محدوده خالی شهر جوابگوی رشد جمعیتی است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  115403 تاریخ انتشار:  1399-11-06 - 08:27 تعداد بازدید:  346
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهردار ملایر:
محدوده خالی شهر جوابگوی رشد جمعیتی است

مادستان

 ملایر - سحریوسفی- خبرنگار همدان‌پیام: اعضای تحریریه روزنامه همدان پیام با حسین بابایی شهردار شهر ملایر در نشست مشترک در میهمانسرای پارک سیفیه دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این نشست، شهردار درباره مسائل و مشکلات شهرداری و مدیریت شهری بحث و تبادل‌نظر کرد و از رسانه‌ها خواست به‌عنوان زبان گویای شهروندان در پیشبرد اهداف مدیریت شهری و افزایش مشارکت مردمی در امور شهری، شهرداری را مساعدت کنند.
حسین بابایی در این نشست اظهار کرد: مسائل شهری روزبه‌روز تنوع و پیچیدگی‌های بیشتری پیدا می‌کند، بر این اساس مدیریت شهری نیز دوره به دوره سخت‌تر و با چالش‌های جدیدی روبه‌رو می‌شود.
 نیروهای مازاد کمر شهرداری را شکست
وی یکی از معضلات بزرگ شهرداری ملایر را جذب نیروهای مازادی برشمرد که از دوره‌های گذشته بدون هیچ‌گونه نیازسنجی و برنامه‌ریزی دقیقی جذب شهرداری شده بودند و گفت: این مشکل کمر شهرداری را شکسته است به‌گونه‌ای که بیش از ۶۰ درصد درآمد شهری را صرف پرداخت حقوق پرسنل می‌کنیم.
بابایی با تأکید بر اینکه در این دوره حتی یک نفر نیرو جذب نکرده‌ایم، تصریح کرد: این اقدام سبب ایجاد اختلاف با برخی افراد شد و برای ما هزینه داشت اما ادامه این روند می‌توانست حتی آینده معیشتی پرسنل را به مخاطره بیندازد.
وی ادامه داد: در عین‌حال خوشبختانه بیش از صد نفر از کارکنان شهرداری بازنشسته شدند و امیدواریم طی چند سال دیگر اگر نیرو جذب شهرداری نشود این مشکل تا حدی تعدیل شود.
 اولویت شهرداری با تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره است
بابایی با بیان اینکه در ابتدای تصدی‌گری مدیریت شهری با کوهی از بدهکاری‌ها و پروژه‌های نیمه‌کاره مواجه شدیم، افزود: بر این اساس رویکرد اصلی خود را بر پایان پروژه‌هایی قرار دادم که در رونق اقتصادی و توسعه شهر نقش داشته باشند.
شهردار افزود: با توجه به جایگاه ویژه‌ای که ملایر با 2 برند جهانی کسب کرد، سمت‌وسوی این اقدامات را به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای ماندگاری بیشتر گردشگران و مسافران قرار دادم و از آغاز پروژه‌های جدیدی که نتیجه‌ای جز افزایش پروژه‌های زخمی و نیمه‌کاره به‌دنبال نداشت ممانعت کردم.
 بیش از ۳۰ سامانه هوشمند در شهرداری
بابایی با اشاره به تأثیر فناوری اطلاعات در بهبود کیفیت خدمات شهرداری و توسعه شهری، بیان کرد: در این دوره مجدانه به‌دنبال اجرایی کردن بحث فناوری اطلاعات بودم و بیش از ۳۰ سامانه در شهرداری راه‌اندازی شده یا درحال راه‌اندازی است.
 طرح جامع و تفصیلی ملایر تغییر نمی‌کند
وی درباره اینکه آیا ملایر دارای طرح جامع و تفصیلی است و چه تغییراتی کرده است، گفت: طرح جامع تفصیلی ملایر در سال ۶۸ تدوین شده و در سال ۹۱ تا مدت ده سال مورد بازنگری قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه رشد جمعیتی زیادی در این مدت ده ساله نداشتیم، خاطرنشان کرد: پهنه‌های خالی سطح شهر هنوز جوابگوی رشد جمعیتی است و اگر بازنگری صورت بگیرد احتمالا محدوده شهری حفظ می‌شود و تغییری نمی‌کند.
شهردار ادامه داد: با اجرای طرح اقدام مسکن ملی، راه و شهرسازی پیشنهاد افزایش محدوده را داده است اما موافقت نکردم و فقط مقدار بسیار جزئی چسبیده به محدوده را قبول کردم، چون هنوز در سطح شهر محدوده‌های خالی زیادی داریم و از طرفی مشکلات مسکن مهر برطرف نشده است.
  بدون مشارکت مردمی نمی‌توان هیچ کاری کرد
بابایی همچنین به اهمیت مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: مشارکت مردمی عنصری مهم در توسعه شهری محسوب می‌شود، اگر مردم مشارکت نکنند هیچ اقدام مؤثری نمی‌توان انجام داد.
وی با بیان اینکه فاصله‌ای بین مردم و شهرداری ایجاد شده بود، ادامه داد: سعی کردیم با بازدید از مناطق کم‌برخوردار و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی از اقشار مختلف جامعه از نظرات آنها استفاده و این شکاف را کم کنیم.بابایی در ادامه ایجاد این ارتباط را از وظایف خطیر رسانه‌ها دانست و گفت: رسانه‌ها می‌توانند این فاصله را بیشتر کنند یا اینکه با کم‌کردن آن و ایجاد ارتباط بهتر به کمک مدیریت شهری بیایند.وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: شهرها براساس آمایش سرزمینی، دارای نقش و برنامه مشخصی می‌شوند و یک تیم در راستای هدایت این برنامه تشکیل می‌شود، اما متأسفانه در کشور ما این اتفاق نمی‌افتد و هر کسی براساس سلیقه شخصی عمل می‌کند که در واقع نمی‌تواند ثمربخش باشد.
 نگاه توسعه‌ای در کشور نیست
شهردار همچنین معتقد است در کشور نظام ارزیابی درستی برای مدیران وجود ندارد و ارزیابی‌ها براساس مترمربع، تن، کیلو و... صورت می‌گیرد، به همین دلیل کارکرد‌ها به سمت عوام‌فریبی حرکت می‌کند و از روال اصولی خارج می‌شود.
بابایی در پایان با بیان اینکه در کشور نگاه توسعه‌ای وجود ندارد، افزود: نباید ارزش‌افزوده بین شهرها متفاوت باشد و نباید این‌گونه باشد که هر شهری نماینده قوی‌تری داشته باشد اعتبار بیشتری بگیرد، این درحالی است که اگر همه شهرها با هم رشد کنند آن‌وقت شاهد پیشرفت کشور خواهیم بود.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com