با آمارهای غلط خود را خوب نشان ندهید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 8 فروردين 1404

Today : Fri, March 28, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  142210 تاریخ انتشار:  1403-12-22 - 09:58 تعداد بازدید:  85
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار با تذکر به مسئولان:
با آمارهای غلط خود را خوب نشان ندهید

داخلی


مسئولان دنبال ارائه آمارهای ناصحیح و غلط برای خوب نشان دادن خودشان نباشند، بلکه ارائه آمارهای درست با وجود اینکه سبب وضعیت قرمز استان در برخی شاخص‌ها می‌شود، مورد تأیید و تأکید است.

استاندار در نشست اعضای کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی همدان گفت: یکی از علل بالا بودن آمار تب مالت در استان همدان، ثبت دقیق آمار توسط مسئولان در این استان عنوان می‌شود.
 
حمید ملانوری اضافه کرد: کار را باید آنگونه که فکر می‌کنیم درست، صحیح و خوب است انجام دهیم و برای مسئولان مهم نباشد که استان همجوار ما آمار غلط و کم داده است.

استاندار ادامه داد: به طور حتم مداخلات غلط استان‌های مجاور، گریبان استان همدان را می‌گیرد. برای نمونه، چنانچه در مزرعه‌ای از سموم برای کشتن آفت استفاده و در مزرعه مجاور استفاده نشود، آفت از این مزرعه به مزرعه‌ای که آفت‌کش استفاده کرده منتقل می‌شود.

ملانوری اضافه کرد: بنابراین نیاز است که یک کار جمعی در منطقه شکل بگیرد و این دلیل نمی‌شود، حتی اگر این آمارها را غلط نشان داده به گونه‌ای که استان همدان را قرمز و بالا نشان بدهد، ما باید راضی باشیم به اینکه نخواهیم با آمار غلط خود را خوب نشان دهیم.

وی بیان کرد: بر اساس گزارش شرکت آب و فاضلاب، برخی از روستائیان رغبتی به ایجاد شبکه فاضلاب و گرفتن انشعاب ندارند که در این باره مسئولان شرکت فاضلاب نباید به این موضوعات توجه کنند. 

وی گفت: طبق نقشه جامع استان، باید همه روستاها زیر پوشش شبکه آب و فاضلاب قرار گیرد و بی‌توجهی به این موضوع سبب بروز بیماری در مناطق روستایی شده که هزینه آن برای روستائیان بسیار بیشتر از پرداخت پول برای خرید انشعاب آب آشامیدنی است.

ملانوری افزود: سلامت و امنیت غذایی مهم‌ترین و ضروری‌ترین موضوعی است که همه دستگاه‌ها باید به آن توجه کنند و سلامت تنها مختص دانشگاه علوم پزشکی نیست، بلکه موضوعی همه‌جانبه است که فرهنگ، آموزش، مسائل اجتماعی و حوزه زیرساختی و ارتباطی و رسانه‌ها در شکل‌گیری سلامت دخیل هستند.

 طرح هادی روستایی نیازمند بازنگری است

استاندار بیان کرد: یکی از ایرادات در طراحی طرح‌های هادی روستایی، تعریف محدوده برای روستا و تعیین مدیری برای مدیریت روستا به نام دهیار با مسئولیتی بیش از شهردار است، اما دهیار به عنوان مدیر اداره امور روستا در خارج از حوزه روستا نمی‌تواند دخالت و هزینه‌ای کند.

ملانوری ادامه داد: در حالی که زمین زارعی، باغ، دامداری و مرغداری مردم روستا خارج از محدوده روستا قرار دارد و دهیار نمی‌تواند در آن امور دخالتی داشته باشد و این یکی از مشکلات بزرگ برنامه‌ریزی طرح هادی روستایی به شمار می‌رود که باید نسبت به رفع آن تلاش شود.

وی بیان کرد: چنانچه روستا محل سکونت و اشتغال است، باید همه محورهای اشتغال و فعالیت روستایی در محل روستا تعریف شود و خدمات نیز بگیرد و نمی‌توان عنوان کرد چون باغ و مرغداری شما در خارج از محدوده روستا قرار دارد، باید با هزینه آزاد و شخصی انشعاب گرفت.

استاندار گفت: وظیفه ما در مدیریت محلی روستا این است که روستاها را با تغییرات خوب مدیریت کنیم. در برخی روستاهای دیگر نقاط جهان، روستایی در خانه دام و طیور پرورش می‌دهد و بیماری، آلودگی و بوی بد نیز وجود ندارد، زیرا شرکت‌هایی برای ارائه خدماتی همچون واکسیناسیون دام، تأمین علوفه، جمع‌آوری کود در کیسه‌های زباله برزنتی، خرید مازاد تولید روستاییان، سم‌پاشی و مسائل بهداشتی دایر شده است.

ملانوری تأکید کرد: یک روستایی دست کم باید شیر، پنیر، نان محلی، گوشت، مرغ و تخم‌مرغ مورد نیاز خودش را در روستا تأمین کند، نه اینکه تخم‌مرغ مورد نیاز روستا از یک واحد مرغداری صنعتی تأمین شود. 

وی ادامه داد: با وجود گستردگی شهرنشینی، همچنان اقبال از خرید نان سنتی و خانگی و شیر محلی بالا است و مردم علاقه‌مند به استفاده از کالای با کیفیت هستند.

استاندار تأکید کرد: دلایل افزایش غلظت نیترات آب بررسی و گزارش و در افق برنامه مطلوبیت آب آشامیدنی در نظر گرفته شود. 

ملانوری گفت: ۳هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به تازگی اوراق مرابحه مصوب شد و این اعتبار در حوزه آب هزینه می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به قرار داشتن در ماه مبارک رمضان و در پیش بودن نوروز، از نهادهای متولی انتظار می‌رود نسبت به نظارت بر وضعیت بهداشتی محل‌های اقامت و رستوران‌ها، کشیک نوروزی واحدهای خدماتی، بهداشتی، درمانی، اورژانس، نظارت بر مجتمع‌های بین‌راهی، وضعیتی بهداشتی و ارائه خدمات مراقبت بیشتری شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com