خبری از کیک‌های مسموم در همدان نیست همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  102738 تاریخ انتشار:  1398-09-23 - 13:25 تعداد بازدید:  159
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

جاسازی قرص‌های مشکوک در خوارکی بچه‌ها
خبری از کیک‌های مسموم در همدان نیست

اجتماعی

در هفته گذشته تصاويري از وجود قرص‌هاي مشکوک در کيک‌هاي دانش‌آموزي در شبکه‌هاي اجتماعي دست به دست شده که باعث نگراني مردم شده‌است.
اين تصاوير که توسط کاربران شبکه‌هاي اجتماعي در استان‌هاي سيستان‌و‌بلوچستان و زاهدان منتشر شده، برخي از مردم مدعي شده‌اند که کيک‌هاي دانش‌آموزي را که از مغازه‌ها خريداري کرده‌اند، قرص‌هاي مختلفي در آن جاي‌گذاري شده است.
در يکي از اين ويدئو‌ها، فردي مدعي شده که در کيک پلمپ شده، قرص روانگردان با دوز بالا جاي‌گذاري شده که بسيار خطرناک است، البته فرد با اطمينان کامل بسته را باز مي‌کند و يقين دارد که بسته مورد نظر قرص دارد، ادعايي که قدري هم مشکوک به‌نظر مي‌رسد.
در همین راستا رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر درباره ماجرای وجود قرص در کیک توضیحاتی ارائه کرد.
محمد مسعود زاهدیان، درباره انتشار تصاویری در فضای مجازی مبنی بر وجود قرص در کیک خوراکی اظهار کرد: بررسی‌ها حاکی از این است که قاچاقچیان با بهره‌مندی از جاسازی‌های مختلف، موادمخدر را قاچاق می‌کنند.
وی درباره کیک‌های کشف شده گفت: بر اساس گزارش واصله از پلیس مبارزه با موادمخدر هرمزگان از یک دستگاه خودرو نیسان چند عدد کیک که حاوی تعداد معدودی قرص بود، کشف شد که برای تعیین ماهیت به آزمایشگاه پلیس مبارزه با موادمخدر ارسال شده است و تحقیقات در این رابطه از سوی پلیس ادامه دارد.
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش ‌و پرورش نیز در گفت‌وگو با ایسنا، دراین‌باره اظهار کرد: گزارشی دراین‌باره از 3 استان به ما رسیده که ما طی نامه‌ای به اطلاع وزارت بهداشت رساندیم.
وی افزود: صحت‌وسقم موضوع را دقیقاً نمی‌دانیم و باید بررسی شود.
با بیان اینکه "ما هیچ بخشنامه‌ای صادر نکردیم" گفت: تنها آن دسته از مواد غذایی در بوفه مدارس مجاز است که در دستورالعمل بوفه‌ها با همکاری وزارت بهداشت در مهرماه به مدارس اعلام ‌شده‌است.
معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استان‌های سازمان دانش‌آموزی نیز در پاسخ به اینکه آیا این کیک‌ها از طریق بوفه این مدارس توزیع‌شده‌است به ایسنا گفت: خیر چنین چیزی گزارش نشده است.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت نیز با تاکید بر اینکه گزارشات واصله به وزارت بهداشت مبنی بر وجود قرص و کپسول در کیک‌های خوراکی،‌ به هیچ عنوان به خط تولید این محصولات مربوط نیست،‌ گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته از گزارشات مردمی در 2 استان سیستان‌و‌بلوچستان و هرمزگان،‌ مشخص شد این قرص‌ها پس از تولید و در مرحله‌ عرضه داخل کیک‌ها گذاشته شده‌است.
کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه هرگونه جاسازی قرص در این کیک‌ها پس از روند تولید اتفاق افتاده است،‌ اظهار کرد:  طبق گزارشاتی که به دست ما رسیده‌است و بررسی‌هایی که از شرکت‌های صنایع غذایی در این استان‌ها داشته‌ایم،‌ این قرص‌ها به هیچ عنوان هنگام پروسه تولید درون کیک‌ها جایگذاری نشده است.
وی افزود: طی مشاهدات موجود، این کار مشکوک و باانگیزه و هدفی نامعلوم توسط فرد یا افرادی در سطح عرضه در استان‌های سیستان‌و‌بلوچستان و هرمزگان صورت گرفته‌است. تمام مباحثی که در حوزه اختیارات و بازرسی‌های سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است در حال انجام بوده اما،‌ بررسی سایر عوامل نظیر قصد و نیت انجام این کار در حوزه صلاحیت و اختیارات وزارت بهداشت نیست و مراجع انتظامی و امنیتی باید موضوع را بررسی کنند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه موارد مطرح شده‌ی جاسازی قرص در کیک‌ها مربوط به بیش‌ از ۱۰ شرکت تولید کیک است، اظهار کرد: قاعدتا اینکه یک جسم خارجی در خط تولید بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک خوراکی طی 2 هفته و به‌صورت همزمان جاسازی شود، آن‌هم به شکلی که این اتفاق متوجه یک یا دو استان باشد، قطعا مشکوک است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. اما نکته قابل توجه آن است که تولید کیک نیز در همان استان‌ها صورت نگرفته و از خارج از این استان‌ها به آن جا وارد می‌شود.
جهانپور تاکید کرد: برخلاف ادعاهای موجود مبنی بر اینکه قرص‌هایی که در کیک‌های خوراکی گذاشته شده‌‌است، از نوع روانگردان‌ و مخدر بوده،‌ بررسی‌های ما این موضوع را نشان نمی‌دهد و این قرص‌ها انواع گوناگونی داشته است.
وی با بیان این که تمام گزارشات صورت گرفته بررسی‌شده است، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال بررسی‌های صورت گرفته از ۳۰ مورد گزارش شده از استان هرمزگان نشان می‌دهد که موضوع مربوط به خط تولید نیست. مردم هم می‌توانند موارد مشابه را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند و با معرفی محل عرضه کیک خوراکی، ما را در بررسی بیشتر واقعه یاری کنند.
 موردی در همدان گزارش نشده است
بر همین اساس معاون غذا‌و‌دارو دانشگاه علوم‌پزشکی همدان در گفت‌و‌گو با همدان‌پیام گفت: این مورد چند روزی است که در استان همدان مورد بازرسی و نظارت قرار گرفته که خوشبختانه تا امروز موردی از وجود این قرص‌ها گزارش نشده است.
خدادادی با بیان اینکه شهروندان موارد مشکوک را گزارش دهند افزود: در کنار سامانه 190 که کشوری است شهروندان همدان می‌توانند با شماره‌گیری 38381801 موارد مشکوک را به دانشگاه علوم‌پزشکی همدان خبر دهند.
وی با بیان اینکه این اتفاق ربطی به کارخانه‌های تولید ندارد، عنوان کرد: امکان تخلف به هیچ‌عنوان در کارخانه‌های تولید کننده وجود ندارد و کاملا مشخص است این اتفاق برای ایجاد تنش و هرج‌ومرج توسط مخرب‌گران اتفاق افتاده که با ورود نیرو‌های امنیتی به زودی دستگیر و مجازات خواهند شد.
با اين حال اين موضوع تاکنون از سوي مراجع سياسي و امنيتي تاييد يا تکذيب نشده و بايد ديد که مراجع مرتبط در مورد قرص‌ها و کيک‌هاي مشکوک چه نظري دارند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com