همدان مقصد تهراني‌ها آخر هرهفته همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  82893 تاریخ انتشار:  1396-08-02 - 05:45 تعداد بازدید:  444
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در کارگروه گردشگري بر توسعه با جذب توريست تاکيد شد
همدان مقصد تهراني‌ها آخر هرهفته

مادستان

 استفاده از پتانسيل‌هاي گردشگري ملاير و گردشگري الكترونيك در كنار برنامه‌ريزي‌هايي براي برگزاري 2 رويداد بين‌المللي به ميزباني همدان، روز گذشته مهمترين موضوع برگزاري كارگروه گردشگري استان همدان بود. حضور جدي فرمانداران و مديران كل و فعالان بخش خصوصي در حوزه گردشگري در اين نشست بيانگر آن بود كه اين‌بار پيگيري مصوبات كارگروه قبلي جدي‌تر است.
معاون عمراني استاندار همدان در اين كارگروه عنوان كرد: هيچ پيشرفتي محقق نمي‌شود، مگر آنكه حول محور آن حساسيت‌ها برانگيخته شود. بايد باور كنيم آينده اقتصادي ما با گردشگري گره خورده است.
محمود رضا عراقي گفت: براي توسعه گردشگري در همه شهرهاي ايران برنامه‌هاي متمايزي مدون و در حال اجراست. هر استان با شناخت مزيت‌هاي نسبي و توسعه آنها تلاش مي‌كند به واسطه پتانسيل‌هاي گردشگري راه توسعه را هموار كند. استان همدان به لحاظ داشته‌هاي غني توانسته است در اين زمينه پيشرو حركت كند و شاهد آن هستيم كه محورهاي توسعه گردشگري در همدان به سرعت در حال برنامه‌ريزي و شناخت است.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان عنوان كرد: 2 رويداد بين‌المللي مهم در حال حاضر برنامه‌هاي گردشگري استان را تحت تأثير خود قرار داده است. نخستين رويداد ميزباني از اجلاس جهاني گردشگري كه در سال 2018 قرار است در همدان به انجام برسد. براي رسيدن به اين ميزباني شركت سياحتي عليصدر و مجموعه تفريحي ـ توريستي گنجنامه پيش از اين تلاش‌هاي قابل توجهي را به انجام رسانده است كه از آن جمله مي‌توان به عضويت تأثيرگذار عليصدر در سازمان جهاني گردشگري اشاره كرد.
علي مالمير همچنين افزود: انتخاب همدان به عنوان پايتخت گردشگري آسيا و معرفي آن در سال آتي نقطه عطفي در معرفي استان و ظرفيت‌هاي آن در عرصه جهاني است.
وي گفت: اين مهم مي‌تواند در محوريت برنامه‌ريزي‌هاي فعالان گردشگري در بخش خصوصي و مديران و برنامه‌ريزان در استان به صورت جدي‌تر قرار گيرد.
مالمير همچنين به تهيه 27 مستند تبليغاتي در حوزه گردشگري اشاره كرد و گفت: در راستاي معرفي ظرفيت‌هاي گردشگري همدان بويژه مسافت كمتر از 3 ساعته بين استان همدان و تهران با توجه به اهميت تبليغات، اقدام به تهيه تيزرهايي در اين حوزه شد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در اين زمينه گفت: تيزرهاي توليد شده با تمركز بر روي معرفي آزادراه ساوه و مسافت كمتر از 3 ساعت خواهند توانست همدان را در آينده‌اي نه‌چندان دور يكي از مقاصد مهم گردشگري پايتخت‌نشينان قرار دهد.
وي گفت: پس از بررسي‌هاي متعدد اين نتيجه به دست آمده است كه هنوز تهراني‌ها نمي‌دانند از پايتخت تا همدان مي‌توانند با كمتر از 3 ساعت سفر كنند. آنچه كه تبليغات حوزه گردشگري را مي‌تواند پاي كار بياورد، اين است كه بتوانيم اين پتانسيل ارزنده را با استفاده از ابزارهاي به‌روز تبليغات هر روز بيشتر معرفي و ارائه دهيم؛ چراكه به واسطه آن خواهيم توانست به يك مقصد گردشگري و نه يك مسير گردشگري تبديل شويم. در ادامه اين نشست واحد فناوري و تبليغات در زمينه سامانه جامع گردشگري الكترونيك كه از بهمن‌ماه سال گذشته آغاز آن كليد خورد، گزارشي ارائه داد. بر اساس فعاليت كميته تخصصي گردشگري الكترونيك زيرمجموعه كارگروه گردشگري استان قرار است از اين پس با استفاده از تبليغات گردشگري در فضاي مجازي از جمله تلگرام، اينستاگرام و سايت‌هاي تأثيرگذار گردشگري ظرفيت‌هاي همدان را به صورت تخصصي و ماندگار معرفي كنيم.
حامدي‌نژاد، معاون عمراني فرمانداري ملاير با اشاره به ظرفيت‌هاي غني اين شهرستان عنوان كرد: ملاير مي‌تواند جايگاه متمايزي در جذب گردشگري استان به خود اختصاص دهد؛ چراكه داشته‌هاي غني از جمله 340 اثر تاريخي در آن وجود دارد كه 200 اثر از آن به ثبت ملي رسيده است. اين بدان معني است كه 20 درصد از آثار واجد ارزش تاريخي از استان در اين شهرستان جاي خوش كرده است.
وي به هتل نيمه‌كاره ملاير اشاره كرد كه 15 سال پيش بناي ساخته شدن آن نهاد شد، اما امروز اين پروژه به سرانجام نرسيده است.
وي گفت: حالا ديگر اين هتل نيمه‌كاره به يكي از آثار تاريخي شهرستان پيوسته است و گويا اين معضل در شهرستان قابل حل نيست و لازم است براي تعيين‌تكليف آن به صورت جدي تصميماتي اتخاذ شود.
حامدنژاد به شهر زيرزميني سامن اشاره كرد و گفت:  پيگيري‌ها براي به سرانجام رساندن مطالعات در اين اثر تاريخي قابل ستايش است، اما آنچه براي ما حايز اهميت است، ايجاد شرايطي براي ورود گردشگران به اين سايت تاريخي است. اميدواريم با تصميمات و تسريع انجام مطالعات شاهد ورود گردشگر به شهر زيرزميني سامن در سال آينده باشيم.
وي همچنين به نبود جاذبه‌هاي گردشگري استان و بويژه شهرستان ملاير در كتب درسي اشاره كرد و گفت: جاي تأمل دارد چرا بايد شاهد معرفي جاذبه‌هاي گردشگري استان‌هايي همچون اصفهان در اين كتاب‌ها باشيم اما خبري از معرفي داشته‌هاي گردشگري ما در آنها نباشد. بهتر است براي اين مهم تدابيري انديشيده شود.
در كارگروه گردشگري روز گذشته پس از آنكه فعالان بخش خصوصي و مديران حوزه دولتي مرتبط با حوزه گردشگري برنامه‌ها و طرح‌هاي مرتبط با اين حوزه را به صورت پيشنهادي ارائه دادند، از 2 تيزر توليد شده با محوريت معرفي مسافت كمتر از 3 ساعت بين همدان تا تهران كه با حمايت ميراث فرهنگي تهيه شده بود، رونمايي شد. همچنين از توليدكنندگان اين تيزر در اين كارگروه نيز تجليل به عمل آمد.
آنگونه كه از شواهد امر برمي‌آيد حوزه گردشگري در روزهاي آتي به واسطه برخورداري 2 رويداد بين‌المللي ياد شده با حجم كار بالايي روبه رو خواهد شد. اميد آن مي‌رود برنامه‌ريزان و تصميم‌گيران حوزه دولتي با بهره‌گيري از نظرات و پيشنهادات كارشناسان صاحب‌فكر بخش خصوصي بتوانند با به اجرا درآوردن ايده‌ها و برنامه‌ها راه به سوي توسعه را در حوزه گردشگري استان همدان هموارتر كند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com