«خرس سفید شمال» در رزن سرمایه‌گذاری می‌کند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  55231 تاریخ انتشار:  1393-10-23 - 05:45 تعداد بازدید:  2121
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

«خرس سفید شمال» در رزن سرمایه‌گذاری می‌کند

مادستان
 رزن– خبرنگار همدان‌پیام: از مهمترین اقدام انجام شده براي رونق بخش صنعتی شهرستان رزن در 9 ماه اخیر می‌توان به رایزنی‌هایي به منظور ورود سرمایه‌گذاران غیربومی در شهرستان اشاره كرد که موجب سیال بودن و گردش مناسب مالی در شهرستان رزن ایجاد است و مهمترين آن قطعي شدن مجوز خرس سفيد شمال بود.
فرماندار رزن در گفت‌وگو با همدان‌پیام از قطعی شدن احداث مجموعه صنعتی «خرس سفید شمال» خبر داد که با دريافت مجوز و موافقت لازم از معاون وزير براي احداث بزرگترين مجموعه صنعتي شهرستان با عنوان «خرس سفيد شمال» راه‌اندازی خواهد شد.
فتحعلی حسینی در اين باره گفت: اين مجموعه بزرگ صنعتي با فعاليت در حوزه صنايع فولادي و نورد با ايجاد حداقل 70 فرصت شغلي مستقيم و بيش از 150 فرصت شغلي غيرمستقيم با سرمايه‌گذاري 100 ميليارد ريالي و ظرفيت توليد 90 هزار تن مشتقات فولادي در شهر رزن راه‌اندازي مي‌شود.
به گفته وي، با در اختيار قرار دادن فضاي مناسب احداث به وسعت 20 هکتار از طریق کمک‌های دولتی و تسهيل در ورود اين سرمايه‌گذاران صنعتي، بزودي عمليات اجرايي آن هم آغاز خواهد شد که در آن صورت می‌توان نوید ایجاد 100 فرصت شغلی پایدار دیگر را در شهرستان داد.
فرماندار رزن معتقد است كه اشتغال به عنوان یکی از نخستین شاخص‌های توسعه در هر جامعه‌ای محسوب می‌شود؛ بر همین روال نیز دولت تدبیر و امید از ابتدای فعالیت خود نخستین اولویت برنامه‌ریزی و عملکردی خود را بر مبنای بهبود در فضای اشتغال و کسب و کار و متعاقباً شکوفایی اقتصادی جامعه قرار داده است.
به گفته حسيني، در شهرستان رزن نیز از زمان تغییر مدیریت ارشد شهرستان، اولویت جدی ایجاد شغل پایدار و کاهش نرخ بیکاری موجود بوده که براساس آمار موجود این شهرستان با نرخ بیکاری 8/13 درصد نیازمند اقدامات اساسی و برنامه‌ریزی دقیق در دوره زمانی بلندمدت برای رفع این معضل است.
وي از مصوبات شهرستان در حوزه اشتغال گفت و اينكه 25 واحد صنعتی و تولیدی با بدهی معوق بانکی بیش از یک میلیارد ریال تعیین تکلیف شده‌اند که عمده آن شامل واحدهای صنعتی و کشاورزی بزرگ هستند، همچنين در سال گذشته برخي واحدهاي تعطیل و غیرفعال (به دلیل بدهی و اجراییه بانک‌های عامل) مجدد راه‌اندازی شده‌اند كه بیش از 125 نفر ظرفیت شغلی پایدار در این واحدها ایجاد شده است.
به منظور پشتیبانی از خوشه های صنعتی همچون خوشه لاستیک‌سازی ماهنیان رزن، اعتباراتي در قالب تسهیلات بانکی با نرخ کارمزد 4 درصد پرداخت شده است که با معرفی به صندوق مهر امام رضا(ع) و دریافت تسهیلات کارآفرینی در فاز نخست این طرح بیش از 200 فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
فرماندار رزن، تأمین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی شهرستان از محل صندوق توسعه ملی به میزان هزار و 100 میلیارد ریال كه از مهمترین علل تعطیلی خط تولید و اصلی‌ترین نیازهای این واحدها بوده، حمایت از طرح‌های پشتیبان و تولیدی کوچک و زودبازده با تأمین فضا و مکان مورد نیاز همچون طرح بازارمحور (آموزش، تولید و بازاریابی) تولید اسکاج در مرکز فنی‌وحرفه‌ای قروه‌درجزین و اشتغال 100 نفر در فاز نخست و امکان ایجاد اشتغال 1000 نفر با حداقل سرمایه‌گذاری را از ديگر مصوبات نام برد.
وی همچنین دريافت مجوز احداث شرکت هگمتان‌دارو و معرفی به صندوق توسعه ملی با تخصیص 70 میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره، ایجاد 120 فرصت شغلی با احداث فاز دوم شرکت قطعه‌سازان رزن با هماهنگی ایجاد شده به منظور تأمین سرمایه در گردش این واحد صنعتی از طریق صندوق توسعه ملی را نیز از جمله مصوبات یاد شده دانست.
حسيني اظهار كرد: بر اساس آمار قطعی اداره تأمین اجتماعی شعبه رزن عملکرد بیمه‌شدگان بخش‌های مختلف صنفی، صنعتی و کشاورزی شهرستان در آذرماه 93 در مقایسه با مدت مشابه آن در سال 92 در بخش جمع بیمه‌شدگان اصلی با واقعی شدن آمار موجود، از تعداد کل 10 هزار و 725 نفر با رشد 4 درصدی به 11 هزار و 65 نفر رسیده است.
وي ادامه داد: در بخش بیمه‌شدگان کارگران ساختمانی از 733 نفر به 972 نفر با رشد مثبت 33 درصدي همراه است. همچنین تعداد افرادی که بیمه بیکاری دریافت می‌کنند از تعداد 84 نفر در سال 92 به 75 نفر در سال 93 کاهش یافته که شاهدی بر مدعای بهبود فضای اشتغال شهرستان است و به یقین نرخ بیکاری شهرستان از مقدار 8/13 در سال 92 کمتر شده است.
  انتظار تحول چشمگیر در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر نيست
حسینی همچنين بیان کرد: در شهرستانی که بیش از 80 درصد از جمعیت کاری آن از دیرباز در حوزه کشاورزی مشغول فعالیت بوده‌اند و متأسفانه به دلیل غفلت‌های گذشته از پتانسیل‌های موجود به منظور ایجاد زیرساخت‌های صنعتی بهره‌برداری نشده است، انتظار تحول چشمگیر در دوره زمانی کوتاه‌مدت عملاً و عقلاً امکان‌پذیر نيست.
بنابراين لازم است که با تغییر رویکرد مدیریتی که هم‌اکنون در دستور کار قرار گرفته است، با ایجاد شرایط و تسهیل در ورود سرمایه‌گذاری به بخش‌های صنعتی و تولیدی با تدوین برنامه راهبردی که از وظایف تکلیف‌شده ادارات و سازمان‌های دولتی شهرستان است، در دوره زمانی مشخص و با چشم‌انداز معقول در انتظار مشاهده تحول در فضای صنعتی شهرستان بود که نوید این شکوفایی قابل لمس است.

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com