صادرات محصولات دانش‌بنیان فرصت ارزشمند برای رونق اقتصادی است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  105863 تاریخ انتشار:  1398-11-24 - 11:07 تعداد بازدید:  381
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس پارک علم و فناوری همدان:
صادرات محصولات دانش‌بنیان فرصت ارزشمند برای رونق اقتصادی است

نویسنده : رویا اصالت

اقتصادی


 رئیس پارک علم و فناوری همدان، در معرفی دستاوردهای پارک علم و فناوری همدان در یک سال گذشته و به‌مناسبت دهه مبارک فجر و چهل‌ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: یکی‌از اهداف پارک‌های علم و فناوری، افزایش ثروت در جامعه از طریق رواج فرهنگ نوآوری و رونق تولید محصولات دانش‌بنیان و صادرات این محصولات است.
محمدحسن‌ مرادی در گفت‌و‌گو با همدان‌پیام ادامه داد: در مجموعه پارک علم و فناوری، واحدهای فناور را در 3 سطح پذیرش می‌کنیم که شامل پذیرش در مقطع پیش‌رشد است وافراد صاحب ایده برای اجرای طرح خود پذیرش می‌شوند.
وي افزود: سطح رشد که شرکت‌های تازه‌تأسیس در این سطح پذیرش شده و دوره مؤسسات پارک که شرکت‌های قوی و باتجربه، برای حمایت مالی و ایجاد بازار از طرف پارک در این سطح پذیرش می‌گردند.
مرادی با نگاهی هدفمند به توسعه فناوری در استان افزود: ما معتقدیم نقش اصلی پارک علم و فناوری، تسهیل‌گری است و برای ایفای نقش تسهیل‌گری خود می‌باید با تکیه بر ظرفیت‌های استان و با محوریت بخش خصوصی، شتاب‌دهنده‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف ایجاد کند و پررنگ‌تر از پیش به حمایت از استارتاپ‌ها بپردازد.
وي در ادامه افزود: الگوی عملکرد در شتاب دهنده‌ها، شیوه نوآوری باز
(open innovation ) می‌باشد که این روش به‌گونه‌ای خواهد بود که شتاب‌دهنده باتوجه به زمینه فعالیت خود، تمام ایده‌ها را جذب و در طول فرآیندهای اجرایی‌شدن ایده، آن‌ها را غربال کرده و ایده‌های برتر را برای رسیدن به‌هدف و تولید محصول مطلوب خود حمایت مالی می‌کند تا محصول نهایی تولید و روانه بازار شود.
این مدرس گروه مهندسی برق دانشگاه بوعلی سینا که دارای مدرک دکتری از دانشگاه استرسکلاید اسکاتلند در سال 1381 می‌باشد، بیان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها از جسارت کافی برای وارد شدن در حوزه‌های فناوری برخوردار نیستند و اعضای هیأت علمی می‌باید با تدسیس شرکت‌های دانش‌بنیان و القای فعالیت کارآفرینی در بین کلاس‌های آموزشی، دانشجویان خود را، افرادی خلاق، فکور و جسور تربیت کنند تا از این طریق افرادی کارآمد و خلاق در فارق‌التحصیلان افزایش یابد.
مرادی که افتخاراتی همچون انتخاب به‌عنوان دانشمند ISI (جزو یک درصد افراد با بالاترین ارجاعات بیش‌از 3 هزار و 500 ارجاع در google scholar ) است و موفق به دریافت 6 جایزه علمی منطقه‌ای و انجمن علمی بین‌المللی شده است، تأکید کرد: البته تمامی این فعالیت‌ها و تبدیل به محصول و کاربرد دانش و فناوری بخشی‌از فعالیت می‌باشد ولی بخش اصلی کار در کوتاه‌مدت، توجه به نیازهای بازار و در بلندمدت پیش‌بینی بازار در آینده است.
ایشان همچنین افزود، صادرات محصولات فناورانه از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا با تفاوت نرخ ارز و هزینه پایین مواد اولیه و انرژی و نیروی انسانی در کشور نسبت به سایر کشورهای رقیب تولید و صادرات کاملا به‌صرفه است، که برنامه‌ریزی‌های منظم و منسجمی برای رسیدن به این هدف تبیین شده است.
مرادی در پايان به گوشه‌ای از فعالیت‌های مهم اخیر این سازمان ازجمله تشکیل شتاب‌دهنده‌های تخصصی و گرفتن مجوز صندوق پژوهشی از دولت اشاره کرد و گفت: این صندوق اکنون در مرحله ثبت  است و باهدف ایجاد خط‌های اعتباری و حمایت‌های مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت خود را به‌زودی آغاز می‌کند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com