تبلیغ یاس آور نشود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  105848 تاریخ انتشار:  1398-11-24 - 10:07 تعداد بازدید:  163
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تبلیغ یاس آور نشود

یادداشت


 1- فرصت تبلیغات داوطلبان انتخاباتی آغاز شده تا داوطلبان با استفاده از این فرصت تبلیغات خود را انجام داده و بتوانند رأ‌ی‌دهندگان را به انتخاب خود ترغیب کنند.
این فرصت، فرصت قانونی داوطلبان است که معمولا بیشترین و مهمترین برنامه‌های خود را در این مقطع انجام می‌دهند.
2- درباره فرصت تبلیغاتی و زمان آن بسیاری انتقادات وارد است زیرا این فرصت قانونی بسیار اندک بوده و شرایط معرفی کامل و شناخت درست را به داوطلبان و انتخاب کنندگان نمی دهد.
در این زمینه بارها مطالبی مطرح شده و بهتر است در اصلاح قانون انتخابات به این مهم توجه شود که فرصت یک هفته ای برای تبلیغات در انتخابات مهمی چون انتخابات مجلس شورای اسلامی، فرصت کافی و مناسبی نیست و بهتر است این زمان اصلاح شود.
3- کمی زمان فرصت انتخابات دلیلی شده تا تبلیغات زودهنگام به عناوین دیگر به جز داوطلبی در انتخابات بسیار مشاهده شود.
البته در این نوع تبلیغات غیرمستقیم داوطلبانی که سمتی داشته باشند، فضا بستری برای تبلیغات دارند و معمولا هم فردی معترض آنها نمی‌شود.
4- در فاصله ثبت‌نام تا فرصت تبیلغ، داوطلبان در سال‌های گذشته بیشتر به دنبال ساماندهی سبد رأی خود از طریق فضای مجازی هستند و این اقدام موجب شده تا کاربران شبکه‌های اجتماعی در شبانه‌روز عضو چندین کانال و گروه انتخاباتی به اجبار شوند و یا بی‌خیال خروج شوند یا بدون توجه به تبلیغات و مطالب در گروه بمانند.
از این منظر تعداد اعضا و... در این گروه‌ها نمی‌توانند امیدی به رأی برای داوطلب به‌دنبال داشته باشد و این نوع حرکات به دلیل آزار مردم در عضویت اجباری می‌تواند به زبان داوطلبی که گروه یا کانال به اسم او تشکیل شده نیز تمام شود.
5- مردم ایران مردم نجیبی هستند که این نجابت دلیلی شده تا در مسائلی که نیاز به نه گفتن دارد، زیاد شفاف نباشند و در اصطلاح دل کسی را با حرف نشکنند اما در عمل با توجه به پنهان بودن آرا، تصمیم خود را گرفته و به همین دلیل است که معمولا در انتخابات متفاوت عمل می‌کنند.
این شناخت دلیلی است تا این گفته که رأی زبانی مردم به داوطلبی نباید وی را مطمئن به رأی‌آوری کند، درست تلقی شده و تبلیغات چهره‌به‌چهره یا با عناصر ذی‌نفوذ که به قول و قرار زبانی ختم می‌شود، چندان معتبر شناخته نشود.
6- تبلیغات یک علم است که مبتنی بر شناخت از جامعه هدف و برای انگیزش آن جامعه به رأی به داوطلب در پای صندوق رأی باید انجام شود.
در این مسیر مهمترین اقدام آشنایی انتخاب‌کنندگان با برنامه‌ها و اهداف داوطلب است که هر میزان داوطلب بتواند مردم را با این برنامه‌ها و اهداف همراه کند و این برنامه‌ها به نیازهای مردم نزدیک باشد، درصد توفیق وی افزایش خواهد یافت.
7- در انتخابات‌های گذشته مشاهده شده برخی داوطلبان که برنامه‌ای برای ارائه ندارند سعی در ایجاد ناامیدی و یأس در جامعه با زیر سؤال بردن اقدامات انجام شده می‌کنند و این یأس و ناامیدی در نهایت بی‌اعتمادی را در جامعه پررنگ می‌کند.
انتخابات فرصتی است تا سرمایه اجتماعی کشور با فضای پرنشاط و جشنی که حاکم است، ارتقا یابد و در این روند ایجاد یأس و ترویج ناامیدی در جامعه با ناکارآمد نشان دادن دولت و حاکمیت یا مصادره عملکرد دیگران و بی‌اخلاقی‌های اینگونه، پذیرفتنی نیست.
 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com