حبیب ا... طاقتی احسن- همدان پیام: از تعداد ۲۶ پل عابر پیاده در شهر همدان، ۱۶ پل مکانیزه در سطح مناطق ۴گانه همدان ایجاد شده است که از این تعداد، تنها ۷ پل فعال است. این در حالی است که منطقه ۳ شهر که جزو محلات کمبرخوردار همدان میباشد و جزو محلات پرتراکم شهری است، هیچ پل مکانیزهای ندارد.
به گزارش همدان پیام، منطقه یک شهری همدان که جزو مناطق برخوردار میباشد، حدود نیمی از پلهای مکانیزه شهر به این منطقه اختصاص یافته که ۶ پل آن بهشکل مکانیزه فعال است.
در سالهای اخیر، یکی از دغدغههای اصلی شهروندان و مسئولان شهری در همدان، سامان دادن به وضعیت پلهای عابر بوده است. این پلها که به منظور افزایش ایمنی و راحتی عبور و مرور عابران پیاده راهاندازی شدهاند، با چالشها و مشکلات متعددی مواجه بودهاند که نیازمند توجه و بررسی جدی هستند.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان، در جلسهای با موضوع بررسی عملکرد شهرداری در حوزه ایجاد و نگهداری پلهای عابر پیاده و هوشمندسازی تقاطعها، بر لزوم تعیینتکلیف وضعیت پلهای مکانیزه در این شهر تأکید کرد.
مهدی حیدری عنوان کرده که هماکنون ۱۶ پل مکانیزه در سطح مناطق ۴گانه همدان ایجاد شده که از این تعداد، تنها ۷ پل فعال است.
طبق گفتههای حیدری، در منطقه یک ۶ پل مکانیزه فعال هستند و در منطقه ۲ نیز یک پل آماده سرویسدهی شده است. همچنین در منطقه ۴ نیز 2 پل در دست تجهیز قرار دارد. اما متأسفانه در منطقه ۳ هیچ پل مکانیزه و تجهیز شدهای وجود ندارد که این موضوع نیازمند توجه و اقدامات فوری است.
یکی از مشکلات اصلی که حیدری به آن اشاره کرد، تخریب آسانسورهای پلهای عابر پیاده است که تأثیر زیادی بر ارائه خدمات این حوزه دارد. این تخریبها سبب شده است که بسیاری از پلها قابلیت استفاده مطلوب را نداشته باشند و شهروندان برای عبور و مرور با مشکلاتی مواجه شوند.
حیدری با تأکید بر تسریع در روند مکانیزه کردن پلهای عابر پیاده، یادآور شد که وضعیت کنونی برای نمایندگان مردم در پارلمان شهری و شهروندان قابل قبول نیست.
وی خواستار تلاش بیشتر و اقدامات فوری در این زمینه شد تا مشکلات موجود حل شود و پلهای عابر پیاده به حالت بهینه خود بازگردند.
قطعی برق و معضل ترافیک در تقاطعها
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان همچنین با اشاره به ناترازی موجود و قطعی زمانبندی چراغقرمزها گفت: این قطعی برق در تقاطع حساسی همچون پیشاهنگی گرههای ترافیکی بسیاری ایجاد میکند.
وی اضافه کرد: پیش از این قرار بر حضور پلیس به هنگام قطع برق و مدیریت تردد خودروها در تقاطعها بود که متأسفانه این مهم انجام نشد و سبب ایجاد مشکل برای شهروندان و ترافیک در این زمانها شده است.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان افزود: هوشمندسازی ۱۱ تقاطع ترافیک را کنترل میکند، اما زمانبندی چراغها با تقاطعهای دیگر و سیستم مرکز متصل نیست که این موضوع سبب بروز مشکل میشود و باید تدبیری شود.
حیدری خواستار اطلاعرسانی هوشمندسازی تقاطعها و کاهش آمار تلفات رانندگی با توجه به کاهش سرعت معابر با استفاده از ظرفیت بیلبوردها و بنرهای پلهای عابر پیاده شد و تصریح کرد: این ظرفیت در اطلاعرسانی مغفول مانده است و محتوای تهیه شده در این خصوص باید در مکانهای فیزیکی پرمخاطب نصب شود.