اخبار کوتاه مادستان 3055 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  83106 تاریخ انتشار:  1396-08-15 - 05:45 تعداد بازدید:  202
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 3055

مادستان

افتتاح کنارگذر اسدآباد در تیرماه 97
 سرپرست اداره مسکن و شهرسازی شهرستان اسدآباد از افتتاح و بهره‌برداری پروژه کنارگذر این شهرستان در تیرماه سال آینده خبر داد.
جواد کرمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این پروژه پیمانکار 12 میلیارد تومان مطالبات و برای تکمیل طرح و رفع موانع و معارضان دولتی به اعتباری افزون بر 25 میلیارد تومان نیاز دارد که در صورت تخصیص پروژه کنارگذر اسدآباد در تیرماه سال آینده افتتاح خواهد شد.وی گفت: در آستانه اربعین حسینی، عملیات زیرسازی قسمتی از کنارگذر که در مجاورت بزرگراه کربلا قرار دارد و توسط پیمانکار خاک‌برداری شده، به منظور جلوگیری از سقوط خودروها به پایان رسیده که ظرف هفته‌جاری آسفالت آن انجام خواهد شد.کرمی با اشاره به پروژه کنارگذر شهرستان اسدآباد اظهار کرد: پروژه کنارگذر اسدآباد دارای 15 کیلومتر طول بوده که تا کنون 12 کیلومتر از آن آسفالت شده و 2 تقاطع غیرهمسطح این جاده باقی‌مانده است.سرپرست اداره مسکن و شهرسازی شهرستان اسدآباد اضافه کرد: تاکنون برای این پروژه مهم و ضروری شهرستان به عنوان یکی از مطالبات مردم ۴۵ میلیارد تومان هزینه شده است.


راه‌اندازی چهار موکب در فامنین
 با راه‌اندازی چهار موکب در مسیرهای اصلی تردد زائران اربعین حسینی در این شهرستان، روزانه سه هزار وعده غذایی در بین آنها توزیع می‌شود.
رئیس ستاد اربعین شهرستان فامنین گفت: هم اکنون 2 موکب واقع در مسیر اصلی درون شهری فامنین و 2 موکب در محور ارتباطی بخش تجرک و در 2 مسیر رفت و برگشت به تهران راه‌اندازی شده و به طور شبانه روز آماده خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی است.حجت‌الاسلام‌رضا مصباح در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: این موکب‌ها به مدت 10 روز دایر خواهد بود و هم اینک تیم‌های پزشکی، درمانی و بهداشتی نیز افزون بر ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به زائران، وظیفه نظارت بر غذا و اقلام توزیع شده در موکب‌ها را برعهده دارند. مصباح بیان کرد: همچنین در راستای اسکان اضطراری برای زائران اربعین حسینی نسبت به جانمایی اقدام شده و مشکلی بابت اسکان آنها وجود ندارد.


کاندیدای شورای پنجم نهاوند
شهردار گیان شد
 نهاوند-خبرنگار همدان‌پیام: اعضای شورای اسلامی شهر گیان نهاوند با اکثریت آرا شهردار جدید این شهر را انتخاب کردند. تا به این ترتیب گیان هم پس از نهاوند و برزول سومین شهر شهرستان در انتخاب و معرفی شهردار حوزه خود باشد.
رئیس شورای شهر گیان با اعلام این خبر گفت: در جلسه شورای شهر گیان، علی جلالی با اکثریت آرا به‌عنوان شهردار گیان به فرمانداری شهرستان نهاوند معرفی‌شده است.
فرشید کیانی اظهار داشت: علی جلالی در حال حاضر کارمند بنیاد مسکن استان همدان است و دارای مدرک مهندسی عمران و دانشجوی کارشناسی ارشد عمران است.
رئیس شورای شهر گیان سلامت نفس، قاطعیت، تحصیلات مرتبط با شغل مدیریت و تجربه را ازجمله معیارهای شهردار موردنظر اعضای شورای شهر گیان عنوان کرد.
وی عنوان کرد: انتخاب شهردار کار سختی است زیرا با سرنوشت یک شهر سروکار دارد، به همین علت امیدواریم در دوره جدید با تعامل میان اعضای شورا و شهرداری بتوان در مسیر حل معضلات شهری و نارسایی‌های این حوزه در شهر گیان گام‌های عملی برداشته شود.
جلالی هم‌اکنون کارمند رسمی بنیاد مسکن استان همدان و متولد سال ۵۷ بوده و ۱۶ سال سابقه اجرایی و فنی دارد.
وی از سال ۸۸ تا ۹۳ مدیر بنیاد مسکن شهرستان تویسرکان و از سال ۹۳ تا اواخر ۹۵ مدیر بنیاد مسکن شهرستان کبودرآهنگ بوده است.
شهردار جدید شهر گیان حدود ۱۰ سال درزمینه تهیه و اجرای طرح هادی و نقشه ثبتی شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت فعالیت کرده است.
در کارنامه جلالی کسب رتبه مدیر برتر دستگاه‌های اجرایی شهرستان تویسرکان نیز به چشم می‌خورد.
کارشناس و مسئول فنی صدور اسناد مالکیت در شهرستان نهاوند و کارشناس و ناظر عالی مناطق زلزله‌زده شهرستان رزن از دیگر سوابق جلالی است.

56درصد رزني‌ها کارت هوشمند گرفتند
 رزن -خبرنگارهمدان پیام: به گفته رئیس اداره ثبت احوال رزن ۵۶ درصد از افراد واجد شرایط در شهرستان رزن کارت هوشمند ملی خود را تحویل گرفته‌اند.
علی خداکرمی تعداد افراد واجد شرایط دریافت کارت هوشمند ملی در این شهرستان را ۸۰۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: تا به امروز ۴۷۶۶۰ نفر جهت دریافت کارت هوشمند ملی ثبت نام کرده‌اند.
رئیس اداره ثبت احوال رزن درگفتگو با خبرنگارما، اظهار داشت: 2/59 درصد از افراد واجد شرایط دریافت کارت هوشمند ملی ثبت نام شده‌اند وی با بیان اینکه ۵۶ درصد از افراد واجد شرایط در این شهرستان کارت هوشمند ملی خود را تحویل گرفته‌اند بيان کرد: ۴۵۰۷۲ کارت هوشمند ملی تا به امروز تحویل داده شده و ۱۸۷۰ کارت آماده تحویل می‌باشد.

جذب تسهیلات برای مکانیزاسیون جهادکشاورزی فامنین
 شهرستان فامنین با 128هزار هکتار وسعت 6/6 مساحت استان همدان را به خود اختصاص داده است که 4/4 درصد از تولیدات کشاورزی استان در این شهرستان تولید می‌شود.
رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان فامنین با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: 66 درصد جمعیت شهرستان فامنین در روستاها متمرکز شده است که 80 درصد اشتغال روستاییان از طریق کشاورزی و دامپروری است مزید بر اینکه تعداد بهره‌برداران این عرصه 5 هزار و 26 نفر است که این رقم 4/4 درصد از بهره‌برداران استان را شامل می‌شود.
جعفر کاویانی دلشاد گفت: در شهرستان فامنین 12 هزار هکتار اراضی آبی وجود دارد که از این مقدار حدود 10هزار و500 هکتار از این زمین‌های یاد شده قابلیت اجرا سیستم‌های نوین بارانی را دارا می‌باشد که از این رقم حدود 9 هزار هکتار آن انجام شده است و هزار هکتار باقی مانده نیز در دست اقدام است.
وی اظهار داشت: در زمینه مصرف بهینه و افزایش بهره‌وری آب 400 هکتار از اراضی این شهرستان با کل اعتبار دولتی و خصوصی بالغ بر 4/3 میلیارد تومان ساماندهی نوین بارانی شده است که 4/2 میلیارد تومان از این مبلغ بلاعوض بوده است و 500 هکتار از این اراضی شناسایی شده و در دست اجرا می‌باشد که مجموع این زمین‌ها 900 هکتار است.
کاویانی دلشاد گفت: در راستای توسعه مکانیزاسیون زراعی این شهرستان جذب 32 درصدی تسهیلات خط مکانیزاسیون را با اعتباری بالغ بر 5/1 میلیارد تومان تا پایان مهرماه داشته‌ایم که در این راستا 120دستگاه از کمباین‌های منطقه نظارت فنی شده است و 2 اکیپ متشکل از بخش خصوصی و دولتی اجرای 2 هزار و 200 هکتار خاک ورزی حفاظتی جهت افزایش مواد آلی خاک و فرسایش نداشتن آن بوده است.


۱۴روستا تویسرکان تحت پوشش
آبرسانی رفت
 وجود سه مجتمع آبرسانی روستاهای لامیان،کارخانه واشترمل ازسال ۹۲ باعث شده است تا ۱۴روستا درتویسرکان تحت پوشش آبرسانی قرار بگیرند.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی همدان درنشست آبفای روستایی تویسرکان گفت: سال گذشته از 500 میلیون دلار تخصیص یافته برای آب روستایی در کل کشور 36 میلیارد تومان به استان همدان اختصاص یافت.
مصطفی هاشمی با بیان اینکه میزان اعتبار آب روستایی از این محل درسال جاری 17 میلیارد تومان است افزود: 6 میلیارد تومان آن را برای حل مشکلات آب تک روستایی‌ها تخصیص داده‌ایم.
هاشمی با تأکید براینکه درصد بهره‌مندی آب روستایی درکشور ۷۵درصد است بیان کرد: از این میزان در استان همدان 73 درصد و در شهرستان تویسرکان 84 درصد است که در طول برنامه ششم این درصد بهره‌مندی جمعیت روستایی از آب به 84 درصد و در تویسرکان به 5/90درصد می‌رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان با اشاره به اینکه سال گذشته ‌17درصد از اعتبارات صندوق توسعه ملی در پروژه‌های تک روستایی تعریف شد، گفت: در 90 روستای استان پروژه تک روستایی تعریف شد که 12روستا مربوط به شهرستان تویسرکان بود.
هاشمی با تأکید بر اینکه بر اساس برنامه ششم عملیاتی که مورد نیاز است را احصا کرده‌ایم، گفت: بر اساس آنچه که اهداف چشم‌انداز برنامه ششم پیش‌بینی کرده‌ایم نیازمند 28 حلقه چاه، ایجاد 57 کیلومتر خط انتقال، تعویض 107 کیلومتر شبکه آبرسانی هستیم.
هاشمی تعداد مجتمع‌های آبرسانی تعریف شده در استان از محل صندوق توسعه ملی را 19 مجتمع اعلام کرد و افزود: از این تعداد 3 مجتمع در تویسرکان است.
وی با تأکید بر اینکه مجتمع آبرسانی اشترمل تویسرکان نخستین مجتمع آبرسانی در استان است که برای نخستین بار از آب‌های سطحی تخصیص داشته است، گفت: اکنون 2 کیلومتر پیمانکار کار انجام داده است و از پروژه‌های اولویت دار شرکت آب و فاضلاب استان است.
هاشمی با تأکید بر اینکه در گذشته تأمین آب از اولویت‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی بود ولی اکنون سرویس‌دهی مناسب از اولویت‌هاست،گفت: 30 میلیارد تومان برای این کار نیاز است.
 انتقال آب از سد سرابی تویسرکان به مجتمع روستایی اشترمل از اولویت‌های کار است
 فرماندارتویسرکان درادامه افزود: آبرسانی از سد سرابی به مجتمع اشترمل تسریع شود تعداد زیادی از شبکه‌های آبرسانی تویسرکان مرتفع می‌شود.
 حبیب مومیوند با اشاره به فرسوده بودن شبکه آبرسانی در روستاهای بزرگی مانند فریازان، باباپیرعلی، قلقل، اشتران و محمودآباد، گفت: شبکه آبرسانی در این روستاها بیش از ۴۰ سال قدمت دارند که نیازمند اصلاح هستند.
مومیوند بیان کرد: برای انتقال آب از سد سرابی یک میلیون مترمکعب تخصیص گرفته شده که انجامش باید هر چه زودتر انجام پذیرد.

خدمات رایگان شهرداری همدان به 32 روستا
 الحاق روستاها آسیب‌شناسی شود
 رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر همدان گفت: شهرداری همدان در حال حاضر به 32 روستای نزدیک به این شهر خدمات رایگان ارائه می‌دهد و این در حالی است که تاکنون به لحاظ حریم شهری تعیین تکلیف نشده‌اند.
نرگس نورا... زاده در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: این روستاها در محدوده شهر همدان قرار ندارند اما شهرداری خدمات رایگان برای آنها ارائه می‌دهد که لازم است روستاهای واقع در حریم تعیین تکلیف شوند.
وی با اشاره به تدوین طرح جامع شهری همدان و الحاق روستاها به شهر بیان کرد: این طرح فرصت‌ها و تهدیدهایی را همراه دارد که برای اجرای درست آن نیاز به بررسی و مشاوره‌های علمی و پژوهشی مناسب است.
نورا... زاده با بیان اینکه امروزه شهرداری‌ها با محدودیت منابع مالی و مشکلات اقتصادی مواجه هستند، گفت: شهرداری همدان نیز در حالیکه توانمندی تأمین هزینه‌های شهر را ندارد با الحاق این روستاها به مشکلات مالی آن افزوده خواهد شد و هر 2 بخش شهرداری و روستاها دچار آسیب خواهند شد.
وی اظهار کرد: برهمین اساس تدوین و اجرای طرح جامع شهری مستلزم آینده‌نگری است و از مشاوران تخصصی باید نسبت به این مهم کمک گرفته شود.
این عضو شورای اسلامی شهر همدان افزود: عدالت اجتماعی مهمترین نیاز در طرح جامع شهری است و امروزه کشورهای توسعه یافته با رعایت این مهم مشکلی در مدیریت شهری ندارند.
وی با تأکید بر اینکه در طرح الحاق روستاها به شهر همدان باید آسیب‌شناسی لازم صورت گیرد گفت: هم اینک سه روستای قاسم‌آباد، علی‌آباد و حسن‌آباد قابلیت پیوستگی به شهر را دارند و شهرداری خدمات به آنها ارائه می‌دهد اما الحاق آنها نیاز به بررسی و رفع نواقص دارد چرا که هم اکنون با مشکلاتی مواجه هستند که باید تعیین تکلیف شود.
وی افزود: حساسیت شورا و شهرداری و این طرح منطقی است چرا که باید با ساماندهی مناسب نسبت به انجام آن اقدام شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: طرح الحاق روستاها به شهر با تهدیدها و فرصت هایی برای شهرداری همراه است که مشاوران تخصصی باید این موارد را شناسایی کنند. هم اکنون روستاهای قاسم‌آباد، علی‌آباد و حسن‌آباد همدان درحالی در محدوده شهر همدان قرار گرفته‌اند که اهالی این مناطق خواستار تعیین تکلیف در خدمات‌رسانی هستند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com