مردم شهر های اسدآباد،آجین،پالیز و بیش از 100 روستا تنها از یک بیمارستان استفاده می کنند.
با وجود اینکه شهرستان اسدآباد تنها شهر استان است که به صورت مستقل دانشکده علوم پزشکی دارد و مانند سایر شهر ها زیر مجموعه علوم پزشکی استان همدان نیست مردم انتظار دارند از حداقل دو بیمارستان در شهر وجود داشته باشد که بار ترافیک از بیمارستان قائم کمتر شود. شهرستان اسدآباد با جمعیت بیش از 100 هزار نفری تنها یک بیمارستان دارد.
در تاریخ 31 مردادماه بود که رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در گفتوگویی که با همدان پیام داشت اعلام کرد: پروژه بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) اسدآباد حال حاضر در مرحله تخریب و خاکبرداری بوده و پیشرفت فیزیکی اسکلت آن ۱۵ درصد است و ظرف2سال آینده افتتاح خواهد شد.
مرادی یکی از شهروندان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:برای شهرستان ۱۰۰ هزار نفری یک بیمارستان کافی نيست و مدیران استانی و شهرستانی باید پیگیر ساخت بیمارستان دوم باشند تا مردم خدمات درمانی را به راحتی دریافت کنند.
رضایی یکی دیگر از شهروندان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:بیمارستان موقوفه بکائی که در مسیر بزرگراه کربلا قرار دارد میتواند نقش تعیین کننده در کاهش بار بیمارستان قائم این شهرستان داشته باشد که امیدواریم ساخت این پروژه در اولویت باشد.
گوهری یکی از رانندگان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:شهرستان اسدآباد صاحب دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و با این وجود مردم انتظار بیشتری از خدمات درمانی و بهداشتی دارند که ساخت بیمارستان موقوفه بکائی میتواند تا حدودی انتظار مردم را برآورده کند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از بهرهبرداری پروژه بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی امیرالمؤمنین(ع) این شهرستان ظرف دو سال آینده خبر داد.
الهه عزتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی شهرستان در 7 طبقه احداث خواهد شد، و طرح فوق برای تکمیل صددرصدی به اعتباری افزون بر ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
وی با بیان اینکه این بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی شهرستان در هفت طبقه احداث خواهد شد، افزود: طرح فوق برای تکمیل صددرصدی به اعتباری افزون بر ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
عزتی اعتبار تخصیصی فعلی این پروژه را افزون بر ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و بودجه عمومی دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: اعتبار لازم به صورت مرحله به مرحله به پروژه تخصیص یافته و توسط شرکت مادرتخصصی این اعتبار برای احداث و ادامه روند عملیات اجرایی طرح هزینه میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از پروژههای مهم این دانشکده راهاندازی مرکز رشد و فناوری سلامت بوده که کارهای مجوز و موافقت آن انجام گرفته و منتظر صدور مجوز آن هستیم که با صدور مجوز این مرکز راهاندازی خواهد شد ضمن اینکه تحقق این موضوع نقش مؤثری در جذب شرکتهای دانشبنیان دارد.
عزتی در ادامه با اشاره به پروژه دانشکده پرستاری شهرستان گفت: پروژه دانشکده پرستاری شهرستان در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی ۷۰ تا ۸۰ درصدی بوده و باید طرح فوق مهرماه امسال افتتاح میشد و به بهرهبرداری میرسید که افتتاح آن تا پایان سالجاری محقق میشود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم چنین از دریافت مجوز دوم سونوگرافی برای شهرستان خبر داد و یادآور شد: مجوز ارتوپدی دوم و نیز مجوز مطب متخصص پوست برای شهرستان صادر شده است.
وی با بیان این که پیگیر جذب پزشکان فوق تخصص برای شهرستان هستیم، اظهار کرد: وجود امکانات مختلف رفاهی و تفریحی از نقش مؤثری در جذب نیرو در هر شهرستان برخوردار بوده که توجه به این موارد در هر شهرستان نباید مغفول بماند. در حال حاضر شهرستان اسدآباد دارای ۳۲ پزشک متخصص و ۱۱ پزشک عمومی است.