همدان برتر سلامت اداری همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 10 خرداد 1402

Today : Tue, May 30, 2023




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  123561 تاریخ انتشار:  1401-02-19 - 08:49 تعداد بازدید:  479
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در آیین تودیع و معارفه دیوان محاسبات اعلام شد
همدان برتر سلامت اداری

نویسنده : یاسر زارعی

داخلی

■ علی‌کرمانی مدیرکل دیوان محاسبات استان شد
■ حاتم نیکخو به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس رفت

 

 روزگذشته آیین تودیع و معارفه مدیرکل دیوان محاسبات استان همدان به دعوت شورای اداری استانداری در سکوت خبری انجام گرفت.
این مراسم که با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد، حاتم نیکخو پس از 5 سال مدیریت این دستگاه نظارتی در جلسه روز گذشته جای خود را به علی کرمانی داد.
حاتم نیکخو در گفتگو با همدان پیام گفت: استان همدان جزء استان های پیش رو و از نظر وضعیت سلامت اداری در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
نیکخو درادامه بیان کرد: بیشترین تخلفاتی که در سطح استان در دستگاه های اداری شاهد آن بودیم مربوط به عدم اشرافیت مدیران به بودجه است.
وی در ادامه اظهار کرد: 52درصد تخلفات سیستم های اداری ناشی از تبصره های قانون بودجه است که مدیران بعلت آگاهی نداشتن در این موضوع دچار مشکل شده اند و در همدان مدیری نداشته ایم که به علت تخلف مالی حکم به برکناری داده باشیم.
مدیرکل سابق دیوان محاسبات استان از مهمترین پرونده های دیوان به مشکل هتل ملایر اشاره کرد و گفت:طبق قانون و ماده174 دیوان عالی کشور حکم به خلا ید کرد و سند این زمین به دولت واگذار شد.
وی در رابطه با پرونده علیصدر اظهار کرد: این پرونده از نو به تحقیق و تفحص رفته و با بکارگیری کارشناسیانی که بیشترین اعتراضات را نسبت به این موضوع داشتند درحال رسیدگی می باشد.
نیکخو در پایان از ماموریتی که به وی محول شده است گفت: حالا پس از اتمام خدمتم در همدان به عنوان مشاور کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی فعالیت خواهم کرد. همچنین مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان همدان در گفتگو اختصاصی با همدان پیام گفت: مهمترین اولویت کاری در این سازمان همکاری و تعامل با مدیرانی است که به فکر خدمت به مردم و به دنبال پیشرفت و توسعه استان باشند.
علی کرمانی با اشاره به اینکه استان همدان در بحث تخلفات مالی در وضعیت مطلوب به سر می برد گفت: باتوجه به شناختی که از همدان بررسی شده ،استان با مشکلاتی از جمله بیکاری و منابع طبیعی ،بحران کم آبی و نبود صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی و نبود زیر ساخت های مناسب گردشگری به سر می برد که به نحو احسن از این ظرفیت در استان استفاده نشده است.
کرمانی با بیان این‌که در جهت توسعه و شکوفایی استان همدان در مبحث نظارت‌های دیوان محاسبات قدم برمی‌دارد و پاک‌دستی، سالم بودن و سیاست پیش‌گیرانه مدیران را اولویت قرار می‌دهد از لزوم تدوین عملکرد و گزارش‌های متداوم بودجه در ادارات، طی بازه‌های زمانی دوماهه خبر داد.

 سیاست اصلی دیوان محاسبات پیش‌گیری از فساد است
دادستان دیوان محاسبات کشور نیز در این مراسم گفت: رئیس جمهور فضا را برای دیوان محاسبات باز کرده است و در دولت گذشته دیوان را عامل رشد کشور نمی‌دانستند و در دولت فعلی به این موضوع بیش‌تر توجه می‌شود و در راستای ریشه‌کن شدن فساد تلاش‌های بسیاری انجام می‌شود؛ سیاست اصلی دیوان محاسبات پیش‌گیری از فساد است.  علی کامیار اظهار کرد: دیوان محاسبات و نظارت جزو دو اصل مهم قانون اساسی ما است و اهمیت دیوان محاسبات زمانی به دست می‌آید که در عمل نشانه‌های آن را مردم ببینند؛ مردم و کارگزاران هر چه قدر با ما بیش‌تر همراه باشند عملکرد ما بهتر است.
دادستان دیوان محاسبات کشور در پایان گفت: دیوان محاسبات تنها مرجعی است که در رابطه با دستگاه‌های دولتی باید اظهار نظر کند و نباید به کانال‌ها و پیج‌های شبکه‌های اجتماعی توجه کرد و تنها دیوان محاسبات از مسائل مالی و بیت‌المال اطلاع دارد و تخلفات را بررسی می‌کند.

 فناورانه و مردم‌پایه دو شعار اساسی دیوان محاسبات است
مشاور عالی رئیس کل و سرپرست دفتر مرکزی و حراست دیوان محاسبات کشور نیز در این مراسم گفت: فناورانه و مردم‌پایه دو شعار اساسی دیوان محاسبات است و تاکنون بخش زیادی از مسیر این شعار طی شده و از اول تیرماه دیوان محاسبات با تدوین یک سامانه به صورت آنلاین به تمام دستگاه‌های دولتی کشور متصل می‌شود و بر اساس مدل مردم پایگی به صورت لحظه‌ای از دستگاه‌ها و مردم اطلاعات دریافت می‌کنند.
میرشمسی ادامه داد: مدیران اجرایی همگی دوست دارند در خدماتی که انجام می‌دهند توفیقاتی داشته باشند و عملکردشان به ثمر بنشیند اما دیوان محاسبات نیز مراقبت‌های لازم را دارد.
محمدرضا میرشمسی گفت: سه مورد را باید در نظر بگیریم که چگونه، چه زمان و با چه نیتی بایستی نظارت‌های لازم در دیوان محاسبات را انجام دهیم؛ دست مدیران را بگیریم یا مُچ آنها را؛ جهت تسهیل و تسریع عملکرد آن‌ها تلاش می‌کنیم یا شکستن آن‌ها؛ طبیعتاً رویکرد ریاست دیوان محاسبات این است که بر روی موضوعات اساسی و اصلی جامعه تمرکز کند.
وی ادامه داد: موضوعات و باورهایی که موجب درد جامعه شده و باعث شده سرمایه‌های اجتماعی از نظر مردم ریزش کند و مردم بدبین شوند و اعتماد عمومی نابود شود باید از بین برود.
میرشمسی در پایان گفت: در کنار دیوان محاسبات، دستگاه‌های اجرایی وجود دارند و نوع تعامل و دیدگاه‌های آن‌ها می‌تواند در حفظ سلامت دستگاه یا فساد در دستگاه موثر باشد و هر چه قدر این ارتباط پیش از خرج و مصرف باشد سلامت دستگاه حفظ می‌شود و پیش‌گیری‌هایی لازم صورت گرفته است و دستگاه‌ها از قبل مشورت‌های لازم را گرفته‌اند.

 از سلامت دستگاه‌ها و مدیران خدمت آمار ارائه شود  
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: از ۱۲ هزار میلیارد بررسی دیوان محاسبات تنها بخش کمی از آن‌ها تخلف و واخواهی بوده است و اکثر اقدامات منطبق برقانون بوده و بسیاری از اعتراضات از ناآگاهی بوده و ترک فعل کم‌تر رخ داده و لازم است این آمار و خوبی‌ها نیز به مردم گفته شود.  
امام جمعه همدان اظهار کرد: مسئله مهم کشور بحث نظارت است و هر چه قدر این موضوع قوی‌تر باشد بهره‌وری ما از نظام بیشتر خواهد بود.
حجت‌الاسلام حبیب‌الله شعبانی‌موثقی با تاکید بر این‌که پیش‌گیری از به وجود آمدن مشکل بهترین راهکار است، گفت: پیشگیری کردن قانونمدارانه است و عملکرد مدیران با مشاوره‌های پیاپی با دیوان، تسهیل و تسریع می‌یابد و در تولید و عدالت اجتماعی رونق به وجود می‌آید. نماینده ولی فقیه در استان وی مطرح کرد: از سلامت دستگاه‌ها و مدیران استان خدمت مردم آمار ارائه شود؛ متأسفانه این موضوع از سوی رسانه‌های معاند برجسته و بزرگنمایی می‌شود. امام جمعه همدان تصریح کرد: در استان همدان از ۱۲ هزار میلیارد بررسی‌ تنها دو میلیارد واخواهی شده و اکثر اقدامات منطبق بر قانون بوده و ترک فعل کم‌تر رخ داده است و لازم است این آمار و خوبی‌ها نیز به مردم گفته شود.
وی در پایان گفت: تخلفات مالی که رخ می‌دهد کم‌تر از یک درصد است و لازم است خبرنگاران و رسانه‌ها به خوبی‌ها نیز اشاره کنند با وجود تمام ایرادات و مشکلاتی که در حال حاضر ممکن است در جامعه و در جمع برخی مدیران وجود داشته باشد.

 ضرورت و لزوم شجاعت و ایثار در عملکرد مدیران
همچنین استاندار همدان گفت: بزرگ‌ترین سرمایه کشور نیروی انسانی است و خیلی باید مراقب سرمایه‌های ملی و بیت‌المال باشیم و این موضوع اصل اساسی دولت سیزدهم است و باید به مدیرانمان در این شرایط بسیار سخت شجاعت ببخشیم تا در این شرایط سخت اقتصادی دولت شجاع و ایثارگر باشند و انسجام ملی وجود داشته باشد.
به گزارش ایسنا، علیرضا قاسمی فرزاد بیان کرد: در طول سال‌های پس از انقلاب همیشه بر این امر تاکید شده که تنها مدیران پاک‌دست و سالم انتخاب شوند. وی در ادامه گفت:سعی کرده‌ایم بنا بر گفته‌های رهبری و ریاست جمهوری از افراد فسادستیز در دستگاه‌های دولتی استفاده کنیم و نباید کوچک‌ترین شائبه‌ای از فساد، محور مدیران ما وجود داشته باشد.
نماینده عالی مقام دولت در استان اشاره کرد: آوار به جا مانده و بدهی‌های سنگین از دولت پیشین و مبحث ارز ترجیحی باعث شده دولت فعلی و مردمی سیزدهم در فشار سنگینی قرار بگیرد و به رغم فراهم نشدن زیرساخت‌های مناسب در جهت حفظ اقشار آسیب پذیر نیازمند ایثارگری مدیران جدید هستیم.
قاسمی فرزاد در پایان با تاکید بر این‌که بزرگ‌ترین سرمایه کشور نیروی انسانی است، مطرح کرد: خیلی باید مراقب سرمایه‌های ملی و بیت‌المال باشیم و این موضوع اصل اساسی دولت سیزدهم است و بایستی به مدیرانمان در این شرایط بسیار سخت شجاعت ببخشیم،باید در کشور انسجام ایجاد کنیم، دشمنان داخلی و خارجی ما می‌خواهند مردم را ناامید کنند و ما باید تلاش کنیم از منجلاب و بدهی‌های دولت‌های گذشته کشور را نجات دهیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com