1403-01-271403-02-06bool(false) مدارس تا پایان‌آبان‌ماه حضوری می‌شوند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 6 ارديبهشت 1403

Today : Thu, April 25, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  120018 تاریخ انتشار:  1400-07-20 - 10:42 تعداد بازدید:  313
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

گروه‌بندی والدین در 2 گروه موافق و مخالف
مدارس تا پایان‌آبان‌ماه حضوری می‌شوند

اجتماعی

 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرده است براساس الگوی بازگشایی مدارس، به تدریج تا پایان آبان ماه ١٤٠٠، مدارس فعالیت خود را به شیوه حضوری آغاز می‌کنند و صدور مجوز بازگشایی حضوری مدارس، منوط به تکمیل و ارائه چک‌لیست‌های بهداشتی و خودارزیابی مدیران مدارس است.
این درحالی است که هنوز نحوه فعالیت مدارس و برگزاری کلاس‌های درس دانش‌آموزان برای والدین با دشواری‌هایی همراه است به طوری که دوگانگی حضوری و مجازی بودن کلاس‌ها را همواره پیش روی آنان قرارداده است.
پس از آغاز سالتحصیلی جدید و عنوان شدن این تصمیم که سال اولی‌های پایه ابتدایی در هفته باید یک روز در مدارس حاضر باشند واکنش‌های دوگانه‌ای را در بین والدین به وجود آورد، گروهی از آنان موافق حضور بودند و برخی هم به دلیل شرایط بیماری کرونا و ترس از ابتلای دانش‌آموزان با حضوری شدن کلاس‌های درسی مخالفت می‌کردند.
در همین خصوص رضا پدر 2 دانش‌آموزی که یکی در مقطع اول ابتدایی و دیگری سال پنجم است به خبرنگار ما گفت: متأسفانه با اینکه اعلام شده است که کلاس درس برای پایه اول ابتدایی دایر و یک روز در هفته فعال است، اما از روزی که قرار بود دانش‌آموزان به مدرسه بروند تاکنون مدیر مدرسه نه تنها اجازه برگزاری کلاس را نداده است، بلکه اعلام کرده به دلیل امتناع معلمان از حضور در کلاس درس در حال‌حاضر دانش‌آموزان نمی‌توانند حضور در مدارس داشته باشند حتی پایه اولی‌ها!
او گلایه‌مند است که با فشارهای اقتصادی حال‌حاضر توانایی خرید تلفن‌همراه و یا تبلت برای فرزندانش را ندارد و 2 دانش‌آموز خانه او از گوشی تلفن همراه مادر استفاده می‌کنند که در برخی موارد هم‌زمانی کلاس‌های درسی آنها دردسرساز می‌شود به همین علت خواسته او از مسئولان نظم‌دهی و سرعت بخشیدن به بازگشایی مدارس است.
از طرفی دیگر مریم مادر 3 فرزندی است که یکی در پایه اول ابتدایی درس می‌خواند و 2 نفر دیگرشان چون 2قلو هستند در پایه ششم هستند و می‌گوید: از بازگشایی مدارس وحشت دارد چراکه نگران است کودکانش به کرونا مبتلا شوند.
او ادامه می‌دهد: درست است که مسئولان می‌گویند دانش‌آموزان را واکسینه می‌کنند تا مشکلی در بازگشایی نباشد، اما مرگ‌هایی که پس از تزریق واکسن‌ها هم اتفاق افتاده اعتماد به واکسینه شدن را پایین آورده و راستش را بخواهید من به عنوان یک مادر نمی‌توانم اجازه دهم کودکانم قربانی تحصیلشان شوند.
مرتضی پدر دانش‌آموز پایه سوم ابتدایی است و دغدغه‌اش جمعیت دانش‌آموزان در کلاس درسی است و می‌گوید: قرار بر این بود که فاصله‌گذاری فیزیکی بین هر دانش‌آموز حداقل 5/1 متر باشد، اما الان فرزند من در کلاسی درس می‌خواند که فاصله‌اش با همکلاسی دیگرش فقط نیم‌متر است و در پاسخ به اعتراضی که کردیم جواب شنیدیم که معلم نمی‌تواند یک درس را ۲ بار برای هر گروه تکرار کند و خسته می‌شود برای همین امکان شیفت‌بندی وجود ندارد.
این گلایه‌ها درحالی است که شبکه آموزش دانش‌آموزی شاد که ابتدای سالتحصیلی گذشته با هزار اما و اگر افتتاح شد، امسال هم با نواقص جدی و متعددی رو به رو است درست مانند سال گذشته که مهم‌ترین مسئله مدارس در شاد کلاس‌بندی نشدن دانش‌آموزان هر پایه است که با گذشت تقریبا ۳ هفته هنوز به‌طور کامل برطرف نشده است.
سارا مادر یکی از دانش آموزان پایه اول ابتدایی در این خصوص اعتراض شدیدی دارد و می گوید با گذشت بیش از 20 روز از آغاز سال تحصیلی هنوز اطلاعات دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در شاد وجود ندارد و به همین دلیل هم دسترسی به کلاس آنلاین در این فضا برای دانش آموزان پایه اولی وجود ندارد.
او ادامه می دهد: مدیر مدرسه اعلام کرده است تا زمانی که در شاد کلاس‌بندی صورت نگیرد، باید در واتساپ کلاس‌ها برگزار شود اما آنجا هم که امکان برگزاری کلاس نیست و به همین‌خاطر معلم از تدریس‌اش ویدئو ضبط می‌کنند و در گروه می‌فرستد.
از طرف دیگر با اینکه از مرداد ماه فرهنگیان زیادی در استان واکسینه شده اند و حالا هم دانش آموزان هم واکسینه می شوند اما در بین آنان افرادی هستند که تمایلی به تزریق واکسن ندارد همین اتفاق حالا یکی از نگرانی‌های جدی در بین معلمان، دانش‌آموزان واکسینه شده  و والدین آنها است که تکلیف دانش‌آموزان و معلمانی که واکسن نمی‌زنند، چیست و آیا درصورت بازگشایی مدارس می‌توانند در کنار افراد واکسینه شده در کلاس درس حاضر شوند؟ تاکنون هیچ‌یک از مسئولان آموزش و پرورش در سطح وزارتی و استانی پاسخ این سؤال را نداده‌اند.
 اجازه نمی‌دهم کلاسی خالی از معلم باشد
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه امسال در استان همدان یک‌هزار و ۸۰۵ نفر بازنشسته شدند اما تنها مجوز استخدام ۶۲۵ نفر داده شد گفت: اجازه نمی‌دهم یک کلاس خالی از معلم باشد.
محمد پورداود با اشاره به گلایه‌های برخی خانواده‌ها نسبت به کمبود معلم در مدارس اظهار کرد: در کشور پروژه مهر از تیرماه عملیاتی می‌شود اما در استان از فروردین ماه آغاز کردیم تا مشکلی نداشته باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش کشور ۲۸۰ هزار نفر نیروی انسانی کمبود دارد که این تامین نیرو باید در دولت‌های قبل صورت می‌گرفت خاطرنشان کرد: امسال در استان همدان یک‌هزار و ۸۰۵ نفر بازنشسته شدند اما تنها مجوز استخدام ۶۲۵ نفر داده شد.
وی با بیان اینکه حدود یک‌هزار و ۲۰۰ نفر کمبود نیروی انسانی داشتیم اما اجازه ندادیم به این تعداد کلاس‌ها خالی باشند و از راه‌های مختلف نیروهای انسانی تامین شده است گفت: نخستین اقدام بکارگیری نیروهای شاغل رسمی به عنوان حق‌التدریس بود، مثلا نیرویی بود که ۲۴ ساعت تدریس می‌کرد که به او چند ساعت هم اضافه تدریس دادیم.
پورداود با اشاره به فراخوان نیروهای فرهنگی بازنشسته سال‌های گذشته تا به صورت نیروی حق‌التدریس ۱۴ ساعت در مدارس فعالیت کنند بیان کرد: یک‌هزار و ۸۰۵ نفر از همکاران تا آغاز بازگشایی مدارس بازنشسته می‌شدند و تعدادی زیادی از نیروها از مهرماه به بعد قرار بود بازنشسته شوند که از آنها خواستیم یک سال بمانند تا مشکلی به وجود نیاید و آنها نیز ماندند.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید اطلس آموزشی برای شبکه شاد طراحی شده است گفت: طبق این اطلس برخی از دانش‌آموزان در مدارسی که تنها ۱۵ نفر جمعیت دارند، از سوم مهرماه به صورت حضوری به مدارس می‌روند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه مدارسی که ۳۰ نفر جمعیت دارند از هفته سوم مهرماه حضوری خواهند بود و مدارسی که ۳۰۰ نفر هستند از ابتدای آبان ماه خاطرنشان کرد: مدارسی که بیش از ۳۰۰ نفر هستند از ۱۵ آبان ماه حضوری می‌شوند.
وی از واکسیناسیون تمام معلمان استان علیه بیماری کرونا خبر داد و گفت: بیش از ۵۰ درصد واکسیناسیون دانش‌آموزان نیز انجام شده و مابقی هم تا بازگشایی مدارس انجام خواهد شد.
پورداود با بیان اینکه سال گذشته ۸ هزار تبلت برای دانش‌آموران بی‌بضاعت تهیه کردیم و اخیرا نیز ۸۰۰ مورد بیان کرد: به دنبال این هستیم تعداد بیشتری از این اقلام در طول سال تحصیلی تهیه و توزیع کنیم تا مشکلی در حوزه آموزش نباشد.
 باید به تدریج به سمت بازگشایی حضوری مدارس حرکت کنیم
این شرایط در حالی است که رئیس جمهور در ستاد ملی کرونا  اعلام کرده است باید به تدریج به سمت بازگشایی حضوری مدارس حرکت کنیم، و با گسترش و تکمیل واکسیناسیون شاهد آموزش حضوری در مدارس خواهیم بود.
 ابراهیم رییسی با اشاره به ضرورت فعال شدن کمیسیون نظارت بر اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: مصوبات ستاد باید به صورت دقیق و کامل اجرا شود و این نظارت شرط موفقیت است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com