ندارند؟(مثلاً فرماندار همدان) (ایسنا)
فکر نمی‌کنم شمار مدیران غیربومی که در رأس کار هستند به شمار انگشتان یک دست برسد. یکی از محسنات کاری من در همدان این بود که با تیم مدیریتی آشنا بودم و تمام سعی خود را به روی کار آمدن مدیران بومی گذاشتم. فرماندار همدان انتخاب خودم بوده است و از آمدنش دفاع می‌کنم. وی یکی از بهترین فرمانداران کشور است.
شما به تغییر مدیرانی که خیلی وقت است در استان هستند، تمایلی ندارید؟ (خورشید غرب)
اگر منظور شما آقای اقلامی است باید بگویم که ایشان 7 سال است در حوزه اشتغال استان کار می‌کند و من نمی‌توانم در این موقعیت حساس به هر کسی اعتماد کنم. من آمده‌ام که اشتغال ایجاد کنم و در این راه آقای اقلامی را مدیری صادق دیده‌ام. با کسی عقد اخوت نبسته‌ام و تا جایی که کسی را مفید خدمت‌رسانی ببینم از او استفاده خواهم کرد.
چرا مدیریت‌های شهرداری بر اساس تخصص نیست؟ و شهردار فعلی تخصص مدیریت شهری ندارد. (همدان پرس)
شهردار، تازه انتخاب شده است. نظر مخالفی راجع به وی ندارم. به نظر، وی با کار شهرداری بیگانه نیست و سابقه زیادی دارد. اجاره دهید عملکردش را نشان دهد.
از همایش سرمایه‌گذاری بگویید و اینکه زمان دقیق برگزاری چه وقتی است؟ (جوان)
هر چه جلوتر می‌رویم اهمیت موضوع برایمان بیشتر می‌شود. در حال حاضر با طمأنینه اقدام به شناسایی سرمایه‌گذار می‌کنیم. قرار بود پس از ماه مبارک رمضان همایش برگزار شود اما به خاطر برگزاری مسابقات زیر 14 سال در استان و همچنین سفر برخی مدیران استانی به روسیه زمان برگزاری تغییر کرده است اما تلاش می‌کنیم حداکثر تا پایان تابستان برگزار شود.
فرماندار اعلام کرد که همدان کلانشهر نیست. بالأخره کلانشهر هست یا نیست؟ (جام جم)
همدان مصوبه کلانشهری را از سوی شورای عالی شهرسازی دارد. آنجایی که اعتبار نیاز است می‌گوییم کلانشهر است و مابقی مواقع می‌گوییم هنوز کلانشهر نیستیم!
مشاوران انتخابی شما چه کارایی دارند؟ (صبح امید)
عملکرد من نتیجه کار مشاوران است. مشاوران کار اجرایی ندارند اما ضمن کمک‌های اطلاعاتی هر یک متناسب با عنوانشان عضو کارگروه‌های استان هستند.
چرا فاصله درآمدی استان همدان با استان‌های دیگر کم است؟ (ابتکار)
موضوع قابل بررسی است. این به دلیل تنوع فعالیت‌ها در استان است. اما همدان، استانی آماده برای سرمایه‌گذاری است و فرصتی برای کسب درآمد دارد.
سند آمایش در زمان استانداری پیریایی نهایی شده اما چرا اجرایی نمی‌شود؟ (ایرنا)
سند آمایش در زمان استانداری زبردست تهیه و زمان استانداری مرادی نهایی شده است و همدان از جمله استان‌هایی است که طرح‌هایش بر اساس این سند اجرا می‌شود و معتقدم سند آمایش، شناسنامه هر استانی است.
شما گفته‌اید 48 ساعته مجوز صادر می‌شود اما چرا زیرمجموعه شما در استان همکاری نمی‌کنند و استعلامات 10 روز طول می‌کشد؟ (ندای توی)
تماس تلفنی نیکبخت با رئیس سازمان صنعت و معدن و پاسخ مستقیم متین از پشت تلفن به این سؤال: مجوزها 24 ساعته صادر می‌شود. جواز تأسیس، قبل از هر استعلامی‌ صادر می‌شود و متقاضی اگر 8 صبح اداره باشد مجوزش تا ساعت 10 یا 12 ظهر صادر می‌شود.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com