فرصتی برای قدردانی از پدر همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  76453 تاریخ انتشار:  1396-01-21 - 05:45 تعداد بازدید:  286
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

13 رجب ولادت حضرت علی (ع)
فرصتی برای قدردانی از پدر

اجتماعی

 امشب، مردی گستره آفاق را روشن می کند که شجاعتش، شجاعت تمام شجاعان را بی رنگ می کند.
امشب، کودکی خواهد خندید که عدالت را تفسیری عاشقانه خواهد کرد.
امشب، کسی سکوت کعبه را خواهد شکست که روزی بر بلندای شانه های خورشید، با تبر معرفت، بت های زمانه را خواهد شکست.
امشب، ستاره ای خواهد درخشید که درخشش نجابتش، آغوش مهربان مظلومیت است.
امشب، شب آمدن صاحب ذوالفقار، حیدر کرار است، آمدنش مبارک! ...

  خانم ها برای روز پدر چه می‌خرند؟
13 رجب و میلاد موعود کعبه و منجی عالم بشریت چنان برای شیعیان مقدس است که این روز را تعطیل کرده و در تقویم رسمی به نام روز پدر نامگذاری کرده اند تا  فرصتی باشد که قدردان زحمات پدران خویش باشیم.
در کشور ما که مردم به بهانه های مختلف به دنبال خرید کادو برای نزدیکان خود هستند با فرارسیدن روز پدر خریده ها حال و هوایی دیگری دارد.
کمربند، عطر، جوراب، موبایل، پیراهن، لوازم ورزشی، جاسوئیچی، کیف‌دستی و... اینها، وسایلی است که معمولا به عنوان کادو در روز مرد خانم ها به پدر، همسر و یا پسرانشان هدیه می دهند.
حسن فرهادی، مسئول کارگاه تولیدی پیراهن می‌گوید از ١٠روز پیش که روز پدر نزدیک بوده، سفارش‌های مختلفی گرفته‌اند او هیچ سالی را به یاد ندارد که این‌طور، پیراهن در روز پدر به فروش رفته باشد. مهدی اکرمی، تولید کننده جوراب می‌گوید که وضع فروش جوراب تغییری نکرده:«می‌فروشیم الحمدلله! اما نزدیکی‌های ولادت و اعیاد که می‌شود، بازار بهتر می‌شود.
او با خنده می گوید:انگار خانم ها این کادو را برای مردان مناسب تر می دبینند شاید یک علتش این باشد که مصرف جوراب بین مردان بالا است و علت دیگر اینکه از جوراب های مردان به دلیل کثیف و سیاه شدن خسته شده باشند .
بازاری دیگری هم می گوید: چون مردها قانع تر از زنان هستند به ندرت خانواده‌ای  به فکر خرید هدیه گرانی می‌افتند.
خرید موبایل، کیف و کمربند چرم هم این روزها طرفداران خاص خود را دارد. جدای از این خریدها خانم ها در کادو پیچ کردن خریدهایشان مهارت ویزه داشته و آنرا با زیباترین شکل تقدیم مردان می کنند.
خرید کادو برای مردان از جیب خودشان
مهدی رضایی یکی از همشهریان در خصوص این روز می گوید: اغلب کادوهایی که طی این چند سال دریافت کرده معمولا تیشرت، کمربند، کیف و جوراب بوده است که پول آنرا از جیب خودش داده اما با این حال برایش لذت بخش بوده است.
رضا رسولی هم معتقد است که نوع کادو و کادو گرفتن مهم نیست آنچه برای یک مرد مهم این است که زن خانه با آن آرامشی که خدا در وجودش برای اداره خانواده گذاشته است وقتی در طول سال مرد را که پس از کار سخت روزانه از بیرون می آید درک کند و احترام بگذارد.
خانمی که کیف چرمی را در مغازه ای کادو می کرد گفت: چون خانم ها مجبورند از آقایان برای خرید کادو پول بگیرند لذا ترجیح می دهند کادوی ارزانی باشد که هم نیاز آقا را برطرف کند هم به جیب او فشار نیاورد. دختر جوانی هم که برای همسرش خرید می کرد گفت: اولین سال ازدواجمان است و دنبال ماندگارترین کادو هستم تا همسرم را خوشحال کنم.
دختری هم که برای پدرش خرید می کرد در خصوص احساسش نسبت به این کار گفت: خوشحالم که ما شیعیان چنین روزهایی را به بهانه میلاد امامان خود داریم تا قدردان پدران و مادران خود باشیم و آنها را به فراموشی نسپاریم.
وی ادامه داد: در این روز هر ساله به خانه سالمندان می روم و از پدران و مادرانی که در آنجا رها شدند دلجویی می کنم. همچنین به اتفاق خانواده سری هم به باغ بهشت می زنم تا یادی از اموات(پدربزرگ و مادربزرگ) خود کرده باشم.
 از مطالب فضای مجازی چه خبر؟
از بازار همدان و خریدهای مردم که بگذریم مطالب فضای مجاری هم برای روز پدر خواندنی است. برخی برای پدری که نداشتند مطلب گذاشتند و برخی هم برای پدرانی که در قید حیات دارند.
تقديم به پدري که ندارم.....
ميان تمام نداشتن ها دوستت دارم .شانس ديدنت را هر روز ندارم ...ولي دوستت دارم...
وقتي دلم هوايت را مي كند حق شنيدن صدايت را ندارم...وقت هايي كه روحم درد دارد و مي شكند شانه هايت را براي گريستن كم دارم... وقت دلتنگي هايم , آغوشت را براي آرام شدن ندارم ...آري همه وجودمي ولي هيچ جاي زندگيم ندارمت و ميان تمام ندا شتن ها باز هم با تمام وجودم...
در کانال دیگری هم آمده بود : پدر یعنی تپش قلب در خانه، پدر یعنی تسلط بر زمانه، پدر یعنی احساس خوب تکیه بر کوه، پدر یعنی تسلی وقت اندوه
در کانالی هم مطلبی با این موضوع آمده است: پدرم به من نگفت که چطوری زندگی کنیم او زندگی کرد و به من اجازه داد تا تماشا کنم زندگی کردن چگونه است.

میلاد نور در خانه خدا
در سیزدهم رجب سال 30 عام الفیل، حادثه بس عجیبی رخ داد که هرگز در تاریخ بشریت سابقه نداشته و بعد از آن نیز تکرار نشده است، و آن حادثه، به دنیا آمدن نوزادی است در درون خانه کعبه که به نام علی علیه السلام اسم گذاری شد.
مادر وی فاطمه، دختر اسد فرزند هاشم است که جزء نخستین زنانی شمرده می شود که به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ایمان آورد و پیش از بعثت از آیین ابراهیم پیروی می کرد. همین فاطمه زنی است که سخت مورد احترام پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بوده است.
در اين هنگام به فرمان خدا، ديوارهای خانه‌ی خدا (كعبه) شكافت و فاطمه به درون خانه رفت و ديوار به هم بر آمد. فاطمه پس از سه روز بيرون آمد و در حالی كه اميرالمؤمنين(ع) را در بغل داشت، گفت من به خانه خدا وارد شدم و از ميوه ‏هاى بهشتى و بار و برگ آنها خوردم و چون خواستم بيرون آيم هاتفى ندا كرد: "اى فاطمه نام او را على بگذار كه او على است و خداوند على الاعلى می‌فرمايد من نام او را از نام خود گرفتم و به ادب خود تأديب‌اش كردم و او را به غامض علم خود آگاه گردانيدم و اوست كه بت‌ها را در خانه من می‌شكند و اوست كه در بام خانه ‏ام اذان می‌گويد و مرا تقديس و پرستش می‌نمايد. خوشا بر كسی كه او را دوست داشته باشد و فرمانش را اطاعت كند و واى بر كسى كه با او دشمنی كرده و از او نافرمانی كند."
 افتخاری که برای هیچ کس حاصل نمی شود
و چنين افتخاري منحصر به فردى كه براى على(ع) در اثر ولادت در درون كعبه حاصل شده است براي احدى از عموم افراد بشر به دست نيامده است.
پدر این طفل، عمران معروف به ابوطالب، حامی بزرگوار رسول خدا صلی الله علیه و آله بود.
به دنیا آمدن امیرمؤمنان، علی علیه السلام در درون خانه خدا فضیلتی است که محدّثان شیعه و دانشمندان علم انساب آن را در کتابهای خود نقل کرده اند و در میان دانشمندان اهل تسنن گروه زیادی به این حقیقت، تصریح و آن را یک فضیلت بی نظیر خوانده اند
مولود نورانی که در درون خانه خدا به دنیا آمده و چهار شبانه روز از او و مادرش با غذای بهشتی پذیرایی شده، برای نام گذاریش نیز خدای خانه باید تصمیم بگیرد، نه پدر و مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگ. و چنین هم شد، خداوند منّت خویش را بر او کامل نمود و با جملاتی از عالم غیب به گوش فاطمه مادر نوزاد رساند که او را چه نام نهد.
 فلسفه ولادت علی(ع) در کعبه
آنچه مهم و ضروری است که جامعه اسلامی، اعم از شیعه و سنی به آن توجه نمایند، راز و فلسفه این ولادت در درون خانه خداوند و کعبه است. مریم با آن عظمت که به تصریح قرآن معصومه است و فرزند او از پیامبران اولوالعزم بود، وقتی درد زایمان او فرا می رسد، به او دستور داده می شود که محراب و عبادتگاه را ترک گوید و به نقطه دوردستی پناه برد؛(10) چرا که اینجا عبادتگاه است، نه زایشگاه؛ ولی فاطمه بنت اسد را به درون مقدس ترین عبادتگاه، یعنی کعبه فرا می خوانند و با معجزه دیوار شکافته می شود و در برخی منابع آمده که به فاطمه بنت اسد الهام شد که وارد خانه کعبه گردد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com