راهبرد دانشگاه صنعتی همدان در توسعه کارآفرینی در منطقه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  69612 تاریخ انتشار:  1394-12-17 - 05:45 تعداد بازدید:  6306
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در دومين همايش و كارگاه هاي تخصصي با محوريت كار آفريني مطرح شد:
راهبرد دانشگاه صنعتی همدان در توسعه کارآفرینی در منطقه

اجتماعی

  سپیده شریفی- دومین همایش و کارگاه‌های تخصصی با محوریت کارآفرینی 12 اسفندماه سالجاري در دانشگاه صنعتی همدان برگزارشد.
دانشگاه، کارآفرینی و افق‌های آینده، پیام دومین همایشی بود که به مناسبت روز مهندس در هفته گذشته در دانشگاه صنعتی استان همدان برگزار شد و نقطه اشتراک سخنرانان و تأکیدات آنها در این روز بر این بود که "مهندسان عنصر سازنده و تاثیرگذار کشور هستند".
رئیس دانشگاه صنعتی همدان به عنوان میزبان و رئيس اين همایش با اظهار امیدواری در اين خصوص گفت: امید است با حضور مسئولان فعال در صنعت ریلی در این همایش، استان هر چه زودتر به ارتباطات ریلی کشور متصل شود.
دکتر محمود نیلی افزود: مسیر توسعه با ایجاد زیرساخت‌هایی همچون راه و ارتباطات می‌گذرد و این امر محقق نمی‌شود مگر به دست توانمند مهندسان جامعه ايراني.
با تأکید به بررسی مشکلات امروز جامعه مهندسین ادامه داد: لازم است در زمینه مهندسی و مسائل مربوط به این شاخه علم بازبینی و واکاوی‌های اساسی انجام شود تا مشکل بیکاری در جامعه حل شود.
وی با تأکید بر اهمیت ورود مردم به توسعه دانشگاه‌ها عنوان کرد: از سال گذشته با ورود بنیاد علوم و هنر فرشچیان برای حمایت از دانشگاه صنعتی به این جرگه، تأثیرات بسیاری را در ارتقای دانشگاه صنعتی شاهد بودیم که قطعا این امر در آینده دانشگاه، اثرگذار خواهد بود.
نیلی با اشاره به دوران پساتحریم و نیز دوران جدیدی که با انتخابات مردم در کشور رقم خورده، اظهار امیدواری کرد با ورود به عرصه جدید تعاملات جهانی و تربیت نیروهای فنی کشور و ارتقاي اخلاق حرفه‌ای باید مدنظر مدیران علم و فناوری کشور قرار گیرد.
این مسئول با تأکید بر اینکه، تربیت مهندس آغاز توسعه کشور است گفت: یک مهندس باید توسعه‌گرا و تحول خواه باشد.
وی بیان کرد: ما صنعت را از دل دانشگاه‌ها بیرون آورده‌ایم.
وی اعتقاد بر اراده و توانمندی را اصل اساسی در ارتقای مهندسان دانست و یادآور شد: دانشگاه باید با حضور صنعتگران و مردم خیر اداره شود و با حضور مردم، توسعه با سرعت بیشتری در منطقه آشکار خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار همدان نیز گفت: خداوند متعال جهان را به صورت مهندسی شده آفریده است.
محمود رضا عراقی بیان کرد: باید از حداقل منابع، حداکثر استفاده را برد و اگر غیر از این باشد اصول مهندسی صورت نگرفته است.
وی افزود: پيش از انقلاب در بسیاری از مؤسسات بزرگ فنی کشور کارهای دست پايين به  مهندسان داخلی، کارهای دست بالا به مهندسان خارجی ارجاع داده می‌شد كه این بخاطر تکنولوژی‌ها نو کشورهای خارجی بوده است. اما امروز علی‌رغم تحریم‌ها فشارها و مشکلات و مسائل معیشتی، با یاری خداوند در جایگاه بهتری قرار گرفته‌ایم و می‌توانیم کارهای بزرگتری به انجام برسانیم.
عراقی با تأکید بر اینکه روند انقلاب در ارتباط با مسائل اقتصادی و انسجام مهندسی و رونق پروژه‌های عمرانی بسیار مثمرثمر بوده است، اظهار کرد: امروز در دولت تدبیر و امید با ایجاد ارتباطات بین‌المللی لازم است از نظر تکنولوژی و ارتباط علمی با دیگر مراجع بین‌المللی فعالیت بیشتری داشته و برای تطبیق با شرایط جدید و همگام شدن با دیگر مهندسان جهان سطح علمی خود را ارتقا بخشيم.
وی اضافه کرد: باید ارتباط بین صنعت، دولت و دانشگاه پر رنگ‌تر شود زیرا ابداع و نوآوری هیچ صنعتگر، پیمانکار و مشاوری نیست که مهندسی نباشد و هیچ مهندسی نیست که در دانشگاه آموزش ندیده باشد.
معاون استاندار خاطرنشان کرد: صنعت، دولت و دانشگاه در مهندسی غوطه‌ورند!
عراقی با بیان اینکه توسعه یعنی راه، یعنی آب، یعنی توسعه پایدار افزود: مهندسی امور فقط در ساختمان محدود نمی‌شود بلکه در کل آفرینش موثر است.
در ادامه همچنین مهندس سفیدآبی برای طرحی با عنوان تولید "کربنات کلسیم رسوبی" مورد تجلیل قرار گرفت.
در این همایش، دکتر محمد زاده معاون فنی و زیربنایی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و رئیس نظارت بر ریل‌های راه آهن کشور گفت: یکی از مشکلات ما در این است که در زندگی کارهای تیمی انجام نمی‌دهیم در حالی که لازم است با همکاری مهندسان با مهندسان و دانشگاهیان کارها را به صورت تیمی به بالاترین استاندارد خود برسانیم.
مدیرعامل شرکت بتون صنعت بريس و عضو هیأت امنای دانشگاه بوعلی‌سینا نیز گفت: تولید، ایجاد اشتغال، حفظ اشتغال و رفع نیازهای جامعه مباحثی است که در دستور کارم قرار دارد.
حسین میرابیان اظهار کرد: آنچه که باعث تغییر در سرنوشت یک ملت می‌شود اراده جامعه جوان آن ملت است.
وی با بیان اینکه تنها اراده وفکر افراد است که می‌تواند نیازهای جامعه را شناسایی کند افزود: وظیفه نسل جوان است که مسئولیت‌هایی که جامعه بر عهده او می‌گذارد را بپذیرد.مدیرعامل شرکت بتون صنعت بريس اضافه کرد: جوانان باید توقع و نگاه طلبکارانه خود را نسبت به جامعه حذف کنند.
میرابیان بیان کرد: سختی‌های بسیاري را متحمل شده ام و با پشتکار فراوان توانستم به جایگاه کنونی دست پیدا کنم، هیچ مؤسسه‌ای با من همکاری نکردند همه کارها را خود به تنهایی انجام دادم و تجربه کسب کردم.
وی با اشاره به اینکه راه موفقیت خودباوری و تلاش است افزود: جوانان باید به خود و راه خود باور داشته باشند و خود را به دیگران اثبات کنند.

در این همایش از 3 طرح برتر اجرایی نیز تقدیر شد
1- شرکت بالیز مجری طرح انتقال پساب فاضلاب همدان به نیروگاه شهیدمفتح: مهندس خسرو میرابیان
2- طرح تولید کربنات کلسیم رسوبی: مهندس سفیدآبی
3- طرح ساخت دستگاه CNC خم لوله: مهندس دابلی و همکاران


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com