1403-01-261403-02-05bool(false) گروه‌های فرهنگی و هنری در همدان فعال شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 5 ارديبهشت 1403

Today : Wed, April 24, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  52199 تاریخ انتشار:  1393-07-30 - 05:45 تعداد بازدید:  110
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان:
گروه‌های فرهنگی و هنری در همدان فعال شود

اخبار

■ ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در اولویت برنامه‌هاست
 گروه‌های مختلف فرهنگی و هنری همدان برای ایجاد نشاط اجتماعی فعال شوند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه در حوزه اجتماعی ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی همدان بسیار مورد اهمیت است، گفت: امسال وزارت کشور به طور جدی در حوزه اجتماعی ورود یافته است.
محمدابراهیم الهی‌تبار در کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی همدان که در سالن شهدای استانداری برگزار شد، با اشاره به هفته تربیت بدنی و ورزش اظهار کرد: حضور ورزشکاران همدان در مسابقات اینچئون و کسب موفقیت‌ها توسط آرمین تشکری، آرزو حکیمی، میثم مصطفی‌جوکار و مه‌لقا جامه‌بزرگ افتخار دیگری را برای کشور و همدان به ارمغان آورد.
به گزارش تسنیم، وي بیان کرد: همچنین کسب 2 مدال نقره توسط ورزشکاران همدانی در بازی‌های پاراآسیایی موفقیت حوزه ورزش همدان را بیش از پیش يادآور شد که امیدواریم شاهد شکوفایی استعدادها و حضور قدرتمندانه ورزشکاران همدان در تمامی عرصه‌ها باشیم.
وی با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم و صفر گفت: این ایام فرصتی را برای انتقال اهداف، مفاهیم و فلسفه عاشورا فراهم کرده است که از سازمان تبلیغات و سایر دستگاه‌های مربوط می‌خواهیم تا نسبت به هدایت و حمایت از برنامه‌های عزاداری امام حسین(ع) اقدام کنند.
الهی‌تبار تصریح کرد: 13 آبان‌ماه امسال با روز عاشورا مصادف شده که منتظر ابلاغ سیاست‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در اجرای برنامه‌های این مناسبت هستیم.
وي با قدرداني از مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامي همدان در اجرای بیست‌و‌یکمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان گفت: مردم همدان استقبال بی‌نظیری از جشنواره نشان دادند که این نشان از اشتیاق آنها به برنامه‌های فرهنگی خوب دارد و نیاز است تا دیگر بخش‌های فرهنگی و هنری استان فعال شوند.
معاون استاندار همدان بیان کرد: دستگاه‌ها و نهادهاي اداری از نیروهای موجود در جامعه براي تحقق منشور فرهنگی استان استفاده کنند، ضمن اینکه در این مورد دانشگاه‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد و آموزش‌و‌پرورش تأثیر پذیرترین نهادها براي جذب فعالیت‌های فرهنگی هستند.
 منشور فرهنگی همدان تدوین شد
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان با اشاره به تدوین منشور فرهنگی همدان نیز در این نشست گفت: این منشور در ۶ بعد تدوین و ضرورت‌های فرهنگی هر بعد بین دستگاه‌های دولتی برای اجرای برنامه‌های مربوط تقسیم وظایف شد.
مهرداد نادری‌فر اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال و تأکید استاندار دو کمیته فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در همدان تشکیل شد که برنامه‌های اجتماعی آن تاکنون ابلاغ و در حال اجرا است و در این راستا منشور فرهنگی استان همدان تدوین شد.
وي بیان کرد: در این منشور نظرات دستگاه‌های مختلف جمع‌آوری شد و ضرورت‌های فرهنگی و دستورات اجرایی آن برای کارگروه‌ها ارسال شد و منشور در نهایت در 6 بعد تقویت ارزش‌ها و مکارم اخلاقی، صیانت از حقوق شهروندی، اصلاح الگوی مصرف، احیاي سبک زندگی ایرانی اسلامی، ارتقاي فرهنگ ایثار و فداکاری و بهبود روابط اجتماعی و خانوادگی تدوین شد.
وی افزود: در هر بعد چند ضرورت فرهنگی تهیه شده که برای هر ضرورت یک دستگاه متولی و چند دستگاه همکار برای اجرای برنامه در نظر گرفته شده است.
نادری‌فر با اشاره به بعد تقویت ارزش‌ها و مکارم اخلاقی گفت: در این عنوان مهم، تقویت ارزش‌ها و توجه به امر قرآن به عنوان ضرورت نخست و حذف بدعت‌ها و خرافات از دین، مقابله با تهمت، ریاکاری، سوء ظن و بدزبانی، ارتقاي اخلاق کاری و سازمانی در ادارات و دستگاه‌ها و آموزش فرهنگ استفاده درست از اموال عمومی به عنوان ضرورت‌های بعدی این گسترش قرآن در جامعه مهم بوده و متولی این برنامه اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان ضرورت‌های بعد دوم را ارتقای احترام به قوانین جامعه، ارتقای فرهنگ ترافیک، تقویت فرهنگ حفاظت از محیط زیست، ارتقای استفاده از اینترنت و فضاهای مجازی، زدودن نمادهای بیگانه و غیر ایرانی اسلامی، ترویج مطالعه کتاب و کتابخوانی اعلام کرد.
نادری‌فر تصریح کرد: ارتقای فرهنگ صرفه‌جویی، گرایش به مصرف تولیدات داخلی، مبارزه با اشرافی‌گری و تجمل‌گرایی و افزایش روحیه قناعت، بهبود روابط اجتماعی و روابط بین اعضای خانواده را از ضرورت‌های بعد سوم خواند.
وی همچنین بیان کرد: در بعد احیاي سبک زندگی ایرانی اسلامی مواردی چون، ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب، تقویت فرهنگ در راستاي کاهش طلاق، تسهیل ازدواج آسان، به موقع و پایدار، فرهنگ‌سازی افزایش نرخ باروی مورد توجه است.
نادری‌فر گفت: این برنامه‌ها در قالب جدولی همراه تعیین دستگاه متولی، دستگاه‌های همکار، برنامه‌های کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت همراه با میزان اثرگذاری برای دستگاه‌ها ارسال می‌شود و نهادها باید ظرف یک هفته آینده برنامه‌ها و پیشنهادات خود را به دبیرخانه استانداری اعلام کنند.
وی سواد فرهنگی و دغدغه فرهنگی را لازمه کار فرهنگی ارزشمند دانست و گفت: انجام کار فرهنگی نیاز به شور و شعور و دغدغه فرهنگی و همچنین تلاش و زمان کافی دارد که در این راستا باید افراد خلاق، لایق و توانمند به کار گرفته شوند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان نیز گفت: از 53 برنامه تدوین شده برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت 37 برنامه اجرا شده و اجرای سایر برنامه‌ها نیازمند تأمین اعتبار است.
ناصر عارف افزود: حمایت از یادواره‌های شهدا، رونمایی از کتاب با موضوع دفاع مقدس، نامگذاری اماکن به نام شهدا، اجرای برنامه‌هایی با هدف زنده نگه‌داشتن نام و یاد شهدا و برگزاری راهیان نور از جمله این برنامه‌هاست.
وی سرکشی و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا را از برنامه‌های مهم مدیران دستگاه‌های اجرایی استان همدان دانست و گفت: امسال 400 مورد دیدار توسط مدیران استان از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران انجام شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com