1403-07-071403-07-17bool(false) آمار غلط مانع تولید استان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 17 مهر 1403

Today : Tue, October 8, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  139767 تاریخ انتشار:  1403-07-08 - 09:38 تعداد بازدید:  74
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فعالان اقتصادی تأکید کردند
آمار غلط مانع تولید استان

نویسنده : غزل اسلامی

اقتصادی


 یکی از مهمترین تأکیداتی که اغلب فعالان اقتصادی حاضر در کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی داشتند "نبودآمار صادرات" در استان همدان بود.

آن‌طور که مسئول برنامه‌ریزی اتاق بازرگانی همدان اعلام کرد قرار بر این است که سند توسعه صادرات استان تدوین شود اما شرایطی وجود دارد که آمار دقیق مرتبط با صادرات قابل جمع‌‌آوری نیست.

حمیدرضا نجفی در کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق گفت: برای جمع‌آوری اطلاعات صادرات دچار مشکلاتی هستیم و نمی‌توانیم آمار دقیق را از دستگاه‌های مختلف به‌دست بیاوریم.

رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی نیز تأکید کرد که حتی در وزارتخانه‌ها هم آمار واقعی ارائه نمی‌شود.

خسرو طالبی‌رحیق خطاب به اعضای کمیسیون گفت: اگر کسی به خاطر بیاورد سال گذشته به‌خاطر آمار اشتباه سطح زیرکشت سیب‌زمینی و حتی میزان صادرات آن، کشاورزان این حوزه با ضرر و زیان هنگفت مواجه شدند.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی بخش تولید سیب‌زمینی براساس میزان صادرات و سرانه مصرف بود اما به‌دلیل آمار نادرست که ارائه شده بود خسارت زیادی به کشاورزان این بخش وارد شد و این اتفاق سبب شد کشاورزان برای امسال هم وارد زیان شوند.
طالبی‌رحیق تأکید کرد: داشتن آمار صحیح لازمه تجارت است و در غیر این‌صورت اقتصاد استان نزولی می‌شود.

یکی دیگر از فعالان اقتصادی حاضر در جلسه هم گفت: بخش عمده آمار خروج کالا و محصولات کشاورزی به استان‌های دیگر در اختیار پایانه‌های استان است اما آنها نیز باوجود در اختیارداشتن آمار دقیق و به‌روز، تعامل خوبی برای ارائه آمار ندارند.


وی افزود: داشتن آمار بخش مهمی از تولید است و اگر دستگاه‌ها آمار صحیح و به‌روز ارائه نکنند تولیدکنندگان نمی‌توانند برنامه درستی داشته باشند که در نهایت منجر به زیاد واحد تولیدی می‌شود.

یکی دیگر از تولیدکنندگان به مشکلات پیش روی خود در بخش تأمین ارز و ثبت سفارش اشاره کرد و گفت: از سال۱۴۰۰تا ۱۴۰۲، ۴پرونده وارداتی داریم که امسال از گمرک ترخیص شده‌اند.

وی ادامه داد: در این سال‌ها علاوه بر اینکه هزینه گمرک و اموال تملیکی را پرداخته‌ام  به‌دلیل ترخیص‌نشدن دچار مشکلات زیادی شده‌ام.

وی با تأکید بر اینکه یکسری بروکراسی اداری سبب بازماندن تولیدکنندگان از تولید شده‌اند، گفت: تولیدکنندگان با مشکل رفع تعهدات ارزی مواجه هستند.

این تولیدکننده گفت: پس از پشت سرگذاشتن ترخیص کالاهای مربوط به سال۱۴۰۰و ۱۴۰۲، اکنون برای ثبت سفارش جدید باید در صف بمانم.

 وی با اشاره به نحوه گزارش‌دهی به سازمان صمت برای ثبت سفارش، گفت: در ۳سال گذشته هر روز درگیر اسن موضوع بودم که چه گزارشی در سامانه درج نکرده یا اشتباه درج کرده‌ام که دچار چنین مشکلاتی شده‌ام.

وی تأکید کرد: در این چند سال واردات  از اولویت شرکت بنده خارج شد و فقط به‌دنبال تکمیل گزارش و آمار تولید بودم. چون به‌نظر می‌رسد نیروی کافی برای بررسی برنامه‌های تولید واحدهای تولیدی ندارد.

 در نهایت اغلب تولیدکنندگان حاضر در جلسه بر این باور بودند که در استان نه تنها آمار صحیح وجود ندارد بلکه یکسری بروکراسی اداری وجود دارد که فعالان اقتصادی را سردرگم کرده و آنها را از تولید و فعالیت اقتصادی بازمی‌دارد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com