استفاده از هزار دیده بان برای جلوگیری از آتش سوزی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  82931 تاریخ انتشار:  1396-08-04 - 05:45 تعداد بازدید:  348
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استفاده از هزار دیده بان برای جلوگیری از آتش سوزی

اجتماعی

تاکنون 60 منطقه بحرانی و نیمه بحرانی آتش سوزی در اراضی ملی استان همدان شناسایی و از حدود یک هزار دیده‌بان برای پایش، حفاظت و پیشگیری از حریق در عرصه های منابع طبیعی استفاده شده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان همدان در گفت و گو با ایرنا گفت: تا اواخر مهر امسال با بهره گیری از حدود یکهزار دیده بان در زیرگروه تیم های پایش، حفاظت و پیشگیری، طرح جلوگیری از وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان به خوبی اجرا شده است.
بهرام رسولی افزود: افراد دیده بان بیشتر از جوانان و بومیان محلی هستند که با استفاده وسیله نقیله موتوری و تلفن همراه در مناطق حساس و بحرانی منابع طبیعی بطور مستمر گشت و مراقبت می کنند.
وی بیان کرد: این افراد در صورت مشاهده هر گونه تخلف و آتش سوزی در جنگل ها و مراتع، موضوع را از طریق شماره تماس 1504 (کد امداد جنگل و مراتع) به یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش می‌دهند.فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان همدان گفت: مناطق بحرانی حریق، عرصه هایی هستند که طبق سوابق، آمار و اطلاعات موجود بیشترین تعداد و سطح آتش سوزی را به خود اختصاص داده‌اند.
وی اضافه کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته، در بروز بیش از 90 درصد از حریق ها عامل انسانی دخالت داشته است.
به گفته فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان همدان، امسال برای پیشگیری از وقوع حریق در جنگل ها و مراتع، 12 جلسه کمیته بحران و کارگروه های فرعی تخصصی مخاطرات بخش کشاورزی در مرکز استان و شهرستان ها برگزار شده است.
رسولی افزود: همچنین به منظور جلوگیری ار سرایت دامنه آتش از اراضی زراعی کشاورزان به اراضی منابع طبیعی در سطح 740 هکتار، از عرصه های بحرانی و حساس، طرح آتش بر ایجاد شده است.
 نصب 2 دستگاه برجک دیده بانی در مناطق حساس و بحرانی منابع طبیعی
وی گفت: 2دستگاه برجک دیده بانی در مناطق حساس و بحرانی حریق شامل پارک جنگلی شهید رجائی روستای حیدره شهرستان همدان و جنگل طبیعی گیان نهاوند نصب شد.
وی افزود: ساخت و راه اندازی این برجکهای دیده بانی برای نخستین بار و برای پیشگیری و مقابله با حریق در جنگل‌ها و مراتع در غرب کشور اتفاق افتاده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان همدان اظهارکرد: با استقرار نیروهای حفاظتی در فصل حریق در این برجک‌ها، هر گونه آتش سوزی و تخریبی صورت گیرد به سرعت رصد، پییگری و آتش سوزی احتمالی مهار می شود و و از خسارت زیست محیطی جلوگیری بعمل می آید.رسولی خاطر نشان کرد: 187فقره آتش سوزی در اراضی ملی به مساحت 487 هکتار سال گذشته در استان همدان به وقوع پیوست که این آمار تا پایان مهر امسال 37 فقره در اراضی به مساحت 66 هکتار ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 برابر کاهش را نشان می دهد.استان همدان دارای 905 هزار هکتار اراضی ملی است که بیش از 42 هزار هکتار از آن جنگل های طبیعی، دست کاشت و اراضی جنگلی است. 822 هزار هکتار اراضی ملی همدان به صورت مرتع است که از نظر پوشش گیاهی به سه درجه مرتع خوب متوسط و فقیر دسته بندی می شوند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com