فارغ‌التحصیلان رشته گردشگری و هتلداری در شهر همدان از بیکاری رنج می‌برند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  76046 تاریخ انتشار:  1395-12-04 - 05:45 تعداد بازدید:  352
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فارغ‌التحصیلان رشته گردشگری و هتلداری در شهر همدان از بیکاری رنج می‌برند

گردشگری

 با توجه به اینکه یکی از ابعاد صنعت گردشگری ایجاد اشتغال است، اما متأسفانه برخلاف آنکه گردشگری محور اصلی توسعه استان همدان است اما مسئولان استانی برای اینکه بتوانند در راستای تحقق اهداف گردشگری را به محور توسعه هدایت کنند بهره بردن از تحصیلکرده‌های گردشگری را جدی نمی‌گیرند. به وضوح آنچه از یک نگاه اجمالی بر سطح تحصیلات مرتبط فعالیت فعالان گردشگری بر می‌آید این است که برای این اشخاص زمینه‌های فعالیتی پیش‌بینی نشده است. نبود فرصت شغلی به بهانه‌های مختلف در حوزه دولتی و خصوصی در استانی که تصمیم‌گیران آن مدام از گردشگری به عنوان محور اصلی توسعه دم می‌زنند همواره سؤال برانگیز است. به راستی چرا چرخ اشتغال گردشگری برای فعالان آن همچنان لنگ می‌زند؟
چرا همه جوانان و صاحبان ایده در این حوزه به دلیل فراهم نبودن بستر کار بی‌انگیزه شده‌اند.کارشناسان بر این باورند بیشتر کسانی که در رشته‌های مرتبط به گردشگری تحصیل می‌کنند از هزینه‌ای که برای تحصیل در این رشته‌های دهن پر کن اما بی‌آینده کرده‌اند پشیمان‌اند.
در دو سال اخیر شاهد احداث چندین هتل و مجتمع گردشگری در استان هستیم که سرمایه‌گذاران علت اصلی سرمایه‌گذاری خود را حمایت‌های دولت، از جمله استانداری، شهرداری، شورای اسلامی شهر و میراث فرهنگی می‌دانند. اما آیا در پس و پیش این حمایت‌ها توصیه‌ای و یا برنامه‌ای برای آنکه صاحبان تاسیسات گردشگری در راستای بهره بردن از تحصیلکردگان این حوزه شده است، چرا مانند معافیت از عوارض برای پروانه ساخت که دلیلی برای تشویق سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری است توصیه و راهکاری به صاحبان تاسیسات گردشگری مبنی بر آنکه باید برای تأمین نیروی انسانی خود از متخصصان این رشته استفاده کنند ارایه نمی‌شود.
و چرا در حوزه‌های کاری در تاسیسات گردشگری استان باید شاهد فعالیت، افرادی که هیچ دوره گردشگری را نگذرانده باشند شویم. بعضی از مدیران مجتمع‌های گردشگری به این علت که حقوق کمتری به کارکنان خود پرداخت کنند از نیروهای انسانی غیر حرفه‌ای و غیر متخصص استفاده می‌کنند که به اعتقاد خود بر این باورند که از این مهم سود می‌برند اما از چندین بعد در طولانی‌مدت ای کاش بدانند شاهد بار منفی این تصمیم‌گیری‌های غیر حرفه‌ای در ارایه خدمات خواهند شد. با توجه به اینکه کارکنان در حوزه صنعت گردشگری باید مهارت‌های گوناگونی داشته باشند باید گفت؛ در بحث مشتری‌مداری، اخلاق حرفه‌ای و روابط عمومی بالا دارای ویژگی‌های خاصی هستند که این ویژگی‌ها را تحصیلکردگان این صنعت به خوبی می‌شناسند. به همین منظور هر چه تأسیسات گردشگری از افراد مرتبط استفاده کنند قطع یقین در سمت وسوی کار خود موفق‌تر می‌شوند. ما تحصیلکردگان صنعت گردشگری بر این باوریم با مدیریت حرفه‌ای در راستای بهره بردن از نیروی متخصص از آنجا که گردشگری محور اصلی توسعه استان همدان است پس از افزایش تاسیسات گردشگری شاهد اشتغال و بهره بردن از توان فارغ‌التحصیلان در رشته‌های گردشگری و هتلداری در استان خواهیم بود.
 جمعی از فارغ‌التحصیلان رشته گردشگری و هتلداری در همدان


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com