1403-01-201403-01-30bool(false) ساختمان جدید اداره کل بیمه سلامت استان افتتاح شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  112815 تاریخ انتشار:  1399-08-04 - 07:00 تعداد بازدید:  616
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ساختمان جدید اداره کل بیمه سلامت استان افتتاح شد

اجتماعی

ساختمان اداره کل بیمه سلامت استان همدان با حضور معاون محترم سیاسی امنیتی استاندار همدان، معاون محترم برنامه‌ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت ایران، فرماندار شهرستان همدان و مدیرکل بیمه سلامت استان در نخستین روز از هفته دولت با یاد و گرامیداشت ۲ شهید بزرگوار شهیدان رجایی و باهنر در تاریخ دوم شهریورماه 1399 افتتاح شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در مراسم افتتاح ساختمان بیمه سلامت همزمان با آغاز هفته دولت اظهار کرد: پایان سال ۹۴ این پروژه آغاز شد اما به‌دلیل برخی از مشکلات ساختاری با تأخیر پیش رفت که درنهایت در نخستین روز از هفته دولت در سالجاری افتتاح شد.

 ساختمان اداره کل بیمه سلامت استان همدان با حضور معاون محترم سیاسی امنیتی استاندار همدان، معاون محترم برنامه‌ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت ایران، فرماندار شهرستان همدان و مدیرکل بیمه سلامت استان در نخستین روز از هفته دولت با یاد و گرامیداشت ۲ شهید بزرگوار شهیدان رجایی و باهنر در تاریخ دوم شهریورماه 1399 افتتاح شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در مراسم افتتاح ساختمان بیمه سلامت همزمان با آغاز هفته دولت اظهار کرد: پایان سال ۹۴ این پروژه آغاز شد اما به‌دلیل برخی از مشکلات ساختاری با تأخیر پیش رفت که درنهایت در نخستین روز از هفته دولت در سالجاری افتتاح شد.
سعید فرجی افزود: شرایط ژئوفیزیکی این منطقه به‌دلیل رودخانه‌ها و قنات‌هایی که در گذشته وجود داشته و همچنین گودبرداری همسایه مجاور که درحال حاضر برج جهان‌نماست، دچار مشکل شده بود که این امرسبب شد عملا ساختمان اداره کل نیاز به بازسازی یا ساخت بنای جدید داشته باشد و اکنون از نظر موقعیت شهری جزو مناطق خوب استان همدان به شمار می‌آید.
وی با اشاره به اینکه این ساختمان در ۳ هزار و ۳۰۰ مترمربع بنا با ۱۸۰ میلیارد ریال ساخته شده است، گفت: ساختمان در ۱۱ طبقه در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع ساخته شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان عنوان کرد: ساختمان جدید شرایط خوبی دارد و فضای آن نسبت به گذشته ۲ برابر شده که امیدواریم با جانمایی بهتر شرایط خوبی در ارائه خدمات به مردم داشته باشیم.
فرجی تصریح کرد: ساختمان جدید اداره کل بیمه سلامت استان با کاربری اداری و تجاری است اما استفاده اداری می‌شود، ضمن اینکه به‌دلیل تجاری بودن نیز ارزش افزوده‌ای با برآورد 200 میلیارد تومان دارد. این ساختمان در میدان جهاد، خیابان جهاد، جنب برج جهان‌نما واقع شده است .

  ۹۸۹۲۲ شهروند همدانی به‌صورت رایگان زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند  
 مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در ادامه به ارائه گزارشی از اقدامات اداره کل بیمه سلامت استان پرداخت و اظهار کرد: تمامی افراد متقاضی بیمه می‌توانند با پرداخت حق بیمه کامل و یا پرداخت براساس نتیجه ارزیابی آزمون وسع زیر پوشش بیمه ایرانیان و یا بیمه سلامت همگانی قرار گیرند؛ این صندوق در سال 93 شکل گرفت و در واقع تکمیل‌کننده قانون بیمه سلامت همگانی بود، البته با اجرای قانون رفع همپوشانی در 2 سال اخیر و اجرای آزمون وسع به‌منظور بهره‌مندی صرفاً نیازمندان از خدمات رایگان، تعداد بیمه‌شدگان کاهش یافته است.
وی درباره اجرای آزمون وسع توضیح داد: سازمان بیمه سلامت از سال گذشته برگزاری آزمون وُسع و صدور دفترچه بیمه سلامت برای افراد بدون هرگونه بیمه را در دستور کار قرار داد و این موضوع از آبان ۹۸ به‌صورت جدی به‌عنوان قانون پوشش اجباری بیمه سلامت همگانی عملیاتی و دنبال شد.
از ابتدای آغاز طرح تاکنون 53 هزار و 481 سرپرست خانواده نسبت به درخواست آزمون وسع جهت بیمه سلامت اقدام کرده‌اند که از این تعداد 30 هزار و 350 نفر در بین دهک‌های یک تا ۳ قرار دارند و هزینه بیمه آنها رایگان است.
فرجی در ادامه یادآور شد: طبق قانون، هزینه بیمه هر فرد زیر پوشش بیمه سلامت در سالجاری، سالانه ۶۶۴ هزار تومان است که این هزینه از ۳ دهک نخست جامعه دریافت نمی‌شود، دهک چهارم ۵۰ درصد و دهک‌های بالاتر باید صد درصد هزینه بیمه را پرداخت کنند.
وی در همین راستا افزود: بیمه سلامت 98 هزار و 922 نفر را در قالب طرح پوشش همگانی بیمه به‌صورت رایگان بیمه کرده و اقدامات قابل توجهی را در راستای اجرای موفقیت آمیز این طرح داشته است.

  اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در استان همدان
 مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه در اجرای این طرح با مشکلاتی مواجه هستیم، افزود: سازمان بیمه سلامت بنا دارد پیشگام با سایر دستگاه‌های دولتی خدمات خود را با عنوان دولت الکترونیک به‌صورت الکترونیکی ارائه دهد، اگر ما بتوانیم خدمات را به‌صورت الکترونیکی ارائه دهیم خدماتی کم‌هزینه‌تر با بهره‌وری بالا خواهیم داشت. وقتی ارائه خدمات به‌صورت الکترونیکی باشد فواید متعددی را دربر خواهد داشت؛ از جمله مدیریت منابع مالی در حوزه سلامت، پیشگیری از وقوع خطا و اشتباه، صرفه‌جویی در مصرف کاغذ، پیشگیری از انتقال بیماری‌ها به‌ویژه کرونا.
وی با بیان اینکه خدمات الکترونیکی موجب می‌شود مصرف کاغذ به‌ویژه در اسناد بستری کاهش یابد و در راستای مدیریت سبز قطع کمتر درختان اتفاق افتد، افزود: از ابتدای خردادماه سالجاری روند الکترونیکی تسریع یافت و در سطح استان 351 مطب طرف قرارداد با بیمه سلامت استان هستند که با توجه به اعلام آخرین آمار تا پایان مردادماه عمل نسخه‌نویسی الکترونیکی توسط 290 پزشک صورت گرفته و همچنین در بحث داروخانه‌ها هم نیز حدود 40 داروخانه به‌صورت نسخه‌پیچی الکترونیکی همکاری لازم را با ما داشته که همین امر سبب کاهش مراجعات غیرضروری به مراکز درمانی، مطب‌ها و دفاتر پیشخوان شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان از راه‌اندازی سامانه 1666 خبر داد و گفت: مردم می‌توانند با تماس با این سامانه شکایات، پیشنهادات، پرسش‌ها و شبهات خود را با کارشناسان سامانه در میان بگذارند و از نتیجه آن مطلع شوند.
به گفته فرجی این سامانه به‌منظور ثبت و پیگیری درخواست‌های بیمه‌شدگان و مردم شریف طراحی و پیاده‌سازی شده است و مردم از این طریق می‌توانند تمامی درخواست‌های خود را برای رسیدگی به بیمه سلامت ارسال کنند. کارشناسان مرتبط نیز در اسرع وقت درخواست‌های دریافتی را بررسی و پاسخ خواهند داد.
وی یادآور شد: در ۴ ماهه اخیر (از اسفندماه تا پایان خرداد 99) بخش عمده عملکرد سامانه 1666 مربوط به پرسش‌های اختصاصی در زمینه ویروس کرونا بوده است که افراد در طول24 ساعت شبانه‌روز می‌توانستند از طریق این سامانه پرسش‌های خود را مطرح کنند..

  960 هزار نفر در استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند
وی با بیان اینکه درحال‌حاضر تقریبا 960 هزار نفر در استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند که بیش از نیمی از جمعیت استان را شامل می‌شود، گفت: در برخی از شهرستان‌ها که بافت روستایی وجود دارد و در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، تا 80 درصد جمعیت ساکنان بیمه‌شدگان بیمه سلامت استان هستند.
فرجی با اشاره به اینکه سازمان بیمه سلامت، خدمات درمانی را از مراکز ارائه‌دهنده خدمت خریداری می‌کند، تصریح کرد: بالغ بر 730 مرکز و مؤسسه طرف قرارداد بیمه سلامت استان هستند.20 بیمارستان در استان وجود دارد که ۱۹ مورد از آنها طرف قرارداد با ما هستند که مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی را شامل می‌شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان افزود: بخشی از خدمات ما به‌عنوان خدمات سطح یک روستایی ارائه می‌شود که در این راستا 138 مرکز جامع خدمات روستایی در استان فعال است. هزینه نگهداشت سلامت مردم به‌صورت سرانه‌ای به تیم سلامت مستقر در روستا پرداخت می‌شود که به‌‌قطع این موضوع به کاهش روند مهاجرت کمک خواهد کرد، هرچند متأسفانه با وجود این اقدامات مهاجرت رخ داده است. جمعیت روستایی زیر پوشش بیمه سلامت که بیش از ۶۵۰ هزار نفر در سال ۹۸ بودند به‌دلیل رفع همپوشانی‌ها به ۵۶۰ هزار نفر در سالجاری رسیده است. 

  مدیریت هزینه‌های سلامت در سطح استان 
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به مدیریت هزینه‌های بیمه سلامت گفت: پس از اجرای طرح تحول سلامت در سال 1393 هزینه‌های سازمان‌های بیمه‌گر از جمله سازمان بیمه سلامت با شیب زیادی رو به افزایش بود تا جایی‌که هزینه‌های اداره کل بیمه سلامت استان در سال 1396 به 4 برابر هزینه‌های سال 1392 رسید . به همین دلیل ضرورت داشت که اصلاحیه‌ای در هزینه‌ها صورت گیرد. با مدیریت هزینه‌های سلامت در سطح کشور و استان در سال ۹۷ برای نخستین‌بار ۵/۸ درصد هزینه‌های بیمه سلامت نسبت به سال گذشته از آن کاهش یافت که اقدامی بی‌نظیر و قابل قدردانی است.
فرجی خاطرنشان کرد: هدف این است که با ارائه خدمات جامع و کامل به بیمه‌شده بتوانیم منابع هزینه‌شده را نیز در راستای خدمت‌رسانی بهتر به‌کار گیریم.
وی با اشاره به پرداخت مطالبات مراکز درمانی گفت: با مدیریت جناب آقای مهندس موهبتی مدیرعامل محترم سازمان در 3 سال گذشته با وجود اینکه شرایط اقتصادی کشور به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه مطلوب نبوده اما بیمه سلامت توانسته بهترین شرایط را از لحاظ پرداختی داشته باشد.
فرجی با بیان اینکه مطالبات مراکز درمانی استان در سال ۹۸ تسویه شده، افزود: تمام مطالبات بخش خصوصی پرداخت شده است، مطالبات تیرماه سال 99 داروخانه‌ها نیز تا نیمه نخست شهریورماه آماده پرداخت است.

  کاهش پذیرش‌های غیرضروری بیماران بستری با اجرای پروتکل ارزیابی تناسب پذیرش
مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره به اجرای پایلوت پروتکل ارزیابی تناسب پذیرش و اقامت بیماران بستری در سال‌های 97 و 98 گفت: این پروتکل برای بررسی موارد غیرضروری و تقاضاهای القایی در سطح بستری مورد استفاده قرار می‌گیرد و به تخصیص بهینه منابع کمک می‌کند تا خدمات بستری در موارد ضروری و مورد نیاز ارائه گردد.
ما قصد داریم که با اجرای این طرح به پزشکان اطلاع‌رسانی کنیم تا نسبت به عملکرد خود آگاه شوند برحسب ضرورت و تشخیص خودشان بیماران را بستری کنند تا درنهایت با ایجاد تناسب در میزان بستری‌ها، تخت‌های بیمارستانی و خدمات مرتبط با آن در اختیار بیماران قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه مراجعات غیر‌ضروری به پزشکان و درخواست تصویربرداری‌های غیر‌ضروری مانند MRI و...، هزینه‌های سازمان‌های بیمه‌گر را افزایش می‌دهد، گفت: به‌منظور کاهش این هزینه‌ها برای خدمات درمانی سقف مشخصی را تعیین کرده‌ایم و درصورت درخواست بیش از حد مجاز نیز خود سامانه نمی‌پذیرد.

  ارزیابی کارنامه پزشکان به‌منظور جلوگیری از تجویز نسخه‌های تکراری و غیرضروری
فرجی از بررسی، ارزشیابی و ارسال کارنامه پزشکان خبر داد و تصریح کرد: در طرح دیگر کارنامه فعالیتی پزشکان زیرنظر قرار گرفته است که به‌دنبال کاهش مصرف زیاد دارو با جلوگیری از نوشتن و تجویز نسخه‌های تکراری هستیم، این ارزیابی پزشکان و دادن کارنامه به آن‌ها کمک می‌کند که هزینه کمتری را برای حوزه سلامت ایجاد کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در پایان بیان کرد: از پزشکان، داروسازان و سایر پزشکانی که در پاراکلینیک مشغول به‌کار هستند، انتظار داریم که خدمات مربوط به اجرای طرح‌های الکترونیکی را جدی بگیرند و دراین زمینه همکاری لازم را برای اجرای قطعی این طرح‌ها در سراسر استان با ما داشته باشند که بتوانیم هم راستا با سایر کشور مباحث الکترونیک را جلو ببریم و در رده‌های بالاتری قرار بگیریم.
 تلاش ما به‌عنوان یک سازمان بیمه‌گر این است که در هر موقعیتی بتوانیم خدمات قابل توجهی را به بیمه‌شدگان ارائه دهیم.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com