قدر بیدارگر را نمی‌دانند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  84048 تاریخ انتشار:  1396-12-21 - 05:45 تعداد بازدید:  338
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

برپایی نکوداشت سید جمال‌الدین بدون حضور مدیران و شخصیت‌های کشوری
قدر بیدارگر را نمی‌دانند

اخبار

■ نماینده ولی فقیه: باید به مانند سیدجمال مصلح باشیم

 «سید جمال‌الدین اسدآبادی اولین متفکر مدرن و فعال اجتماعی بود که نسبت به بیماری‌های اجتماعی جوامع مسلمان و ضعف‌های موجود در آن هشدار داد؛ و در مقابل قدرت‌های غربی اسلام‌گرايی را تبلیغ نمود»؛ این دو خط از بیوگرافی است که پایگاه جهانی ویکی پدیا در مورد این شخصیت آورده است و این شناسنامه شخصیتی است که در قرن عقب‌افتادگی ایرانیان گفت: «به غرب رفتم اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم و به مشرق برگشتم اسلام ندیدم، ولی مسلمان دیدم»؛سید جمال‌الدین به اندازه این تعریف دو خطی ظرفیتی بزرگ برای برآورده شدن نیازهای روز کشور و استان است که دریغا به مانند دیگر داشته‌ها از آن غفلت شده است.
برنامه‌های نکوداشت سید جمال‌الدین در زادگاهش اسدآباد اگرچه در سال‌های گذشته رنگ و رو گرفته اما هنوز در استان همدان جلوه‌ای نگرفته است. این تنها نخستین یادواره برای بیداگر مشرق زمین بود که حضور علی لاریجانی ریاست مجلس و سخنرانی وی توجهات را به این نکوداشت واداشت. پس از آن حتی در روزگاری که فضای کشور در کلان و استان به طور خاص بیشتر از هر زمانی به تفکر سیدجمال نیازمند است، به عقیده آگاهان و سیدجمال‌شناسان در حق این شخصیت غفلت دیده می‌شود.
به گزارش ایسنا؛ امسال نیز نکوداشت این شخصیت اسلامی و منطقه‌ای در شهرستان اسدآباد بدون حضور مدیر و مسئولی کشوری یا حتی استانی برگزار شد تا نماینده ولی فقیه تنها سخنران برجسته این مراسم باشد.
این آئین که در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزارشد نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه همدان شخصیت‌هایی به مانند سید جمال‌الدین را خورشیدهایی دانست که در نبودشان جامعه در جهالت فرو می‌رود.
آیت‌ا... غیاث الدین طه محمدی با تاکید بر اینکه تک تک زنان و مردان جامعه باید پیام‌رسان سید‌جمال‌الدین‌اسدآبادی و در حیطه کار خود مصلح باشند، این شخصیت را جزو شهدای شاخص اسلام و تشیع عنوان کرد. رئیس بنیاد بوعلی‌سینای همدان تصریح کرد: فلسفه برگزاری این نکوداشت‌ها بر این است که این انسان‌های استثنایی نقش خورشید را در جامعه داشته باشند و اگر نورافشانی نکنند جامعه در جهالت غرق خواهد شد. آیت‌ا... طه‌محمدی خاطرنشان کرد: فلسفه برگزاری کنگره‌ها و نکوداشت‌ها برای بزرگان و مفاخر برای این است که به دوست و دشمن و خود بفهمانیم اگر خورشید نباشد جامعه در جاهلیت فرو می‌رود و مردم از عالم نور بیرون خواهند رفت پس باید سید جمال‌الدین‌ها مصلح‌گری و بیدارگری کرده و جامعه را از جهالت، رهایی و نجات بخشند.
وی با اشاره به اینکه آنان که با بهشتی‌ها، مطهری‌ها، امام‌جمعه‌ها و سید جمال‌الدین‌ها دشمنی می‌کنند منافقند، گفت: این انسان‌های منافق با نورکشی سعی بر آن دارند که اعتیاد، ولنگاری، بدبختی و خواب شوم برای زنان را به ارمغان آورند و بدون شک در چنین برهه‌ای سید جمال‌الدین‌ها نمی‌توانند سکوت کنند.
طه‌محمدی خاطرنشان کرد: کسانی‌که می‌توانند جامعه را از جهالت و غفلت بیدار و افشاگری و حق‌گویی کنند، اگر سکوت کنند، گناهکار بوده و در روز قیامت دهنه آتشین بر آنان نهاده خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه باید برای مفاخر و بزرگان نکوداشت‌های کشوری و جهانی برگزار کرد و اجازه نداد نور خورشید آنان خاموش شود، اضافه کرد: سید جمال‌الدین‌ها، قدوسی‌ها، مطهری و بهشتی‌ها، شهدای محراب، بزرگان و امام راحل(ره) باید برای ما با برگزاری نکوداشت‌ها همواره زنده بمانند و نور آنان از دل ما خاموش نشود.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه همدان در ادامه بیان کرد: باید با خدا و خون شهدا عهد ببندیم که هر یک از در حیطه کار خود یک مصلح بوده و نابسامانی‌های جامعه را اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه سید جمال‌الدین یک انسان فیلسوف، فقیه و عارف تمام بوده است، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌ها و کرامات سید جمال‌الدین‌ اسدآبادی زمان‌شناسی بوده که در عصر خود با شناخت زمان و آفات زمان خود نسبت به اصلاح روزگار خود به پاخواسته و به بیدارگری مردم جهان اسلام با رنج و مشقت و سعی فراوان حکیمانه اقدام کرد.
آیت‌ا... طه‌محمدی با اشاره به اینکه انقلاب سید جمال‌الدین‌ اسدآبادی زیرساخت انقلاب امام راحل(ره) بود، یادآور شد: اگر سید جمال‌الدین‌ اسدآبادی انقلاب نمی‌کرد، بدون شک انقلاب ما پا نمی‌گرفت.
امام‌جمعه اسدآباد نیز در این نکوداشت سید جمال‌الدین ‌اسدآبادی را مجاهدی خستگی‌ناپذیر وصف کرد و گفت: سید جمال‌الدین حق‌طلب و حق‌گو، شفاف، مقاوم و مجاهد بود و باید طلاب و روحانیون ایشان را الگو و سرلوحه خود قرار دهند و ادامه‌دهنده راه او باشند.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید موسی حسینی‌مجد افزود: امروز باید برای اسلام وقت بگذاریم و شب‌نخوابی داشته باشیم و غیرتمندانه عمل کرده و در مقابل دشمن استقامت کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این آئین اظهار کرد: سید جمال‌الدین ‌اسدآبادی از بنیانگذاران سیاست اسلامی و از نوابغ سیاسی معاصر جهان بود که شخصیت و هویتی ملی و بین‌المللی داشته و برای جهانیان شناخته شده است.
فاضل عبادی یکی از ویژگی‌های استان همدان و شهرستان اسدآباد را کثرت مفاخر و بزرگان برشمرد و تصریح کرد: در همین راستا در 3 سال اخیر به عنوان یکی از ابتکارات دولت، نامگذاری فرهنگی در دستور کار قرار گرفت که در سال 94 استان همدان به نام میرسیدهمدانی، سال 95 سید جمال‌الدین‌ اسدآبادی و سال 96 به نام سال باباطاهر عریان نامگذاری شده و برنامه‌های شایسته‌ای با هدف معرفی مفاخر و تقویت هویت ملی و اسلامی و تحرک‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی برای بزرگداشت این مفاخر پیش‌بینی و اجرا شد.
وی در پایان گفت: به دستور نماینده ولی‌فقیه در استان همدان از 54 نفر از مفاخر زنده استان همدان تقدیر و تجلیل به عمل آمد و برای آنان برگزاری مراسم بزرگداشت پیش‌بینی شد که از جمله این مفاخر زنده می‌توان به استاد ابوالقاسمی در شهرستان اسدآباد اشاره کرد.
در پایان از 4 کتاب 3 نویسنده اسدآبادی در همایش نکوداشت سید جمال‌الدین‌ اسدآبادی رونمایی شد. کتاب داستان «من و بچه محلی‌ها» و «علی کو» به نویسندگی فاطمه بگ‌زاده، «گنجینه‌های آدراپانا و سیری در روستاهای اسدآباد» به نویسندگی سمیرا مرادی و کتاب «مفاخر و مشاهیر آدراپانا» از پروانه شفیعی 4 کتابی بود که در این همایش رونمایی شد.

 

+++++++++++++++

 

هیأت‌امنای بنیاد سیدجمال تغییر می‌کند
 فرماندار شهرستان اسدآباد در حاشیه نکوداشت سید جمال‌الدین اسدآبادی اعلام کرد: اعضای هيأت‌امنای بنیاد سید جمال‌الدین‌ اسدآبادی در حال بازنگری هستند.
به گزارش ایسنا حسین افشاری اظهار کرد: باتوجه به تغییر و تحول در اعضای هیأت‌امنای بنیاد سید جمال‌الدین اسدآبادی باید این اعضا مجدداً مورد چینیش و بازنگری قرار گیرند.
وی با اشاره به پیش‌بینی دفتری در دانشگاه پیام‌نور مرکز اسدآباد برای دبیرخانه بنیاد سیدجمال خاطرنشان کرد: بنیاد سید جمال‌الدین ‌اسدآبادی نیازمند ایجاد دبیرخانه دائمی و ثابت بوده که آثار سید جمال و اطلاعات سید جمال‌شناس‌ها را در آن نگهداری کرده و به ثبت برسانیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com