1403-09-141403-09-24bool(false) 1403-09-141403-09-24bool(false) 1403-09-141403-09-24bool(false) 1403-09-141403-09-24bool(false) نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در فضاهای عمومی برپا شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 24 آذر 1403

Today : Sat, December 14, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  140759 تاریخ انتشار:  1403-09-08 - 13:00 تعداد بازدید:  92
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار:
نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در فضاهای عمومی برپا شود

گردشگری

 
 ایجاد شهرک صنایع‌دستی با ۵۰۰ واحد کارگاهی
 برگزاری نمایشگاه هنرمندان استان در استانداری


در راستای حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی، نمایشگاه صنایع‌دستی از روز گذشته تا پنجشنبه 8 آذرماه در محوطه استانداری نمایشگاه هنرمندان استان در حال برگزاری است.صنایع‌دستی همدان شامل 85رشته مختلف است و  بیش از 48 هزار نفر در حوزه صنایع‌دستی فعال هستند و عمده‌ترین محصولات ما تیز شامل مبل و منبت، سفال، سنگ‌های قیمتی، چرم، مرواربافی و گلیم است.

به گزارش همدان‌پیام ، همزمان با این رویداد مراسم تجلیل از هنرمندان برجسته صنایع‌دستی استان حاضر در 37مین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی با حضور استاندار، معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی و هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و مدیران‌کل ستادی نیز برگزار شد.

استاندار گفت: نمایشگاه‌های صنایع‌دستی باید در فضاهای عمومی مانند مدارس، سالن‌های ورزشی ، فرهنگی و ادارات برپا شود، زیراکه این اقدام نه‌تنها هزینه زیادی ندارد، بلکه بستری مناسب برای معرفی و فروش آثار هنری است.

حمید ملانوری در آئین تجلیل از هنرمندان برجسته صنایع‌دستی اظهار کرد: بیش از ۸۵ رشته صنایع‌دستی در استان همدان از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و این انتقال نه‌تنها حافظه تاریخی ما را زنده نگه می‌دارد، بلکه به‌عنوان سرمایه‌ای بزرگ برای توسعه اجتماعی و اقتصادی استان عمل می‌کند.

وی ادامه داد: برای افزایش بهره‌وری در صنایع‌دستی، باید از ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را ببریم، یکی از این ظرفیت‌ها، امکان قانونی استفاده از صنایع‌دستی به‌عنوان هدایا در ادارات و سازمان‌ها است.

استاندار گفت: با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، تلاش می‌شود تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهایی بین دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان صنایع‌دستی منعقد شود تا این ارتباط به تقویت تولید داخلی کمک کند.

ایجاد شهرک صنایع‌دستی با ۵۰۰ واحد کارگاهی

وی ادامه داد: این شهرک، فضایی را برای هنرمندان فراهم می‌کند تا علاوه بر تولید، امکان فروش و آموزش مهارت‌های خود را نیز داشته باشند.

وی تصریح کرد: صنایع‌دستی به‌عنوان یک میراث گرانبها و سرمایه اقتصادی نقش پررنگ‌تری در توسعه استان ایفا می‌کند.

استاندار گفت: عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران برای همدان نه‌تنها یک شعار، بلکه نمادی از ظرفیت‌های عظیم تاریخی، فرهنگی و تمدنی این استان است. ملانوری افزود: این عنوان نشان‌دهنده ظرفیت‌های بزرگ همدان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است.

وی اظهار کرد: در دوره جدید مدیریت استان، این ظرفیت‌ها به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی برای اشتغالزایی، توسعه اقتصادی و پیشرفت استان مورد توجه قرار می‌گیرد. استاندار گفت: میراث فرهنگی ما تنها محدود به چند اثر تاریخی نیست بلکه ابزاری است که می‌تواند نقش اساسی در اشتغال، معیشت و زیرساخت‌های اقتصادی ایفا کند.

ملانوری افزود: وقتی از میراث فرهنگی صحبت می‌کنیم، در واقع از تاریخ، تمدن، هنر، ادبیات، و اندیشه‌های ارزشمندی سخن می‌گوییم که از دوره‌های مختلف تاریخی به ارث رسیده است. در پایان این آئین با اهدای لوح تقدیر و هدیه از تلاش‌های هنرمندان برجسته صنایع‌دستی استان که در نمایشگاه ملی تهران حضور یافته بودند، قدردانی شد.

استاندار پس از بازدید از نمایشگاه محصولات هنرمندان صنایع‌دستی استان که در سالن ورودی ساختمان مرکزی استانداری برپا شده، با هنرمندان این صنعت به صورت چهره‌به‌چهره گفت‌وگو کرد و در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت. استاندار در این بازدید از یک اثر فاخر در حوزه صنایع‌دستی چوبی رونمایی کرد.

تجلیل از هنرمندان همدانی 37مین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

ملانوری، پس از بازدید از نمایشگاه محصولات هنرمندان صنایع‌دستی استان که در سالن ورودی ساختمان مرکزی استانداری برپا شده، با هنرمندان این صنعت به صورت چهره‌به‌چهره گفت‌وگو کرد و در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

ملانوری گفت: بیش از ۸۵ رشته صنایع‌دستی در استان همدان از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و این انتقال نه‌تنها حافظه تاریخی ما را زنده نگه می‌دارد، بلکه به‌عنوان سرمایه‌ای بزرگ برای توسعه اجتماعی و اقتصادی استان عمل می‌کند و برای افزایش بهره‌وری در صنایع‌دستی، باید از ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را ببریم. یکی از این ظرفیت‌ها، امکان قانونی استفاده از صنایع‌دستی به‌عنوان هدایا در ادارات و سازمان‌هاست.

وی افزود: با هماهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی  تلاش می‌شود، تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهایی بین دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان صنایع‌دستی منعقد شود تا این ارتباط به تقویت تولید داخلی کمک کند.

باید از فضاهای عمومی، مانند مدارس و سالن‌های ورزشی و فرهنگی و ادارات، برای برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی استفاده شود. این اقدام نه‌تنها هزینه زیادی ندارد، بلکه زمینه‌ای مناسب برای معرفی و فروش آثار هنری به وجود می‌آورد.

ملانوری بیان کرد: در راستای توسعه صنایع‌دستی استان، با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، ایجاد یک شهرک صنایع‌دستی در قالب ۵۰۰ واحد کارگاهی، فروشگاهی و نمایشگاهی در فاز نخست در دستور کار قرار گرفته است که این شهرک فضایی را برای هنرمندان فراهم می‌کند تا علاوه بر تولید، امکان فروش و آموزش مهارت‌های خود را نیز داشته باشند.

وی در این بازدید، از یک اثر فاخر در حوزه صنایع‌دستی چوبی رونمایی کرد و در پایان با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌های هنرمندان برجسته صنایع‌دستی استان که در نمایشگاه ملی تهران حضور یافته بودند، قدردانی کرد.

 




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com