1403-01-261403-02-05bool(false) ارزش تولیدات کشاورزی همدان 66 هزار میلیارد ریال است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 5 ارديبهشت 1403

Today : Wed, April 24, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  83517 تاریخ انتشار:  1396-10-30 - 05:45 تعداد بازدید:  787
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان همدان:
ارزش تولیدات کشاورزی همدان 66 هزار میلیارد ریال است

اقتصادی

 از مجموع 260 واحد پروانه بهره‌برداری 159 واحد به بخش زراعی، 49 واحد به بخش باغی و 52 واحد به بخش دام اختصاص دارد و ظرفیت جذب با توجه به پتانسیل ایجاد شده در بخش صنایع تبدیلی غذایی استان در مجموع یک میلیون و 330 هزار و 551 تن است.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در بخش صنایع مواد غذایی 27 درصد در بخش کشاورزی، 30 درصد در بخش صنعت، معدن و تجارت تولیدات انجام شده که در مجموع توانسته‌ایم 50 تا 55 درصد از میزان تولیدات را در این بخش داشته باشیم.
غلامحسین تقوی در نشست خبری صنایع کشاورزی با بیان اینکه ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان همدان معادل 66 هزار و 300 میلیارد ریال است، گفت: در 9 ماهه امسال در بخش کشاورزی استان 296 میلیون دلار صادرات یعنی معادل 831 میلیون تومان صادرات انجام شده است اما با توجه به اینکه محصولات عمده صادراتی ما کشمش، گشنیز و سیب زمینی است باید به نحو شایسته درخصوص صادرات این محصولات در استان تلاش شود.
وی گفت: هم اکنون 72 سردخانه در همدان با پیشرفت 20 تا 95 درصدی در دست ساخت است و تاکنون 300 هزار تن پروانه بهره‌وری برای سردخانه در همدان ایجاد شده که 600 هزار تن هم مجوز تخصیص انجام شده است که وجود این سردخانه ها می توانند تحول خوبی در زمینه ماندگاری محصول کشاورزی در استان ایجاد کنند بخصوص در محصول سیب زمینی که با وجود ضایعات بسیار زیاد به دلیل ماندگاری نداشتن و دمای مطلوب در گذشته با وجود این سردخانه ها ماندگاری این محصول نیز افزایش می یابد.
تقوی افزود: هدف اصلی سازمان جهاد کشاورزی، ایجاد بیشترین ارزش افزوده درمحصول یک میلیون تنی سیب‌زمینی است و می بایست بستر انگیزه های صادراتی ایجاد شود که با تمهیدات صورت گرفته بزودی در استان همدان چندین کارخانه فرآوری سیب زمینی توسط سرمایه گذاران خارجی راه اندازی می گردد که تاکنون جواز و پروانه ها در این خصوص صادر شده است.
همچنین در زمینه فرآوری تاکنون سه جواز و پروانه از سوی سازمان جهاد کشاورزی صادر شده است و سایر محصولات استان همچون سیر، حبوبات، غلات، خشکبار، شوریجات و ترشیجات اقدامات خوبی انجام شده و در بسته بندی کشمش که یکی از محصولات صادراتی استان است با 350 هزار تن تولید سالانه انگور50 هزار تن آن صادر می شود که نیاز است در بسته بندی بخش باغی اقدامات بهتری از سوی جهاد کشاورزی انجام شود.
تقوی اضافه کرد: در شهرستان همدان و بهار در بخش فرآوری سیب زمینی نیاز به سرمایه گذار وجود دارد همچنین در بخش گیاهان دارویی و عصاره گیاهان می توانیم فعالیت کنیم البته حمایت های خوبی در بخش استانداری، شرکت شهرک‌های صنعتی، کشاورزی و جهاد کشاورزی انجام شده اما باید علاوه بر دولت مردم استان نیز در جذب سرمایه گذاران خصوص کمک حال باشند.
وی با بیان اینکه در خشکسالی های اخیر و کاهش نزولات جوی در استان نباید صرفا در بخش کشاورزی به دنبال تولید باشیم، اظهار کرد: باید از آب و خاک با دقت بیشتری استفاده شود و در استفاده از محصولات کم آب‌بر و ممانعت از صنایع آب‌بر بخصوص محصولات باغی و سیب زمینی نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم.
تقوی با تاکید بر اینکه تسهیلات بانکی ایجاد شده در راستای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان 98 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی بوده است، ادامه داد: در 9 ماهه امسال 75 پرونده در این خصوص تشکیل شده است و تا مهرماه امسال نیز 25 طرح با مبلغ 17 میلیارد تومان و چهار طرح با مبلغ 4 میلیارد و 550 میلیون تومان مصوب شده که پیش بینی می شود با تامین منابع بانکی در بخش صنایع تبدیلی تا 100 میلیارد تومان را بتوانیم در این زمینه جذب کنیم. وی در خصوص اقدامات جهاد کشاورزی در بخش مشاغل خانگی با بیان اینکه تسهیلات این بخش 10 تا 20 میلیون تومان است نیز تصریح کرد: در مناطق کوچکی که امکان سرمایه‌گذاری وجود ندارد تلاش شده برای ایجاد اشتغال در بسته‌بندی در داخل منازل پروانه‌هایی ایجاد شود که تاکنون بیش از 50 مورد پروانه ایجاد اشتغال داده شده است و در حال حاضر به دنبال سرمایه‌گذار در بخش تولید شیر و گوشت هستیم.
وی با بیان اینکه از ابتدای کار جهاد کشاورزی یک‌هزار و 314 مورد موافقت اصولی صادر شده است، بیان کرد: از این تعداد 429 واحد پروانه کسب کرده‌اند.
تقوی در خصوص روند نوسازی کشتارگاه‌ها، گفت: در شهرستان های استان هدف اصلی صادرات محصولاتی همچون گوشت مرغ است و هم اکنون دو کشتارگاه با هزینه 30 میلیارد تومان و با پیشرفت 60 درصد در دست اجراست که امیدواریم بتوانیم در آینده در صادرات گوشت مرغ به نتیجه برسیم.
مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اضافه کرد: طی 9 ماهه امسال طرح‌های معرفی شده جهاد کشاورزی 117 مورد بوده که از این تعداد 22 مورد در بخش توسعه روستایی و هفت مورد در بخش اشتغال فراگیر است و طرح‌های مصوب شده 27 مورد با مبلغ 240 هزار و 850 میلیون ریال بوده که اشتغال ایجاد شده 336 مورد و ظرفیت ایجاد شده 43 هزار و 935 تن است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com