رد انتشار اخبار جعلی درباره رتبه‌بندی معلمان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  120089 تاریخ انتشار:  1400-07-25 - 07:00 تعداد بازدید:  179
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رد انتشار اخبار جعلی درباره رتبه‌بندی معلمان

داخلی

 لایحه رتبه‌بندی معلمان گرفتار اخبار جعلی و آمارهای غلط شده است. مجلس به دنبال به نتیجه رساندن این لایحه است، اما انجام آن نیاز به توافق ضمنی دولت و مجلس دارد؛ چون نه مجلس می‌تواند به تنهایی این کار را انجام دهد و نه دولت.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با شفقنا، درخصوص لایحه رتبه‌بندی معلمان گفت: مسأله رتبه‌بندی معلمان اسیر خبرهای جعلی، ابهام، شایعه‌سازی و عدم کارهای کارشناسی و اسیر بی‌عدالتی شده است؛ چراکه این رتبه‌بندی باید در همه بخش‌های کشور به‌صورت دقیق و همزمان انجام شود در این‌صورت دیگر شاهد اعتراضی هم نخواهیم بود، همچنین متأسفانه خبرهای جعلی و غیرکارشناسی در این‌خصوص زیاد می‌شنویم؛ یکی می‌گوید اجرای لایحه ۳۰۰هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد؛ دیگری می‌گوید ۲۰۰هزار میلیارد تومان نیاز دارد که همه این آمارها اشتباه است.
حمیدرضا حاجی‌بابایی در ادامه افزود: به دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌ها هم اعلام کردم که رقم دقیق و کارشناسی این لایحه باید مشخص شود، زیرا این آمارهای اشتباه درحالی مطرح می‌شود که کل حقوق معلمان ۱۰۰هزار میلیارد تومان است! پس اگر نیاز به ۲۰۰هزار میلیارد تومان بود یعنی باید حقوق معلمان 2برابر شود! ما موافق انجام لایحه رتبه‌بندی معلمان هستیم و من در این مجلس مخالفتی با این لایحه ندیدم، اما این شایعه‌سازی‌ها و ابهامات و عددهای متفاوت مشکل‌ساز شده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی از مشکلات دیگر این است که عده‌ای اصلاً نظام رتبه‌بندی را نمی‌شناسند و اقدام به اظهارنظر می‌کنند؛ وقتی می‌گوییم معلمان باید به مربی معلم، استادیار، دانشیار و استادمعلم تقسیم شوند، عده‌ای فکر می‌کنند از روز اول که ابلاغ کردیم این تغییرات باید اعمال شود؛ درحالی که لایحه رتبه‌بندی معلمان می‌گوید اول همه مربی‌معلم می‌شوند و اگر کسی شرایط پیدا کرد، استادیار هم می‌شود و البته در کنار آن سوابق معلمان هم لحاظ می‌شود. نظام رتبه‌بندی فقط پول نیست، بلکه می‌خواهیم مشخص کنیم که معلم کیست؟
وی افزود:‌ جایگاهش کجا است و چقدر او را قبول داریم و در مرحله بعدی متناسب با این جایگاه به او پول می‌دهیم و متناسب با پولی که خرج می‌کنیم فرزندمان تربیت شوند. اول باید معلم را قله‌نشین کنیم که خود به خود فرزندان‌مان هم قله‌نشین می‌شوند.
رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: مجلس به دنبال به نتیجه رساندن این لایحه است، اما انجام آن نیاز به توافق ضمنی دولت و مجلس دارد؛ چون نه مجلس می‌تواند به تنهایی این کار را انجام دهد و نه دولت. پس پس از اینکه اعداد و ارقام را مشخص کردیم باید با معلمان درخصوص روند اجرای آن شفاف صحبت کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com