درآمد 10 میلیون دلاری از صادرات صنایع‌دستی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  67498 تاریخ انتشار:  1394-10-30 - 05:45 تعداد بازدید:  4141
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در 9 ماهه امسال انجام شد
درآمد 10 میلیون دلاری از صادرات صنایع‌دستی

گردشگری

سرمایه‌گذاری در تجارت الکترونیک صنایع دستی

  صادرات صنایع‌دستی امسال درآمدی 10 میلیون دلاری را برای استان همدان رقم زده است . معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با اعلام این خبر گفت: انتظار می‌رود تا پایان امسال این میزان به 12 میلیون دلار برسد. "علیرضا قاسمی" اظهار کرد: به طور میانگین سالانه 30 میلیون دلار درآمد از صادرات رسمی و غیررسمی صنایع‌دستی در استان حاصل می شود.
وی گفت: شهرستان لالجین كانديداي دریافت عنوان شهر جهانی سفال به شورای جهانی صنایع‌دستی معرفي شده و در حال تهیه مدارک و ارائه آن به شورای جهانی صنایع‌دستی در سال 2016 هستیم.
قاسمی با بیان اینکه بیشترین صادرات صنایع‌دستی استان به سفال اختصاص دارد، افزود: مهمترین کالاهای صادراتی استان سفال، چرم و مبل و منبت کاری تویسرکان و ملایر است. وی با اشاره به اینکه 150 رشته فعال صنایع‌دستی در استان شناسایی شده است، ادامه داد: در حال حاضر 21 هزار کارگاه صنایع‌دستی در استان وجود دارد که 36 هزار نفر فعال و شاغل در این کارگاه‌ها به این صنعت اشتغال دارند.
معاون صنایع‌دستی استان به بازاریانی و فروش محصولات صنایع‌دستی اشاره کرد و یادآور شد: سازمان صنایع‌دستی با ایجاد نمایشگاه‌های داخلی و خارجی زمینه را برای فروش محصولات تولیدی فراهم می‌کند و با انجام تبلیغات از طریق فضای مجازی و رسانه‌های مختلف به معرفی این صنایع می‌پردازد.
 سرمایه‌گذاری در تجارت الکترونیک صنایع دستی
در راستای بازاریابی برای فروش صنایع دستی در عرصه ملی نیز معاون صنایع دستی کشور از سرمایه‌گذاری در تجارت الکترونیک خبر داد. معاون صنایع دستی کشور با اعلام این خبر بیان کرد:‌ تجارت الکترونیک بخش مهمی از تجارت جهانی را به خود اختصاص داده است و شاید بیش از 50 درصد تجارت‌ها به این امر اختصاص پیدا می‌کند و در سال‌های اخیر نیز افزایش داشته است.
وي با بیان اینکه تجارت الکترونیک در ایران ناچیز دیده شده است، افزود: خوشبختانه احساس می‌شود ما شاهد تجربه و جهش خوبی در این حوزه باشيم. ما از رشد شگفت‌انگیز صنایع دستی حیرت‌زده شدیم. دو سال پیش که این مسئولیت را در دولت جدید بر عهده گرفتم تقریبا هیچ فروشگاه مجازی در حوزه صنایع دستی نداشتیم و حالا 170 فروشگاه در این حوزه فعالیت می‌کنند و ما پیش‌بینی می‌کنیم که این تعداد افزایش هم پیدا کند.
معاون صنایع دستی بيان کرد: ما در بخش تولید مشکلات زیادی نداریم و عمده مشکلات ما در تجارت است. اگر هم حوزه تولید دچار مشکلاتی شده به دلیل آن است که تجارت ما ضعیف است. به دلیل نبود چرخش مالی در حوزه تجارت بسیاری از بخش‌های تولیدی ما در دولت گذشته ضربه خوردند و یا دچار تعطیلی شدند.
نامورمطلق گفت: ما می‌خواهیم در حوزه تجارت الکترونیک صنایع دستی سرمایه‌گذاری کنیم، اگرچه ممکن است نسل قدیم با این تجارت مشکل داشته باشند برای مثال در نمایشگاه صنایع دستی که 20 خرداد برگزار شد دوستانی که از وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بازدید آمده بودند، اعلام می‌کردند «تا کالایی را لمس نکنند نمی‌توانند آن را بخرند» اما نسل جوان نشان داده که می‌تواند کالا را در فضای مجازی بو بکشد و لمس کند. ما می‌خواهیم کمک کنیم اكنون که این حوزه در حال رشد خوبی است، تجارت جهانی صنایع دستی ایران را گسترش دهیم، زیرا معتقدم که زیرساخت‌ها و حمل و نقل در این حوزه دچار مشکلاتی است.
 صادرات صنایع دستی در سال 94 هشت درصد رشد داشته است
سرپرست اداره کل بازرگانی صنایع دستی گفت: با وجود این که صادرات غیر نفتی کشور در هشت ماه نخست سال 94 منفی بوده است، در صادرات صنایع دستی هشت درصد رشد داشته‌ایم.
به گزارش ایرنا، پویان محمودیان افزود: در هشت ماه نخست سالجاری در حوزه صنایع دستی 145 درصد رشد برای فروش داخلی داشته‌ایم و این در حالی است که سال 93 را با رشد 36 درصدی پشت سر گذاشته‌ایم و اگرچه این شرایط مطلوب و نیست اما برای دستیابی به شرایط بهتر تلاش خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تجارت الکترونیک و بازاریابی اینترنتی با رشد چشمگیری که در کشور داشت ما را وادار کرد تا هرچه زودتر برای تدوین چارچوب‌های مشخص در این زمینه اقدام کنیم.
محمودیان اظهار کرد: براساس شناسایی ما در حال حاضر 170 وب سایت به صورت انحصاری و اختصاصی یا به صورت همزمان با سایر محصولات در زمینه فروش صنایع دستی در فضای مجازی اقدام می کنند، برای همین بسته‌های ویژه حمایتی برای فعالان در این زمینه اختصاص خواهیم داد.
وی یادآور شد: نشست هم اندیشی فعالان صنایع دستی در حوزه فروشگاه‌های مجازی در آینده ادامه پیدا مي‌يابد و سوم بهمن ماه با تشکیل جلسه در اتاق بازرگانی، مقامات عالی اجرایی کشور از اتخاذ تصمیمات مهمي برای فعالان صنایع دستی رونمایی مي‌كنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com