مجلس با انحصار رشته‌های پزشکی مخالفت کرد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  120258 تاریخ انتشار:  1400-08-05 - 10:02 تعداد بازدید:  254
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهارستان؛
مجلس با انحصار رشته‌های پزشکی مخالفت کرد

داخلی

وزارت بهداشت با افزایش دانشجو کمبود پزشک را جبران کند
عضو کمیسیون آموزش ‌و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمبود پزشک در کشور و انفعال وزارت بهداشت در این‌باره خواستار افزایش تعداد دانشجویان پزشکی و رفع انحصار در این حوزه شد.
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به ضرب‌وشتم یکی از دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی از سوی 2 موتورسوار گفت: یکی از مشکلات کشور انحصار در برخی رشته‌های پزشکی و وجود انحصار در برخی کسب‌وکارها نظیر وکالت و دفاتر اسناد رسمی است که با قوانین جدید مجلس به دنبال اصلاح آن هستیم.
وی افزود: در رشته‌های پزشکی شاهد کمبود پذیرش دانشجو و وجود مافیا در این حوزه هستیم که توانسته مشکلات زیادی را ایجاد کند و متأسفانه اکثر پزشکان متخصص و فوق‌تخصص در تهران و کلانشهرها جمع شده‌اند که دسترسی همگان به آنها سخت شده است.
فلاحی بیان کرد: باید سقف پذیرش پزشکان متخصص و فوق‌تخصص را افزایش دهیم و تلاش داریم با اصلاح قوانین و افزایش تعداد دانشجویان رشته پزشکی این نقیصه را جبران کنیم.
وی گفت: اخیراً دانشجویان دانشگاه پزشکی در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهوری از وی خواسته‌اند با انحصار در رشته‌های پزشکی و مافیا برخورد صورت گیرد. این در حالی است که مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران از سوی تعداد افرادی ناشناس مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته است که مجلس از دستگاه‌های امنیتی و انتظامی می‌خواهد اجازه ندهد امنیت دانشجویان بازیچه تعدادی انحصارگر قرار گیرد.
عضو کمیسیون آموزش‌وتحقیقات مجلس افزود:‌ مجلس از وزارت بهداشت می‌خواهد هرچه سریع‌تر انحصار رشته‌های پزشکی و سقف پذیرش دانشجو را رفع کند و افرادی که توانایی و شایستگی لازم را دارند وارد رشته‌های پزشکی شوند، زیرا بحث امنیت جانی مردم مطرح است و نباید بیماران معطل انحصارگری‌ها شوند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: طرح ساماندهی کارکنان دولت در کمیسیون اجتماعی نهایی شد
 طرح تبدیل‌ وضعیت و ساماندهی کارکنان دولت تقریباً در این کمیسیون نهایی شده و قرار است با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی این طرح بازبینی و با رفع موانع آن طرح به صحن علنی مجلس ارائه شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: افرادی که با شرکت‌ها، وزارتخانه‌های دولتی و نهادها با عناوین مختلف از قراردادها مانند قرارداد کار معین، مدت محدود، نیروهای حجمی، ساعتی و حمایتی دارای همکاری هستند این امر یک فضای آشفته ایجاد کرده و علاوه بر سوخت کردن درآمد دولت، تأثیر مثبتی بر کیفیت کار این افراد ندارد.
کیومرث سرمدی‌واله با تأکید بر اینکه درآمد این افراد در قالب این نوع از قراردادهای کاری با شرکت‌ها، نهادها و وزارتخانه‌های دولتی پاسخگوی نیازهای زندگی این همکاران نیست، بیان کرد: این‌ نوع از قراردادهای کاری برای آنان و حتی دولت یک معضل بوده و باید این کارکنان تبدیل وضعیت و ساماندهی شوند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: به همین منظور مجلس به دنبال آن است که این افراد را ساماندهی کرده و کارکنان دولت و یا کسانی که با دولت ارتباط کاری دارند، کارشان مستقیم با دولت باشد و واسطه‌ها حذف شوند.
 صادرات دام زنده را باز بگذاریم
وی در ادامه با اشاره به دامداران سطح کشور بیان کرد: متأسفانه دامداران در کشور دچار معضل هستند و در بحث فروش دام، تهیه نهاده برای دام و تسهیلاتی که دریافت می‌کنند با مشکل مواجهند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دامداران را رها کرده‌ایم و از آنان حمایت نمی‌کنیم، گفت: یکی از راهکارهای حمایت از دامداران تهیه نهاده‌های دامی متناسب با قیمتی است که دامداران توانایی خرید آن را برای دام خود داشته باشند و راهکار دیگر هم آن است که صادرات دام زنده را باید باز بگذاریم تا دام مازاد صادر شود تا از این طریق بتوانیم از محل ارزآوری که صادرات دارد به حال و روز دامداران رسیدگی کنیم تا مشکلاتشان مرتفع شود.
سرمدی بیان کرد: دام بر روی دست دامداران مانده و به دلیل ناتوانی در تأمین نهاده، توان نگهداری از آن را ندارند و از طرفی هم امکان فروش دام خود با قیمت ارزان را ندارند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در کشور دام موجود است، افزود: با آزادسازی صادرات دام زنده می‌توان بخشی از دام را صادر و با ارزآوری آن مشکل دامداران را مرتفع و از طرفی با کنترل قیمت‌ها محصولات دامی مانند گوشت با قیمت مناسب به دست مصرف‌کننده داخل کشور برسد.
وی در ادامه از مرتفع شدن مشکل زمین فرهنگیان خبر داد و گفت: مسکن تعاونی فرهنگیان اسدآباد و زمینی که قرار بود به تعدادی از فرهنگیان شهرستان داده شود یک زخم کهنه از سال‌های قبل بوده که همچنان مانند گره‌ای کور باقی مانده بود.
سرمدی‌واله همچنین افزود: سال‌ها قبل تعدادی از فرهنگیان مبالغی را برای ساخت مسکن به سختی تهیه و پرداخت کرده بودند، اما عملاً زمینی به آنان برای احداث مسکن فرهنگیان تحویل داده نشده بود و تاکنون جواب قانع‌کننده‌ای نگرفته بودند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس: جمعیت جوان کشور نیاز به مدیرانی دارند که مطالبه آنان را بفهمند

 از آنجا که اکثریت جمعیت جامعه ایران جوان است، احتیاج به مدیران جوانی دارد که هم توانایی انجام کار و تلاش بیشتری را داشته و هم گفتمان و مطالبه آنان را بفهمد و درک کند.
عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تأکید مقام‌معظم رهبری مبنی بر جوان‌گرایی و ضرورت توجه به این موضوع گفت: نخستین موضوعی که در این خصوص حایز اهمیت است بحث توانایی جسمی است. عرف بر این است که هرچه سن انسان بالاتر می‌رود، توانایی جسمی وی پایین‌تر می‌آید.
به همین دلیل برخی از افرادی که سن بالایی دارند، اما همچنان به کار ادامه می‌دهند بعضاً در جلسات خوابشان می‌برد، یا حتی وقتی سن افراد بالاتر می‌رود درگیر بیماری می‌شوند این افت جسمی به همراه افزایش بیماری خود به خود منجر به کاهش راندمان مدیران می‌شود.
هادی بیگی‌نژاد با بیان اینکه نکته دیگر حایز اهمیت در این زمینه اختلاف نسلی است، بیان کرد: طبیعی است که مدیران مختلف زمانی که سنشان افزایش می‌یابد با نسل قبل خود تفاوت پیدا می‌کنند.
به‌طور قطع گفتمان، نظرات و دیدگاه‌های یک فرد ۸۰ ساله با ۵۰ ساله و ۲۰ساله متفاوت است.
از آنجا که اکثریت جمعیت جامعه ایران جوان است، احتیاج به مدیری دارد که هم توانایی انجام کار و تلاش بیشتری را داشته باشد و هم گفتمان و مطالبه آنان را بفهمد و درک کند.
وقتی این 2 مؤلفه کلیدی را کنار هم می‌گذاریم به این نتیجه می‌رسیم که باید از مدیران جوان استفاده کنیم. نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: یک مدیر جوان، انقلابی و پاکدست لازمه پیشبرد امور است.
ما از دولت جدید توقع داشتیم که چنین مدیرانی را به کار بگیرد، اما متأسفانه توقع ما آن‌طور که باید و شاید محقق نشد. آنطور که باید به جوانان انقلابی میدان داده نشد. مقام معظم رهبری تأکید داشتند که برای این امر برنامه‌ریزی انجام شود، اما ما متأسفانه برنامه‌ای از دولت در این حوزه ندیدیم. اگر میانگین سنی دولت را در نظر بگیریم مشخص است که استفاده از جوانان در دولت خیلی کم شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com