ملایر - سحر یوسفی - خبرنگار همدانپیام: یکی از ابزارهای هنری تأثیرگذار در انتقال پیام و ارتقای سطح فرهنگ در جامعه تئاتر است که با زبان هنر و به واسطه ارتباطگیری مستقیم با مخاطب میتواند آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه را به مردم گوشزد کند و با القای مفاهیم در راستای کاهش معضلات و ناهنجاریهای اجتماعی قدم بردارد.
نمایش خیابانی «رویاهای برباد رفته » از این دست تئاترها است که با موضوعاتی مانند طلاق، اعتیاد، تهدیدات فضای مجازی و ... سعی در فرهنگسازی و پیشگیری از این آسیبها را در جامعه دارد .
این نمایش داستان زندگی زنی به نام لیلا را روایت میکند و از کودکی تا بزرگسالی لیلا و ازدواجش را به تصویر میکشد.
ماجرا از این قرار است که زندگی مشترک لیلا دوامی ندارد و منجر به طلاق میشود.
این در حالی است که ثمره این ازدواج نافرجام دختری به نام بیتا است که سپس داستان درگیر مشکلات نوجوانی بیتا میشود .
مهدی کوثرییگانه، نویسندگی و کارگردانی این نمایش را انجام داده و این نمایش که کاری از " گروه نمایشی فریاد " است یکم و پنجم آذرماه در مجتمع آوینی، دوم آذر در پارک مردم و سوم و چهارم آذرماه در تالار فجر به اجرا درآمد .
آیدا خوشکلام، رها بهقیافه، غزل سحابضیاییفر، ستایش حاصلی، زهرا دادگستر، هلیا مطهرینکو و آتنا غلامی بازیگران این نمایش هستند و ساناز گلپریان منشی صحنه، میثم فلاحیان و محمد طالبیان مدیر صحنه، علیرضا بانکی سنتور و عرشیا شهبازی صوت این نمایش را برعهده داشتند .
شهرام نادری دستیار کارگران و ساناز گلپریان منشی صحنه این نمایش بود و هلیا مطهرینکو پوستر این نمایش را طراحی کرده است .
نویسنده و کارگردان این نمایش در گفتوگو با همدانپیام گفت : در این تئاتر با پرداختن به آسیبهای اجتماعی سعی کردم با ایجاد تلنگری برای بیننده، به سهم خودم در شناساندن این آسیبها قدم بردارم .
مهدی کوثری یگانه با بیان اینکه یکی از ابعاد آسیبهای اجتماعی استفاده نامناسب از فضای مجازی است، گفت: در رویاهای بر باد رفته علاوه بر نمایش زندگی لیلا، داستانهایی که برای بیتا دختر لیلا در زمان نوجوانی اتفاق میافتد را نیز روایت میکند .
وی افزود : بیتا در این نمایش در فضای مجازی با یک پسر آشنا میشود و بدون شناخت کافی برای ازدواج با او اصرار میکند که پیامدهای زیادی برای او به وجود میآورد.
کوثرییگانه با اشاره به اینکه از دختران نوجوان و در گروه سنی شخصیت بیتا در نمایش استفاده شده است، بیان کرد: فضای مجازی به یکی از اصلیترین بخشهای زندگی ما تبدیل شده است اما استفاده نادرست از آن منجر به ایجاد مشکلات متعددی در جامعه شده است که ضروری است در این زمینه آگاهی جامعه بالا رود تا جلوی بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی گرفته شود .