تأکید بر سرمایهگذاری برای تولید به عنوان شعار سال، بیش و پیش از هر چیز نوعی هدفگذاری برای رشد و تقویت تولید است.
این که سرمایههای مردم به سمت تولید سوق پیدا کند و فضای کسب و کار رونق بگیرد، امر مهمی است که چنانچه محقق شود، آثار و نتایج ارزشمند فراوانی برای اقتصاد کشور در پی خواهد داشت.
در حال حاضر که چنین موضوعی به عنوان یک ضرورت مورد تأکید قرار گرفته است، ما نیازمند برنامهریزی درست و اقدام عملی به موقع برای تحقق آن هستیم.
این که صرفا عنوان شود که برنامه داریم، ولی مسیر مشخصی تعیین نشده باشد، نمیتوان انتظار داشت که سرمایهگذاری با هدف رونق تولید شکل بگیرد.
تشکیل جلسات تخصصی خیلی مهم است، اما اگر این جلسات که به ظاهردر استان قرار شده است که به صورت هفتگی برگزار شود، حاصل و خروجی مشخصی نداشته باشد و صرفا در حد دورهمی مسئولان بماند، نتیجهای در پی نخواهد داشت.
در همین راستا، استفاده از کارشناسان قوی و فعالان اقتصادی توانمند و مجرب، به ویژه در بخش خصوصی، به اثربخشی و کیفیت جلسات مذکور کمک خواهد کرد و به تبع آن خروجی و نتیجه لازم را هم در پی خواهد داشت.
با این اوصاف، اگر میخواهیم شعار محوری سال که به عنوان یک راهبرد از سوی رهبر انقلاب اسلامی مطرح شده است، در سطح شعار نماند و جامه عمل بپوشد، باید موضوع را جدیتر پیگیری کرد و از برگزاری جلسات صرف و احیانا تبلیغات محیطی و مجازی مرسوم که گاهی نوعی رفع تکلیف است، فراتر رفت وگرنه به نقطه هدف که همان رشد، تقویت و رونق تولید در ابعاد کمی و کیفی است، نخواهیم رسید.