1403-01-221403-02-01bool(false) سقوط کمباین در راه ناامن پرلوک همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  119008 تاریخ انتشار:  1400-05-10 - 07:00 تعداد بازدید:  424
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

راه‌آهن غرب کشته داد
سقوط کمباین در راه ناامن پرلوک

نویسنده : غزل اسلامی

اقتصادی


 نبود راه برای عبور خودرو از روی ریل راه‌آهن در محدوده روستای پرلوک کشته داد.
همدان‌پیام در تاریخ 28 اردیبهشت‌ماه 1400 در یک گزارش از نامناسب بودن مسیری که برای تردد ادوات کشاورزی و خودروها از روستای پرلوک به سایر روستاهای همجوار در نظر گرفته شده هشدار داد.
طی گزارش مردمی که پیش از این به دست همدان‌پیام رسیده بود اهالی منطقه از مشکلاتی خبر داده و گفته بودند که با ساخت راه‌آهن همدان- سنندج در مسیر روستاهای بهار، راه‌های قره‌آقاج، جعفرآباد، ساربانلر، جهادآباد و پرلوک قطع شده و کشاورزان و اهالی مجبورند روزانه عرض مسیر شن‌ریزی شده راه‌آهن را طی کنند و در صورت بارش برف و باران امکان تردد از بین می‌رود و یا با مشکل مواجه می‌شوند.
اعتراض کشاورزان روستای پرلوک با این عنوان بود که 1۵سال است پروژه راه‌آهن همدان- سنندج آغاز به فعالیت کرده است که با ریل‌گذاری، ۲۲راه اصلی و فرعی کشاورزی بدون ساخت حتی یک پل بسته شده است.  درخواست کشاورزان این بود که مسئولان حداقل به 5 راه اصلی پل بزنند. براساس خبرهای واصله از روستا پس از درج گزارش همدان‌پیام درباره مشکلات این روستا، پیمانکار مصوبه‌ای برای ساخت 5 پل ارتباطی امضا کرد و قرار شد به سرعت این اقدامات را انجام بدهند. هرچند که مسئولان مرتبط در سال 1384 و زمان آغاز پروژه قول داده بودند که 5 پل ارتباطی برای روستا ساخته ‌شود و پروژه راه‌آهن را به سرعت به پایان برسانند، اما آنطور که احمد کاویانی دهیار پرلوک در روز گذشته خبر داد هنوز پل و راه ارتباطی مناسبی در این مسیرها ایجاد نشده بود که سرانجام آن به چپ کردن یک دستگاه کمباین و کشته ‌شدن راننده آن انجامید.
چندی پیش هم عکس‌هایی از روستای پرلوک به دست همدان‌پیام رسید که نشان می‌داد اهالی این روستا جلوی ماشین‌های سنگین راه‌آهن را گرفته‌اند، زیرا تردد این ماشین‌ها علاوه بر اینکه آسفالت راه‌های روستا را خراب می‌کنند به زمین‌های کشاورزی و منابع روستاییان آسیب وارد می‌کنند.
عضو پنجمین دوره شورای اسلامی روستای پرلوک هم پیش از این به خبرنگار ما گفته بود: عملیات اجرایی این پروژه حدوداً از سال 1384 آغاز شد و در آغاز حدود 4 سال عملیات اجرایی این پروژه فعال بود که در زمان فعال بودن پروژه، راه‌های عبور بین مزارع و روستاهای اطراف را مسدود کردند که با اعتراض اهالی پرلوک مواجه شدند.
آنطور که محمدعلی حیدری گفته است: روستاییان برای همراهی با پروژه ملی و ساخت راه‌آهن مقدار زیادی از مزارع خود را در اختیار راه‌وشهرسازی گذاشته‌اند، اما نتیجه همراهی‌های بی‌دریغ به تخریب مزارع و قنات انجامید و در نهایت تاکنون توجهی به تخریب‌ها و راهکارهای اصلاح و درخواست روستاییان نشده است که موجب شده روستاییان به ‌شدت نگران اوضاع آینده خود باشند.
روستاییان این منطقه مدت‌هاست که احتمال وقوع خطر در این مسیرها را می‌دهند، اما با وجود مراجعه به چند دستگاه دولتی و گذشت 15سال هنوز به نتیجه نرسیده‌اند. در واقع این روستاییان هستند که از روند ساخت 15ساله راه‌آهن‌ متضرر شده‌اند و با وجود در اختیار قرار دادن بخش زیادی از مزارع خود برای ساخت‌وسازهای دولتی،  اما مسئولان توجهی به تخریب‌ها نکرده و منابع روستاییان را با خطر مواجه می‌کنند.
جمعیت روستای پرلوک ۲هزار و ۲۰ نفر است که اغلب آنها در بخش کشاورزی و دامداری فعالیت دارند.
به‌نظر می‌رسد ساخت‌وساز برای توسعه کشور باید به توسعه روستاها و آرامش بیشتر آنها نیز منجر شود و در صورتی که روستایی در یک بازه زمانی 15ساله با تخریب آسفالت‌ها و مزارع و بسته‌‌ شدن راه‌های ارتباطی با مزارع خود و سایر روستاها که با یکدیگر مراودات اقتصادی و اجتماعی دارند، دست‌وپنجه نرم کنند نشان‌دهنده کم‌توجهی مسئولان است. در صورتی که روستاییان برای به سرانجام رسیدن پروژه‌های دولتی از زمین‌ها و مزارع خود گذشته‌ و بخشی از آن را در اختیار ساخت‌وساز قرار داده‌اند و آنطور که خودشان می‌گویند هیچ انتظاری از مسئولان ندارند مگر رسیدگی به خواسته قانونی آنها برای آسفالت‌ریزی و ایجاد راه‌های ارتباطی امن. 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com