حضور مردم در انتخابات باید گسترده‌ترو پرشورتر باشد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  105722 تاریخ انتشار:  1398-11-20 - 13:43 تعداد بازدید:  312
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شرکت درانتخابات الگویی از تعامل و هم‌اندیشی مردم است
حضور مردم در انتخابات باید گسترده‌ترو پرشورتر باشد

نویسنده : نیلوفر بهرمندنژاد

گزارش


 مشارکت گسترده در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شوراهای اسلامی مبین فهم سیاسی مردمی است که برای تعیین آینده خود پای صندوق‌های رأی حاضرشدند و فارغ ازهرنتیجه‌ای یقیناً پیروز واقعی مردمی خواهند بود که به یاوه‌گویی‌های بیگانگان پایان دادند. حضورپرشور مردم درپای صندوق‌های رأی نشان از قدرشناسی مردم ازنعمت استقلال وآزادی و اعتماد به جمهوری اسلامی می باشد.
انتخابات و حضور همگانی مردم در این عرصه از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است که طی آن مردم خودشان سرنوشتشان را تعیین می‌کنند، به‌همین منظورحضورآگاهانه مردم در انتخابات می‌تواند نقش بسیارمهمی درسرنوشت آینده کشور داشته باشد.
گزارش‌های مردمی خبرنگارهمدان‌پیام ازاظهارات مردمی نشان می‌دهد که لازم است همه به‌عنوان یک ایرانی نقش خود را برای حضور حداکثری در انتخابات انجام دهند تا علاوه بر حضور پرشور و نشاط، امید را در جامعه و ناامیدی را به دشمنان هدیه کنند.
فراهانی که یکی ازکارمند باسابقه دولت است دراین‌باره می‌گوید: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند: مجلس نقش بسیاری مهمی به‌عنوان یکی از قوای ۳ گانه در کشور دارد؛ اگر مردم با بصیرت و روشن‌بینی و درایت به نامزدهای اصلح رأی بدهند و آنان بتوانند وارد مجلس شوند، قطعاً بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
راهکار و اندیشه‌های جدید و مترقیانه که با اخلاص و تقوای سیاسی صورت گیرد بسیاری از چالش‌ها را با انگشت تدبیر خود گره‌گشا خواهد کرد.
امروز در دنیای امروز، نظام جمهوری اسلامی نسخه‌ای تنها از مردم‌سالاری دینی است، شرکت مردم در انتخابات نمایندگان درحقیقت به‌صورت غیرمستقیم به انتخابات مدیران باکفایت و بادرایت اجرا خطا می‌باشد.
ایمانی که در شغل پرستاری خدمت می‌کند به خبرنگارما می‌گوید: افرادی که با اندیشه‌های جدیدی وارد مجلس می‌شوند. می‌توانند راهکارهای جدید و وسیعی را برای حل معضلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور را ارائه نمایند. ضمن اینکه بدخواهان و دشمنان کشور به‌صورت دائمی در صدد پایش حوادث سیاسی داخل کشور ما هستند و درصورتی که مردم به‌صورت جدی و قاطع و انتخابات شرکت ننمایند موجب طمع‌ورزی دشمنان خبیث خواهد شد و آنها احساس خواهند کرد مردم از انقلاب و نظام خفه شده‌اند و بنابراین در توطئه‌هایشان واضح‌تر و جدی‌تر خواهد شد اما روزی که مردم با شور و اشتیاق در انتخابات شرکت کنند آنان احساس دلسردی و یأس و ناامیدی خواهند کرد.
جزایری، که از در یکی از مؤسسات آموزشی همدان تدریس می‌کند، گفت: انتخابات پیش ‌رو فرصتی است برای اینکه مردم در این عرصه قدرت‌نمایی و جلوه‌گری نمایند. مردم باید با شرکت پرشور برای سرنوشت کشورشان در ۴ سال آینده تصمیم‌گیری نمایند، و همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند: اصلاً شرکت در انتخابات موجب تضمین امنیت ملی کشورخواهد شد و با شرکت ملت به‌دنیا ثابت خواهد شد که مردم حامی انقلاب نظام کشور هستند، حتی کسانی که به‌ظاهر از نظام گله‌مند هستند ولی چون دلی در گرو کشور دارند و دارای عرق ملی هستند با شرکت در انتخابات به وحدت ملی کشور و اقتدار سیاسی بین‌المللی‌اش کمک خواهند کرد.
سلامی: تشکیل یک مجلس انقلابی در دوره یازدهم آن، حضور نمایندگانی با مواضع و اقدامات شفاف و روشن و کارآمد همگی در گرو حضور پرشور در انتخابات است و مردم باید در انتخابات دقت کنند. کسانی که رفتارهای چندگانه دارند به مجلس راه پیدا نکنند و به کسانی که در صحنه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... شفاف هستند و به دیدگاه‌های خود پایبند هستند رأی بدهند.
یکی دیگراز افراد که خود را نوری معرفی می‌کند و در یکی ازدانشگاه‌ها فعالیت دارد دراین‌باره چنین بیان کرد: ملت ما دیگر زمانی برای تکرار اشتباهات ندارند و در عین‌حال که به‌دنبال ارتباط با دنیا هستیم نباید در برابر کسانی که به مردم ما ظلم کرده‌اند کوتاه بیاییم، آمریکایی‌ها شاید به وزیر خارجه ما لبخند بزنند اما با ملت ما دشمنی دارند و با توجه به دشمنی آنان با ملت‌ ما مسئولان نیز باید حامی حقوق مردم باشیم و ازمواضع و منافع مردم در برابر دشمنان دفاع کنیم.
تحلیل استراتژیک یکی‌از افراد که درکسوت استاد دانشگاه خدمت می‌کند به این صورت است که انتخابات و رفتار انتخاباتی، نوعی کنش و نگره سیاسی است که با کارکردهای ساختاری زیر سیستم‌های اقتصادی و فرهنگی در سطح کلان نظام اجتماعی رابطه دارد. انتخابات درواقع، یک نظرسنجی فراگیر و ملی از کل شهروندان کشور است و کمیت و کیفیت مشارکت انتخاباتی مردم می‌تواند میزان مشروعت، کارآمدی نظام، سیاست‌ها و کارگزاران حکومتی را نشان‌دهد و به‌دلیل فقدان احزاب فراگیر و توانمند، عدم پایبندی کاندید‌های با رویکرد قومی و قبیله‌ای به تعهدات و وعدهای انتخاباتی خود، رفتار انتخابات مردم تبیین‌گر تقاضاها و خواسته‌ها سیاسی و اجتماعی آنها است که می‌تواند دیدگاه‌ها و نگرش‌های موجود را به کاندیدا نمایندگی، تفهیم کند.
یکی دیگر از افراد که در حوزه سیاسی فعالیت دارد و تمایلی به معرفی خودش ندارد در این‌باره اظهارکرد: نماینده مجلس باید لیاقت، اخلاق‌مداری، آگاهی و امانت‌داری را داشته باشد و بتواند با شناخت دقیق از مشکلات کشور برای برطرف کردن آنها گام‌های اساسی در مجلس بردارد، بنابراین مردم هم در انتخابشان به این نکات توجه ویژه‌ای داشته باشند تا مجلسی قوی و کارآمد در کشور شکل گیرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com