سرمايه‌گذاران همدان را انتخاب مي‌کنند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  115514 تاریخ انتشار:  1399-11-11 - 09:45 تعداد بازدید:  427
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار در شوراي برنامه‌ريزي:
سرمايه‌گذاران همدان را انتخاب مي‌کنند

اقتصادی

■ وزير علوم: ایجاد صندوق‌های پژوهش و فناوری از برنامه‌های جدی حوزه آموزش عالی در استان‌ها است

■ حاجي‌بابايي: بودجه استان را ارتقا مي‌دهيم/ در بودجه 1400پشتيباني خوبي از مردم مي‌شود

استاندار همدان در شورای برنامه‌ریزی، توسعه و اقتصاد مقاومتی استان همدان که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نمایندگان مردم استان برگزار شد، گفت: اقدامات مهم و قابل توجهی که در سال‌های اخیر و با حمایت جدی دولت برای توسعه، عمران و آبادانی این استان انجام شده، بی‌نظیر است و در تاریخ ماندگار خواهد شد. از اين‌رو بخش خصوصی، استان همدان را به‌عنوان یک استان امن برای سرمایه‌گذاری انتخاب کرده و هر هفته و به‌طور مستمر متقاضیان زیادی از داخل و خارج استان همدان برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف اقتصادی این منطقه اعلام آمادگی می‌کنند.
به گزارش ایرنا، سیدسعید شاهرخی با قدردانی از همراهی و پیگیری مؤثر نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، افزود: به‌عنوان مثال ۱۲ طرح بزرگ و ماندگار عمرانی و اقتصادی با مشارکت وزارت دفاع و همچنین قرارگاه خاتم‌الانبیا در این استان درحال اجراست که این نشان می‌دهد استان همدان به یک کارگاه بزرگ عمرانی و اقتصادی تبدیل شده است.
وی با تأکید بر اینکه تمامی فعالیت‌ها و اقدامات اجرایی در سطح استان همدان مبتنی بر برنامه و هدفمند است، گفت: توجه به معیشت مردم و ایجاد اشتغال یکی از محورها و رویکردهای اصلی مدیریت اجرایی استان همدان در سال‌های اخیر بوده که موفقیت‌های بزرگ و چشمگیری نیز در این زمینه حاصل شده است.
استاندار همدان با اشاره به اینکه در این مدت هیچ‌گاه به دنبال حاشیه نبوده و با خرد جمعی برنامه‌های استان را به‌صورت علمی و کارشناسی تهیه و تدوین کرده‌ایم، تصریح کرد: حاشیه‌سازی از نگاه مردم فهیم استان همدان، عیب محسوب می‌شود و برهمین اساس این موضوع هیچ‌گاه در مجموعه مدیریتی استان و روند انجام کار برای خدمت به مردم جایگاهی نداشته است.
شاهرخی با بیان اینکه در ایجاد خطوط ریلی برای اتصال استان به شبکه راه‌آهن سراسری و استان‌های همجوار اقدامات بسیار بزرگی انجام شده، اظهار کرد: به همت دولت تدبیر و امید و تلاش مدیران اجرایی و نمایندگان استان، کارها و اقدامات بزرگی از جمله توسعه خط ریلی در استان همدان انجام شده که اتصال خط شمال به جنوب و شرق به غرب یکی از مهم‌ترین پروژه‌های راه‌آهن این استان است.
وی با بیان اینکه در حوزه سدسازی نیز یکی از استان‌های موفق و پیشتاز کشور هستیم، گفت: بهره‌برداری از سد کلان ملایر، سد نعمت‌آباد و شنجور از کارهای بزرگ عمرانی است که با حمایت جدی دولت و پیگیری مستمر مدیران اجرایی در استان همدان انجام شده است.
شاهرخی گفت: اجرای 2 پروژه بزرگ سد خرم‌رود با بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار و سد گرین نیز با ۳۳۷ میلیارد تومان اعتبار از دیگر اقدامات مهم و ماندگار اجرایی در استان همدان است که نتیجه آن بروز تحولی اساسی در حوزه کشاورزی و اقتصاد این دیار است.
وی، اجرای پروژه بیمارستان هزار تختخوابی و مرکز جامع سرطان را از دیگر اقدامات قابل توجه در حوزه بهداشت و درمان استان همدان عنوان کرد و گفت: تاریخ و تمدن همدان و شأن فرهنگی مردم این استان ما را به اجرای طرح‌های مهم و بزرگ عمرانی و اقتصادی برگرفته از یک برنامه‌ریزی بلندمدت و هدفمند متعهد کرده است.
استاندار همدان تصریح کرد: تصویب اجرای پروژه قطار شهری همدان با حدود ۶ هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی نیز با پیگیری و همراهی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی از دیگر اقدامات قابل توجه و ماندگار محقق شده در استان همدان است.
به گفته شاهرخی، شرکت شستا درحال ساخت 4 واحد ۶ هزار رأسی گاوداری در استان همدان است که این هم نشانه فراهم کردن زمینه مناسب برای جذب سرمایه در بخش‌های مختلف اقتصادی، کشاورزی و تولیدی این استان است.
استاندار همدان با اشاره به همه‌گیری ویروس کرونا و اقدامات انجام شده برای مهار آن در استان، گفت: بیش از ۶۰ جلسه در قالب ستاد استانی برای مقابله با کرونا برگزار شده که در نتیجه آن، امروز استان همدان به‌عنوان یکی از استان‌های موفق در زمینه مقابله با این بیماری در سطح کشور مطرح است.
شاهرخی به ظرفیت‌های ویژه علمی استان اشاره کرد و افزود: تحصیل بیش از ۷۰ هزار دانشجو و اشتغال هزار و ۶۸۵ استاد در دانشگاه‌های همدان نیز برای همه ما مباهات و افتخار است که این هم ظرفیت بالای علمی استان را نشان می‌دهد.

 ۴۵ پارک علم و فناوری در کشور ایجاد و فعال شده است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم گفت: ۴۵ پارک علم و فناوری در مناطق مختلف کشور راه‌اندازی و فعال شده، به‌نحوی که تمامی استان‌ها حداقل دارای یکی از این مراکز مهم علمی و تخصصی هستند.
منصور غلامی با بيان اينکه حدود ۲۰ سال از آغاز فعالیت‌های جدی کشور در زمینه ایجاد مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری می‌گذرد، گفت: ایجاد صندوق‌های پژوهش و فناوری نیز از دیگر برنامه‌های جدی حوزه آموزش عالی کشور بوده به‌نحوی که در کنار تمامی پارک‌های علم و فناوری موجود کشور این صندوق با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌های علمی و پژوهشی ایجاد شده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به موضوع تفویض اختیارات حوزه آموزش عالی از مرکز به استان‌ها اشاره کرد و گفت: در طرح مدیریت استانی آموزش عالی اصل بر تفویض اختیارات از سطح ستاد در این وزارتخانه به استان‌ها است که دبیرخانه اجرایی شدن این طرح در دانشگاه بزرگ مرکز هر استان به‌عنوان دانشگاه مادر یا معین تشکیل می‌شود.

 دانشگاه D۸ به‌عنوان یک مرکز بین‌المللی دانشجو می‌پذیرد
رئیس دانشگاه بوعلی سینا گفت: با حمایت‌های صورت گرفته دانشگاه D۸ به‌عنوان یک مرکز بین‌المللی دانشجو می‌پذیرد.
یعقوب محمدی‌فر با بیان اینکه توسعه واحدهای دانشگاهی براساس نیازسنجی صورت می‌گیرد تا از هدررفت منابع مالی جلوگیری شود، افزود: استفاده صحیح منابع از سیاست‌های ستاد اقتصاد مقاومتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در طرح آمایش مراکز علمی استان، هیچ دانشگاهی تعطیل نمی‌شود و رشته‌ها و توسعه این مراکز بازنگری می‌شود، اظهار کرد: استان همدان از معدود مناطق کشور است که در هر شهر یک مرکز آموزش عالی دایر کرده و توزیع عادلانه علمی در این استان رخ داده است. محمدی‌فر بیان کرد: درحال‌حاضر ۶۵ هزار و ۸۲۳ دانشجو در دانشگاه‌های استان مشغول تحصیل هستند و هزار و ۶۸۵ عضو هیأت علمی نیز به امر تربیت و تدریس در دانشگاه‌های استان اشتغال دارند.

 صدور ۱۳۰۰ جواز واحد صنعتی مصداق جهش تولید در همدان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان از صدور هزار و ۳۰۰ جواز تأسیس برای واحدهای تولیدی و صنعتی خبر داد و گفت: این آمار مصداق بارز جهش تولید در این استان است‌.
حمیدرضا متین اظهار کرد: استان همدان با رشد مطلوب در ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی در ده‌ماهه امسال به خواسته و مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه جهش تولید، لبیک گفت.
وی افزود: رشد مجوز تأسیس صنایع در سال جهش تولید در ۴۱ سال گذشته در استان همدان بی‌نظیر بوده و این نشان از همت مسئولان برای ارتقای جایگاه صنعتی استان است‌.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان همچنین از رشد ۶۸ درصدی صدور پروانه بهره‌برداری خبر داد و گفت: در سالجاری واحدهای تولیدی به جمع صنایع استان در بخش‌های مختلف اضافه شده‌اند.  متین تصریح کرد: تا پایان سال بخشی از واحدهای تازه تأسیس وارد چرخه تولید می‌شوند که تولیدات منحصر به‌فردی در کشور دارند که می‌توان به تولید خمیر الکترود اشاره کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان افزود: در زمینه فعال‌سازی واحدهای راکد، فعالیت‌های مؤثری انجام شد و بازگشت کیان کرد ملایر، فولاد جعفری همدان، رزن سافت و کیان وینسا در ملایر نمونه‌های بازگشت صنایع از کار افتاده به چرخه تولید هستند.

 پیشرفت‌های استان در صنعت آب و برق ستودنی است
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت‌های صنعت آب و برق استان گفت: سرمایه‌گذاری بی‌نظیری در زمینه تقویت شبکه‌های آبرسانی، تصفیه‌خانه و تولید برق صورت گرفته و توسعه این صنعت در استان ستودنی است.
حمیدرضا حاجی‌بابایی افزود: ۲۳۹ میلیارد تومان به‌تازگی برای توسعه و تکمیل طرح‌های درحال اجرای صنعت آب و برق استان همدان جذب شده است.
وی افزود: در این راستا ۱۷۱ میلیارد تومان پیش‌بینی شده برای توسعه این صنعت در استان که بسیار ارزشمند است. نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی به ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه شهر همدان اشاره کرد و گفت: برای این طرح نیز ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح ظرفیت این تصفیه‌خانه از ۶۴۰ به هزار و ۲۸۰ لیتر در ثانیه می‌رسد تا هرآنچه آب در شهر همدان مصرف می‌شود، تصفیه ‌شود.
وي افزود: آب حاصل از تصفیه‌خانه همدان در صنایع مختلف و نیروگاه شهید مفتح مصرف می‌شود و این چرخه تولید و مصرف آب در سطح استان کار بزرگی است.  حاجی‌بابایی در بخش دیگری به توسعه بهداشت و درمان استان همدان اشاره کرد و گفت: ۷۱۵ میلیارد تومان در زمینه بهداشت و درمان هزینه شده و اعتبارات خوبی نیز در استان در ۲ سال اخیر جذب شده است.
وی همچنین به وضعیت بودجه اشاره کرد و افزود: تلاش می‌کنیم سهم استان در بودجه سال ۱۴۰۰ را ارتقا دهیم. نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بودجه ۱۴۰۰ پشتیبانی خوبی از مردم خواهیم داشت، به‌طوری‌که ۳۵ میلیون نفر از اقشار نیازمند به‌صورت ویژه در بودجه دیده می‌شود.
 به گفته وی، بهای آب و برق اقشار محروم و نیازمند رایگان است و این موضوع در آینده نزدیک به قانون تبدیل می‌شود.

 دانشگاه سیدجمال‌الدین تعطیل نشود
نماینده مردم اسدآباد خواستار ادامه فعالیت دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی شد و افزود: زحمات زیادی برای راه‌اندازی و توسعه این مرکز آموزش عالی کشیده شده و سزاوار تعطیلی نیست.
کیومرث سرمدی تأکید کرد: محرومیت‌زدایی از رسالت‌های شورای برنامه‌ریزی است و اسدآباد نیاز به توجه ویژه دارد.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به استفاده از ظرفیت‌های اسدآباد اشاره کرد و گفت: ۶ هزار ماشین سنگین در این شهرستان ظرفیت بی‌نظیری برای سرمایه‌گذاری و ایجاد طرح‌های حمایتی است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com