63 هزار ميليارد تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  112637 تاریخ انتشار:  1399-07-25 - 07:00 تعداد بازدید:  243
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان:
63 هزار ميليارد تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شد

اقتصادی

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان درباره تسهیلات پرداختی اشتغالزا در سال 98 گفت: از محل‌های مختلف از جمله منابع داخلی، رونق تولید و تبصره 18 صنعت، معدن و تجارت، تسهیلات تبصره 18 و مکانیزاسیون آبیاری و... جمعاً مبلغ ۶۳ هزار و ۴۵۱ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام شده است، که موجب تحقق اشتغال 133 درصدي شده است.
احمد توصیفیان در ادامه افزود: عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان درباره تعهد ایجاد اشتغال جمعا 133 درصد است که در این راستا بیشترین تلاش و انجام تعهد مربوط به سازمان صنعت، معدن وتجارت استان می‌باشد.
وي گفت: در ۱۲ ماه سال ۹۸ مبلغ ۶۳ هزار و ۴۵۱ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در استان پرداخت شده است.
توصیفیان در ادامه افزود: از این مبلغ  هزار و ۹۸۴ میلیارد ریال تسهیلات روستایی و ۸۶ میلیارد ریال به طرح‌‌های مشاغل خانگی پرداخت شده است.
وی درباره تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری گفت: به لطف خداوند استان همدان در پرداخت کمی و کیفی تسهیلات اشتغال روستایی عملکرد موفقی در کشور داشته‌ایم که کل مبلغ اختصاصی در کشور حدوداً 20 هزار میلیارد تومان بوده است که از این رقم سهم استان همدان مبلغ 441 میلیارد تومان بوده و از طریق بانک‌های عامل (توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی) پرداخت گردیده است و تاکنون 93 درصد تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری(نسبت به سهمیه استان) بین 3 هزار و 559 طرح در کل استان پرداخت گردیده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان درباره فعالیت‌های مشاغل خانگی استان اظهار کرد: آن دسته از فعالیت‌هایی است که توسط عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسب و کار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل می‌گیرد و به تولید خدمت و یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی منجر می‌شود که در سال  98 تعداد  هزار و 316 مجوز مشاغل خانگی در استان صادر شده است.
توصیفیان با اشاره به اينکه مجوز مشاغل خانگی به 2 صورت صادر می‌شود، گفت: دسته اول متقاضیان راه‌اندازی کسب وکار به‌طور مستقل هستند که شخص به‌صورت انفرادی مجوز می‌گیرد و به‌طور مستقل به فعالیت در زمینه مشاغل خانگی می‌پردازد.
وي ادامه داد: دسته دوم به‌صورت پشتیبان است. به‌گونه‌ای که اشخاص حقیقی یا حقوقی مسئولیت حمایت از تعدادی از شاغلان خانگی را در کل فرایند تولید و ارائه خدمات، آموزش، تهیه و توزیع مواد اولیه و ابزار کار (حسب مورد) مشاوره، طراحی، نوآوری، بسته‌بندی، بازاریابی و فروش را به عهده بگیرند.
وی در ادامه گفت: رشته‌های مشاغل خانگی هر سال توسط ستاد مشاغل خانگی در تهران مصوب و به استان‌ها ابلاغ می‌شود. در سال 1399 تعداد 335 مورد رشته شغلی به استان‌ها ارسال شده است که خوشبختانه در استان همدان برای مشاغل مستقل  هزار و 152 مجوز و برای مشاغل پشتیبان 164 مجوز صادر شده و همچنین تعداد 804 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به‌مبلغ 98 میلیارد ریال پرداخت شده است.
  اقتصاد تعاونی نگرش اقتصادی انسان‌محور است
 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست با فعالان بخش تعاون و مراسم پانزدهمین دوره معرفی تعاونی‌های برتر استان ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت هفته تعاون با اشاره به مزیت‌های تعاونی‌ها در کشور گفت: تعاونی‌ها بهترین ساختار برای اجرای عدالت اجتماعی و اقتصادی و کاهش فاصله طبقاتی هستند که در ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال مؤثرند.
احمد توصیفیان گفت: فرهنگ ما معتقد به تعاون است، گسترش فرهنگ تعاون، موجب کارآفرینی، توسعه و عدالت اجتماعی و توزیع بهتر و مناسب‌تر ثروت در جامعه می‌شود. وی گفت: اهمیت موضوع تعاونی‌ها به این دلیل است که تعاونی‌ها، سازمان‌ها و نهادهای مردمی هستند که در عین برخورداری از خصوصیات و مشخصات یک واحد اقتصادی و تجاری، دارای ارزش‌های مکتبی و اجتماعی هم می‌باشند و یکی از اهداف والای تعاون، ساختن انسانی با مسئولیت‌های فردی و جمعی است و تعاون روش مؤثری برای نیل به مشارکت واقعی و حقیقی و دائمی همه مردم در اجرای برنامه‌های توسعه کشور است.
 توصیفیان در ادامه افزود: تعاون راهکار مناسب برای گردش عدالت اجتماعی است و اقتصاد تعاون با نگرش اقتصاد انسان‌محور، دارای ویژگی‌های رشدگرایی و بازتوزیعی است و فعالیت در عرصه تعاون موجب رونق و جهش تولید داخلی، استقلال و استفاده از ظرفیت ظرفیت‌های اقتصادی است به‌گونه‌ای‌که تعاون موجب تجمیع سرمایه‌ها، سرمایه‌گذاری داخلی، مشارکت افراد در برابری فرصت‌ها است.
 وی گفت: برای توسعه اقتصادی نیازمند کار جمعی، سختکوشی، پشتکار، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تقویت سرمایه‌ انسانی و اجتماعی است و ضرورت دارد باور تعاون، فرهنگ کار و کار جمعی در جامعه تقویت شود، زیرا فعالیت در عرصه تعاون علاوه‌بر تاب‌آوری اقتصادی در شرایط اعمال تحریم‌ها با حاکم بودن روح جمعی سبب نقش‌آفرینی در پیشرفت کشور خواهد شد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: تعاون کار گروهی، داوطلبانه و نظام‌مند است، تکیه بر توان تعاون و شرکت‌های تعاونی که چتر گسترده آنها اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر را پوشش می‌دهد، در واقع زیرساخت اقتصاد مقاومتی در کشور است و رویکرد این اداره کل حمایت، هدایت و نظارت بر تعاونی‌ها است؛ به‌گونه‌ای‌که ضمن کمک به ثبت و راه‌اندازی تعاونی‌ها و در اولویت قرار دادن و پیگیری پرونده‌های تسهیلات شرکت‌های تعاونی متقاضی، برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز، بازدید از تمامی تعاونی‌ها و اتحادیه‌های فعال انجام می‌شود.
 وی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصادی فقط توسعه بنگاه‌های اقتصادی بزرگ نیست، گفت: برای توسعه روستاها می‌توان به ظرفیت‌های بخش کشاورزی و خدمات از قبیل حوزه گردشگری و بومگردی توجه و اشتغال و درآمدزایی لازم را ایجاد کرد.
 وی افزود: الحمدا... در کشور ما بخش تعاونی، یکی از بخش‌های فعال در حوزه اقتصادی کشور است، به‌ویژه در سالیان اخیر شاهد افزایش بیشتر تعاونی‌ها هستیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان درباره برنامه و عملکرد شاخص‌های حوزه تعاون در سال ۱۳۹۹ گفت: استان همدان دارای  هزار و ۱۷۲ شرکت تعاونی و اتحادیه فعال با فرصت شغلی ۱۳ هزار و ۴۳۲ نفر است که در گرایش‌های مختلف درحال فعالیت هستند.
تعاونی‌های تولیدی ۶۱۸ تعاونی (با گرایش کشاورزی- صنعتی –فرش- معدنی و...)، تعاونی خدماتی ۳۷۱ تعاونی(شامل حمل و نقل- دهیاری‌ها- سهام عدالت- خدمات بهداشتی و درمانی و...)، تعاونی‌های توزیعی ۱۸۳ تعاونی (شامل مسکن- اعتبار -تامین نیاز مصرف کنندگان و...).
 وی تصریح کرد: در ۵ ماهه ابتدای سال، ۱۴ شرکت تعاونی با فرصت شغلی ۱۱۷ نفر تشکیل شده و برای مابقی سال نیز تشکیل ۳۰ شرکت تعاونی در دستور کار قرار دارد.
 توصیفیان در پايان افزود: با توجه به وظیفه این اداره کل مبنی بر نظارت، هدایت و حمایت از تعاونی‌ها، نظارت از تمامی تعاونی‌ها در طول سال در برنامه این اداره کل است که با توجه به مشکلات ویروس کرونا تاکنون از ۳۰۳ شرکت تعاونی توسط کارشناسان این اداره کل بازدید به عمل آمده و مشکلات و نواقص آن‌ها مورد بررسی قرار گرفته و به آنها کتباً اعلام شده است


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com