بحران کرونا همچنان در مادستان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  113059 تاریخ انتشار:  1399-08-15 - 09:32 تعداد بازدید:  298
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

7 شهرستان در وضعیت بحرانی قرار دارند
بحران کرونا همچنان در مادستان

مادستان

گروه شهرستان: تعطیلی اصناف گروه‌های یک تا ۴ در نهاوند، بهار، اسدآباد، رزن، درگزین، تویسرکان و کبودراهنگ دوباره تمدید شد، گویا بار کرونا این روزها بر دوش اصناف بیشتر سنگینی می‌کند تا سایر مراکز شهرستان.
همدان، ملایر و فامنین در وضعیت قرمز به سر می‌برند و گروه‌های شغلی 3 و 4 همچنان مجاز به فعالیت نیستند. از طرفی بانک‌ها، مطب‌ها و داروخانه‌ها با توجه به حجم مراجعه‌کنندگان، کانون‌های کرونا معرفی شده است.
گزارش‌های میدانی خبرنگاران همدان‌پیام از ورودی‌های شهر نشان می‌دهد که این محدودیت‌ها به شدت درحال اجرا است؛ پلاک‌های غیربومی همچنان حق ورود به شهرها را ندارند و چند پلاک غریبه‌ای هم که در سح شهر‌ها دیده می‌شود همگی جزو شهرستان‌های بومی همدان با پلاک 28 هستند.
طبق گزارش فرمانداران، در برخی از شهرستان‌ها مانند نهاوند و تویسرکان، بانک‌ها کانون کرونا معرفی شده‌اند؛ اما از آنجا که تعطیلی این مراکز فراهم نیست، باید این شرایط را به‌درستی مدیریت کرد.
برخی بانک‌ها و شعبه‌ها هفته جاری در آستانه تعطیلی قرار گرفتند و اغلب کارکنان برخی از این مراکز هم دچار ویروس کرونا شده‌اند، از طرفی فرماندار اعلام کرده است که درصورت نیاز از شهرهای همجوار نیرو بیاورند اما بانک‌ها تعطیل نشود؛ با این شرایط، گندزدایی و ضدعفونی بانک‌ها ضروری است. تعداد از مراجعه‌کنندگان هم گلایه‌مند برخی رفتارها بودند؛ اینکه برخی بانک‌ها پول نقد به مشتری می‌دهند و فرد در‌به‌در بانک‌های شهر می‌شود تا بالاخره یکی بپذیرد!

 

پیک سوم از پیک نخست و دوم خطرناک‌تر است

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان صبح چهارشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان گفت: 916 نفر بر اثر کرونا در استان همدان فوتی داشته‌ایم که نشان‌دهنده دشواری و خطرناک بودن موج سوم کرونا است.
رشید حیدری‌مقدم افزود: نخستین شهید مدافع سلامت استان همدان به نام سیده‌زهرا موسوی پرستار بیمارستان سینا ثبت شده و هزار و 750 نفر نیز پرسنل کادر بهداشت و درمان استان مبتلا شده‌اند.
به گزارش برنا، وی با بیان اینکه درحال‌حاضر 978 نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند که در صد سال اخیر در استان همدان سابقه نداشته است، گفت: پیک سوم از پیک نخست و دوم خطرناک‌تر است و باید پروتکل‌ها را رعایت و جلسات را به حداقل برسانیم.


توپ کرونا در زمین بانک‌های نهاوند

 فرماندار نهاوند در جمع مدیران بانک‌های شهرستان در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا گفت: بانک‌ها باید محیط و شرایط بانک را مدیریت کنند.
مراد ناصری برای مدیریت محیط بانک‌ها، پیشنهاد افزایش یا به‌کارگیری یک نیرو را داده است و خواسته تا انتظامات یا مسئولی برای اجرای نظم و جلوگیری از ازدحام در بانک تعیین کنند، بیشتر از ظرفیت بانک، اجازه ورود به افراد را ندهید، درصورت امکان در پیاده‌رو با رعایت فاصله صندلی بچینید!
■ بانک‌ها فعلا طرح‌های ازدحام‌زا را اجرا نکنند
وی همچنین از بانک‌ها خواست تا طرح‌ها و برنامه‌هایی که موجب ایجاد ازدحام می‌شود را فعلا به‌تعویق بیندازند که موجب هجوم مردم و شلوغی در بانک‌ها نشود.
■ نیروی بسیجی برای انتظامات بانک‌ها
به‌کار بگیرید
 فرماندار نهاوند در جمع مدیران بانک‌های شهرستان تأکید کرد: برای مدیریت بهتر و اجرای انتظامات در بانک‌ها به‌منظور حفظ سلامت مردم و قرار گرفتن در کانون کرونا، بانک‌ها مکلف به اجرای سازوکاری هستند تا فاصله‌گذاری بهداشتی و پروتکل‌ها رعایت شود، در غیر این‌صورت عواقب آن متوجه بانک و مدیر خواهد بود.
ناصری در پاسخ برخی مدیرانی که اعلام کرده‌اند گرفتن نیروی جهادی در اختیار بانک‌ها نیست، بلکه باید از مرجع و مدیریت در استان با دریافت مجوز انجام شود.
■ همه ظرفیت‌های شهرستان در اختیار است

 فرمانده سپاه ناحیه نهاوند و دبیر قرارگاه زیستی شهرستان نهاوند هم در ستاد پیشگیری مقابله با کرونا شهرستان در جمع مدیران بانک‌های نهاوند گفت: ۷ ماه از مقابله با ویروس کرونا می‌گذرد و مدتی است نهاوند در لیست ۴۳ شهر فوق قرمز قرار گرفته است و این ناشی از بی‌توجهی‌هایی بود که مردم نسبت به موقعیت شهرستان داشتند.
علی مختاری گفت: هیچ ظرفیتی در شهرستان بدون استفاده نمانده است، از هفته گذشته اتحادیه‌ها و گروه‌های یک ،۲ و ۳ تعطیل شده‌اند.
وی با بیان اینکه در شرایط نامساعد اقتصادی بسیاری از واحدها تعطیل شدند و دوباره روز گذشته این تعطیلی تمدید شد، در یک هفته تعطیلی کانون‌های تجمع هم داشتیم؛ بانک‌ها، مطب‌های پزشکان و داروخانه‌ها هم به‌عنوان کانون کرونا مورد انتقاد مردم قرار گرفت، گفت: هفته گذشته یکی از بانک‌های شهرستان به‌دلیل ابتلا تا مرز تعطیلی رفت.
مختاری تأکید کرد: شلوغی و ازدحام مردم، رهاشدگی در نظم و سیستم نوبت دهی، از جمله موانعی بود که دیده می‌شد.


بانک‌ها مشتریان را به استفاده از سیستم‌های اینترنتی سوق دهند

 دبیر شورای هماهنگی بانک‌های شهرستان در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا نهاوند اظهار کرد: بانک‌ها مشتریان خود را به استفاده از سرویس‌های اینترنتی بانک تشویق کنند و خوشبختانه اغلب بانک‌ها این شرایط را دارند.
ضرغام سوری تأکید کرد: مردم از روند و روش‌های برخی بانک‌ها گله‌مندند، مردم را پاس‌کاری نکنید، سعی کنید در همان مراجعه نخست کارشان را راه بیندازید.
■ تهویه هوا فراموش نشود
خویشوند رئیس مرکز بهداشت نهاوند هم گفت: با نزدیک شدن به فصل سرما، بانک‌ها سیستم‌های تهویه هوا را فراموش نکنند.
 

با وجود آموزش‌های بسیار مردم همچنان رعایت نمی‌کنند

 فرماندار تویسرکان تأکید کرد: نیروهای هلال احمر و مراکز بهداشت و اورژانس، آنچه مورد تأیید و یافته‌های جدید علم پزشکی است را به‌صورت مداوم و در راستای فرهنگ‌سازی این مهم به جامعه هدف که قشر بانوان به‌عنوان سکان‌داران خانواده هستند، آموزش می‌دهند؛ اما همچنان مردم در مراسم‌ها به‌دور از چشم مسئولان تجمع می‌کنند.
■ بانک‌های تویسرکان در شیفت بعداز ظهر هم خدمت‌رسانی کنند
سیدرسول حسینی هم بانک‌ها را یکی از مکان‌های پرخطر در گسترش کرونا معرفی کرد و گفت: اینکه ساعت کار بانک‌ها تغییر کند و یک ساعت زودترآغاز به‌کار کنند یا اینکه در شیفت بعدازظهر هم به‌منظور جلوگیری از تجمع، خدمت‌رسانی کنند را مطرح کرده‌ایم و محدودیت‌ها به همه اصناف ابلاغ شده است.
وی دومین عامل افزایش کرونا را کمبود اتوبوس برای مسافرت‌های برون‌شهری عنوان کرد و افزود: برخلاف تصور مردم پس از دوران قرنطینه فروردین‌ماه، استفاده دوباره از وسایل حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس را آغاز کرده‌اند که لازم است تعداد آنها در شهرستان افزایش یابد.


تشکیل گروه کرونایی صیانت از حقوق شهروندی در اسدآباد

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان اسدآباد هم گفت: یک گروه با عنوان گروه کرونایی صیانت از حقوق شهروندی در اسدآباد تشکیل شده است که گزارش‌های بازرسانی که از اصناف و اتحادیه‌ها نظارت می‌کنند را به‌صورت مداوم و روزانه رصد می‌کنند و اگر مواردی ناخواسته توسط بازرسان نادیده گرفته شده باشد را این گروه جهادی تذکر می‌دهند.
حمزه عبدکوند با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر تشکیل قرارگاه عقبه عملیاتی به‌منظور ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت به اصنافی که تعطیل هستند، خاطرنشان کرد: تا اجرایی شدن این طرح، به‌منظور کمک به خانواده‌های متضرر از کرونا طرح مواسات و کمک معیشتی از ظرفیت خیرین و کانون‌های مختلف سامان‌دهی می‌شود.

 
مراسم جشن و عروسی کانون شیوع کرونا در بهار

 فرماندار شهرستان بهار هم گفت: اگرچه در دفاتر آگاهی ترحیم چاپ نمی‌شود به خانواده‌ها همراه با آموزش تأکید کرده‌ایم که هیچگونه اطلاع‌رسانی نسبت به زمان و مکان تشییع و تدفین انجام ندهند و مراسم به‌صورت محدود توسط خانواده مرحوم انجام شود؛ اما همچنان مردم به‌صورت پنهانی با جمعیت بالای 40 نفر اقدام به برگزاری مراسم می‌کنند.
وی ادامه داد: 90 درصد گروه‌های یک تا 4 در شهرستان تعطیل هستند. از سوپرمارکتی‌ها که دومین عامل تجمع بود غفلت شده که این اماکن هم چند روزی است به‌صورت روزانه و مداوم توسط بازرسان تحت کنترل هستند.


بازرسی‌ها در ملایر تا رسیدن به وضعیت مطلوب ادامه دارد
 برای سومین هفته پیاپی بازرسی‌ها از اصناف مختلف ادامه دارد. در این بازرسی‌ها که به‌منظور جلوگیری و کاهش شیوع ویروس کرونا صورت می‌گیرد، چند واحد متخلف نیز پلمب و چندین واحد متخلف دیگر نیز به تعزیرات معرفی شدند.
طبق مصوبه ستاد مبارزه با کرونا شهرستان ملایر، صنف لباس‌فروشی‌ها و ... تا ساعت ۱۹ و اغذیه‌فروشی‌ها تا ساعت ۲۱ اجازه فعالیت دارند و اگر صنفی از این محدودیت‌ها تخلف کند با پلمب مغازه خود مواجهه خواهد شد.
اما به‌دلیل محدودیت‌های ایجاده شده برای خروج مردم از ۲۵ مرکز استان خوشبختانه شاهد ورود مسافران به شهرستان ملایر نیستیم.
اما مردم هم نقش بسیار مهمی را در کنترل و مهار این بیماری ایفا می‌کنند که خوشبختانه مردم شهرستان ملایر با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و رفت‌وآمد کمتر در سطح شهر وظیفه شهروندی خود را در این امر مهم به‌خوبی انجام داده‌اند.


سیر صعودی آمار مبتلایان به کرونا در کبودراهنگ

 شهرستان کبودراهنگ درحال‌حاضر در شرایط فوق حاد کرونایی قرار دارد و آمار مبتلایان سیر صعودی دارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ افزود: از اسفندماه تاکنون تعداد مراجعین با علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی 2 هزار و 592 مورد بوده و تعداد بیماران مثبت سرپایی 428 مورد و بیماران مثبت بستری نیز 514 مورد که در مجموع 942 مورد می‌باشد و 63 نفر مثبت قطعی کرونا نیز جان خود را از دست داده‌اند.
علی احمدی ضمن تأکید بر اینکه هیچ مسافری حق ورود به کبودراهنگ را ندارد، خاطرنشان کرد: در پی تشدید وضعیت کرونا در شهرستان کبودراهنگ، با مجوز ستاد ملی و استانی کرونا گروه‌های شغلی 4 و 3 و 2 در این شهرستان از دیروز 14 آبان به مدت ده روز تعطیل هستند.

 
۴۵ درصد از مبتلایان به کرونا در فامنین زنان خانه‌دار هستند

 فرماندار شهرستان فامنین هم گفت: در این پیک از کرونا جامعه هدف ما بیشتر زنان خانه‌دار هستند؛ زیرا ۴۵ درصد از مبتلایان به کرونا در فامنین زنان خانه‌دار تشکیل داده‌اند.
سیدمجید شماعی تشریح کرد: آگاه کردن و هشدارباش به خانم‌های خانه‌دار که به هیچ‌وجه در داخل خانه‌ها از این ویروس در امان نیستند یک امر ضروری است.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت شهرستان جلوگیری از برگزاری مراسم عروسی و مجالس فاتحه و همچنین تعطیل کردن آرامستان‌ها در شهرستان و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بین دستفروش‌ها و جلوگیری از هرگونه تجمع به‌صورت مداوم درحال انجام است.
شماعی خاطرنشان کرد: تشکیل 4 گروه بازرسی از اماکن مختلف و صنوف و مشاغل به‌صورت روزانه و نظارت شخصی بر رعایت پروتکل‌ها و ارائه تذکرات لازم درحال انجام است.
وی افزود: به‌منظور جلوگیری از تبدیل وضعیت شهرستان به وضعیت بحرانی و کاهش تلفات ناشی از کرونا ماسک و مواد ضدعفونی کننده در بین کسبه به‌صورت روانه توزیع می‌شود.

 
51 مورد پلمب واحدهای صنفی در 10 روز در رزن و درگزین

 رئیس اداره صمت رزن و درگزین هم گفت: 51 مورد پلمب واحدهای صنفی در شهرستان‌های رزن و درگزین انجام شده است که از این تعداد ۳۶ واحد در رزن و ۱۵ واحد در درگزین به‌دلیل تعطیل نشدن رسته مشخص‌شده از طرف ستاد کرونا پلمب شده‌اند.
محمد سهیلی ادامه داد: تعداد بازرسی‌ها در قالب گشت‌های مشترک و حقوق شهروندی هزار و ۸۰۰ مورد تذکر لسانی صنوف ۳۸۳ مورد تعداد معرفی شده به تعزیرات حکومتی معرفی درباره رعایت نکردن دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی ۲۲ مورد در شهرستان رزن و تعداد بازرسی‌ها در قالب گشت‌های مشترک و حقوق شهروندی هزار و ۲۳۰ مورد تذکر لسانی صنوف، ۱۲۳ مورد در شهرستان درگزین بوده است.
وی افزود: تعداد معرفی شده به تعزیرات حکومتی معرفی درباره رعایت نکردن دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی هم ۵ مورد گزارش شده است.
شایان ذکر است طبق گزارش محمد طاهری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، تا ظهر روز چهارشنبه 14 آبان‌ماه آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان‌های اسدآباد ۱۹7 نفر، بهار ۴13 نفر، تویسرکان 404 نفر، رزن 269، درگزین 106 نفر، فامنین 113 نفر، کبودراهنگ 430 نفر، ملایر: هزار و 339 نفر، نهاوند 769 نفر، همدان 2 هزار و 719 نفر و مسافران مبتلا 188 نفر گزارش شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com