استرس دیر شدن مدرسه و آثار آن بر روحیه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  53325 تاریخ انتشار:  1393-08-28 - 05:45 تعداد بازدید:  774
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استرس دیر شدن مدرسه و آثار آن بر روحیه

گوناگون

 خیلی از پدر و مادرها، بچه‌هایشان را خودشان به مدرسه می‌رسانند. در این حالت یک اتفاق می‌تواند رخ بدهد و حتی بعد از مدتی به یک روال تبدیل شود. کاهلی پدر و مادر و در نتیجه تأخیر فرزند در رسیدن به مدرسه.
وقتی با تأخیر حرکت می‌کنید یا حساب ترافیک را نمی‌کنید و در نتیجه دیر به مدرسه می‌رسید، در تمام این مدت، چشم فرزندتان به ساعت است و تمام طول مسیر را در حالت استرس طی می‌کند. وقتی شما او را مقابل در مدرسه پیاده می‌کنید، کارتان را تمام شده می‌دانید در حالی که فرزندتان در آن لحظات در اوج استرس است؛ زیرا با تأخیر وارد مدرسه شده است. البته دیگر مثل قدیم‌، خبری از تنبیه بدنی و برخوردهای آنچنانی نیست ولی برای کودکان و نوجوانان چیزی بدتر از تحقیر شدن نیست. شاید این جمله خانم یا آقای معلم که" به به! چه عجب رسیدی!" یا "تو هم که باز دیر کردی"، برای بزرگترها چندان سنگین نباشد ولی برای بچه‌ها، بسیار شکننده است و دانش‌آموز احساس حقارت می‌کند. این حس وقتی تشدید می‌شود که دانش‌آموز همانگونه که دارد حرف معلم را می‌شنود زیر چشمی نگاهی به همکلاسی‌هایش دارد و در دلش غوغاست که آنان اکنون در دل خود چه می‌گویند.
به گزارش سلامت نیوز، بعضی از مدارس هم از سیستم کسر امتیاز برای دانش‌آموزان استفاده می‌کنند و دانش‌آموزی که با تأخیر وارد می‌شود در همان اول صبح احساس می‌کند که چیزی را باخته است.
دانش‌آموزی که از دقایق قبل از حرکت در خانه مدام می‌گوید "دیر شد" و بعد همه مسیر را با استرس طی می‌کند و سپس در همان لحظات اولیه ورود به مدرسه با اضطراب مضاعف مواجه می‌شود، حتماً نمی‌تواند تمام توانمندی‌هایش را برای یادگیری به کار ببندد و در نتیجه آرام آرام دچار افت تحصیلی می‌شود و بدتر از آن، استرس در وجودش نهادینه می‌شود. جالب اینجاست که خیلی از مشاوران و روانشناسان نیز ممکن است در مراجعه‌هاي احتمالی به نزدشان، نتوانند تشخیص دهند که علت استرس دائمی و افت تحصیلی دانش‌آموز چیست. بنابراین، اگر خودتان فرزندتان را به مدرسه می‌برید، تنبلی نکنید و از فردا، ساعت خود را برای نیم ساعت زودتر کوک کنید. اگر هم فرزندتان خودش به مدرسه می‌رود یا با سرویس راهی می‌شود، حتماً کمی زودتر از موعد مقرر آماده‌اش کنید تا او روز خود را با استرس آغاز نکند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com