«آبرومند» اولویت چندم؟ همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  84061 تاریخ انتشار:  1396-12-22 - 05:45 تعداد بازدید:  463
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بررسي وضعيت زیرگذر ورودی روستای «آبرومند»
«آبرومند» اولویت چندم؟

مادستان

 زیرگذر ورودی روستای «آبرومند» در حالی به اتمام نرسیده و اولویت آن مسجل نشده که جان بسیاری از افراد به دلیل وضعیت موجود در خطر است.
پروژه‌های ناتمام بسیاری بر روی دست دولت باقی مانده است، یکی از راهکارهای دولت برای حل این مشکل سپردن برخی از این طرح‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی بود، اما بخش خصوصی نیز مشکلات خاص خود و ملاحظاتی دارد که همه این مشکلات دست به دست هم داده که طرح‌های نیمه‌تمام همچنان باقی بماند.
بسیاری از این طرح‌ها در دولت‌ دهم آغاز شدند و همچنان باقی ماندند؛ این طرح‌ها برای پاسخگویی به نیازهای مردم تدین شدند و بسیاری از آن‌ها در مناطق کمتر توسعه‌یافته مستقر شدند.
 یکی از این طرح‌های نیمه‌تمام که در استان همدان وجود دارد و سال‌ها از آن می‌گذرد، زیرگذر روستای آبرومند است. «آبرومند» یکی از روستاهای مهم استان همدان بوده که این پروژه از سال 91 تاکنون ناتمام باقیمانده است.
 مشکل این طرح این است که در حال حاضر وضعیت این ورودی باعث از دست رفتن بسیاری از اهالی شده و به عنوان یک تهدید بزرگ محسوب می‌شود.
 «آبرومند» در کدام اولویت
رئیس شورای اسلامی روستای آبرومند در گفت‌و‌گو با فارس اظهار کرد: روستای آبرومند از توابع بخش مرکزی شهرستان بهار بوده و در کیلومتر 17 جاده همدان -اسدآباد واقع شده است.
علی‌قنبر بهرامی با اشاره به اینکه روستای آبرومند به عنوان مرکز دهستان آبرومند دارای 11 روستا است، افزود: این روستا  در کنار آزادراه کربلا واقع شده و دارای 520 خانوار و 22 هزار و 100 نفر جمعیت است.
وی با بیان اینکه از تصویب طرح زیرگذر ورودی روستا بیش از 15 سال می‌گذرد، تصریح کرد: این طرح در سال 1391 توسط نماینده وقت مجلس کلنگ‌زنی شد و مبلغی هم به آن اختصاص یافت اما نیمه‌تمام باقی ماند.
رئیس شورای اسلامی روستای آبرومند با بیان اینکه این مسیر محل عبور و مرور بیش از 12 روستای بخش مرکزی با جمعیت 18 هزار نفر است، ادامه داد: طی 15 سال اخیر بیش از 20 نفر از اهالی روستا در این محل بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند.
وی با اشاره به اینکه با افزودن آمار روستاهی اطراف و تصادفات جرحی آن تعداد تلفات آن به بیش از 30 نفر می‌رسد، خاطرنشان کرد: بارها به ادارات مختلف و دفتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مراجعه شده ولی متاسفانه هیچ اقدامی نشده است.
بهرامی با تأکید بر اینکه مشخص نیست چند نفر باید جان خود را از دست بدهند تا این طرح کامل شود، گفت: چندین بار اهالی روستا درصدد مسدود کردن جاده اصلی برآمدند تا مانند روستای «پهنه‌بر» و «همه‌کسی» که این کار را کردند و نتیجه گرفتند، به خواست خود برسند اما  با پا در میانی بزرگان روستا منصرف شدند.
 با تخصیص اعتبار آماده اجرا هستیم
مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی همدان با بیان اینکه در حال حاضر تکمیل زیرگذر روستای آبرومند نیازمند 2 میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار کرد: سال 91 این پروژه کلنگ‌زنی شده و حتی تعدادی از باکس‌های آن ساخته شده است.
حبیب نادیان با اشاره به اینکه پس از این اتفاق از محل راهداری، اعتباری به این پروژه اختصاص پیدا نکرد، افزود: با وجود پیگیری‌های انجام شده اعتباری به زیرگذر آبرومند اختصاص پیدا نکرد که بتوان آن را به سرانجام رساند.
وی با بیان اینکه قرارداد پیمانکار نیز به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار خاتمه پیدا کرد، ادامه داد: یعنی اگر بخواهیم این پروژه را دوباره اجرا کنیم باید قرارداد جدیدی تنظیم کنیم که 2 میلیارد تومان اعتبار داشته باشد.
مدیر ساخت و توسعه راه اداره کل راه و شهرسازی همدان با بیان اینکه اگر اعتبار این پروژه به ما اختصاص یابد، آن را اجرا خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: البته احتمال دارد که این پروژه به اداره کل راهداری واگذار شود.
وی با بیان اینکه در هر صورت باید یک قرارداد جدید تنظیم شود، گفت: اعتبار این طرح در ابتدا ملی بود اما امروز می‌شود از محل منابع استانی نیز برای آن اعتباراتی در نظر گرفت.
نادیان تأکید کرد: معمولا این پروژه‌های زیرگذر را به اداره کل راهداری واگذار می‌شود، اما ما هم آمادگی اجرا داریم.
وی با اشاره به اینکه تعلل در این پروژه به‌دليل تخصیص نيافتن اعتبار مورد نیاز بوده است، اظهار کرد: یک‌سوم باکس‌های لازم برای اجرای این پروژه ایجاد شده است و در محل موجود است.
مدیر ساخت و توسعه راه اداره کل راه و شهرسازی همدان با بیان اینکه امروز باید برای تأمین اعتبار این پروژه نمایندگان به کمک ما بیایند، افزود: اگر اعتبار این پروژه از محل ملی تأمین شود به نفع استان خواهد بود.
وی تصریح کرد: البته تأخیر در اجرای این پروژه به دلیل وجود پروژه‌هایی بوده است که اولویت بیشتری نسبت به این پروژه نیمه تمام داشتند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com