اخبار کوتاه اجتماعی 3096 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  83399 تاریخ انتشار:  1396-10-10 - 05:45 تعداد بازدید:  229
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه اجتماعی 3096

اجتماعی

تنظیم سند رسمی باعث شفافیت معاملات می‌شود
 تنظیم سند رسمی باعث شفافیت معاملات و جلوگیری از طرح دعاوی در مراجع قضایی می‌شود.
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با بیان اینکه سردفتران مرزداران پنهان این سرزمین هستند، گفت: توان دفاتر اسناد رسمی در بهداشت، امنیت سرزمینی، رونق توسعه و مبارزه با پولشویی بسیار عظیم است. سردفتران و دفتریاران، مرزداران پنهان و پشت صحنه این آب و خاک هستند.
به گزارش ایرنا، محمدرضا دشتی افزود: در لایحه بودجه سال ٩٧ برای نخستین‌بار بودجه سازمان ثبت در صدسال اخیر رشد منفی داشته است.
وی ادامه داد: این در حالی است که برای اجرای قانون کاداستر و جلوگیری از زمین‌خواری به بودجه نیاز است.
به گفته وی، 7 هزار و ٣٠٠ سردفتر، 7 هزار و ٣٠٠ دفتریار حقوقدان و ٣٠ هزار کارمند در ٣٠ هزار دفترخانه به جامعه خدمات حقوقی ارائه می‌کنند و وجود این ظرفیت در دفاتر اسناد از یکسو و تأثیر آن بر شفاف‌سازی از سوی دیگر ما را مجاب می‌کند که ادعا کنیم واسپاری امور شبه قضایی، امور مربوط به حل اختلاف و امور غیرمرتبط به دفاتر اسناد رسمی قوه مجریه در تنظیم طرح‌ها، تأثیر بسزایی در تصویب قوانین دارد.

درخواست حذف «سرباز معلم» از آموزش‌وپرورش عشایر
 سرپرست آموزش‌وپرورش عشایر وزارت آموزش‌وپرورش حذف «سرباز معلم» جهت آموزش دانش‌آموزان عشایر و راه‌اندازی دوباره «تربیت معلم عشایر» را از جمله راهکارهای برون رفت از شرایط فعلی آموزش‌وپرورش عشایر دانست و گفت: به‌کارگیری معلمان چندمهارتی در مناطق عشایری می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند. این معلمان تصویری از طرح چندپیشگان اوایل انقلاب هستند که مهارت‌های مختلفی در زمینه بهداشت، ورزش، کتابداری، مهارت‌های فنی و مشاوره را همزمان دارا بودند.
محمدرضا سیفی در گفت‌وگو با ایسنا، دانش‌آموزان عشایر را به 4 دلیل نیازمند توجه بیشتر دانست و اظهار کرد: محروم بودن این دانش‌آموزان از منابع آموزشی یکسان، تغذیه مناسب و مانند آن، کمتر توسعه‌یافته بودن مناطق زندگی آنها، سکونت در 13 نقطه مرزی کشور و دوزبانه بودن این چهار علت است.
وی افزود: اکنون حدود 7 هزار دانش‌آموز دوزبانه داریم، در حالی که هیچ دانش‌آموز دیگری این شرایط را ندارد که دوزبانه باشد و در منطقه مرزی و با دشواری‌های خاص آن زندگی کند و از ابتدایی‌ترین امکانات زندگی نیز محروم باشد و استان محل زندگی‌اش حتی از محبت آسمان هم بی‌بهره باشد و دچار خشکسالی شود.
سرپرست آموزش‌وپرورش عشایر وزارت آموزش‌وپرورش حذف سرباز معلم جهت آموزش دانش‌آموزان عشایر و راه‌اندازی دوباره تربیت معلم عشایر را از جمله راهکارهای برون رفت از شرایط فعلی دانست و گفت: به کارگیری معلمان چندمهارتی در مناطق عشایری می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند، این معلمان تصویری از طرح چندپیشگان اوایل انقلاب هستند که مهارت‌های مختلفی در زمینه بهداشت، ورزش، کتابداری، مهارت‌های فنی و مشاوره را همزمان دارا بودند و بر اساس ماده 6 اساسنامه مدارس عشایری که به امضای رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای عالی آموزش‌وپرورش رسیده است؛ سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و جهادکشاورزی موظف شده‌اند آموزش‌های مهارتی و فنی‌وحرفه‌ای را با ایجاد کارگاه‌های سیار آموزشی ایجاد کنند.

لایحه بودجه ۹۷ آموزش‌وپرورش
را با کسری مواجه می‌کند
 رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: لایحه بودجه ۹۷ اشکالات جدی دارد و به نظر من بدترین لایحه بودجه‌ای است که از زمان پس از انقلاب تاکنون از سوی دولت ارائه شده است.
به گزارش ایسنا، محمدمهدی زاهدی در ارزیابی لایحه بودجه سال ۹۷ دولت اظهار داشت: یکی از دلایل مهم ضعف این لایحه این است که امکان تحقق منابع درآمد بودجه‌ای که در این لایحه پیش‌بینی شده بسیار ضعیف است.
زاهدی تصریح کرد: بودجه تعیین شده، آموزش‌وپرورش و آموزش عالی را با کسری جدی مواجه می‌کند.

 

145هزار دانش‌آموز همدان از خدمات وارنیش فلوراید استفاده کردند
 145 هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی استان زیر پوشش خدمات سلامت دهان و دندان قرار گرفته و از طرح وارینش فلوراید استفاده کردند.رئیس گروه سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت همدان گفت: وارینش فلوراید محلولی است که به منظور استحکام بخشی به مینای دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد.بهروز صدیقی در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته بیشتر دانش‌آموزان دچار پوسیدگی دندان هستند و انجام طرح وارینش فلوراید برای آنها ضروری به نظر می‌رسید.وی ادامه داد: اجرای این طرح از سال 94 با همکاری آموزش‌وپرورش آغاز شد و سالانه حدود 150 هزار دانش‌آموز از مزایای این طرح بهره مند می‌شوند.رئیس گروه سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت همدان افزود: طرح وارنیش فلوراید هر 6 ماه یکبار برای جامعه هدف اجرا می‌شود.صدیقی اضافه کرد: اجرای طرح وارینش فلوراید برای هر دانش‌آموز 100 هزار ریال هزینه دربر دارد ولی هیچ هزینه‌ای از والدین دانش‌آموزان دریافت نمی‌شود.وی گفت: با توجه به اهمیت بهداشت و سلامت دهان و دندان، این طرح برای خردسالان نیز انجام شده و مسواک انگشتی در اختیار والدین قرار می‌گیرد.
وی اضافه کرد: از 3 تا 6 سالگی نیز در کنار دیگر اقدامات بهداشتی، طرح وارنیش فلوراید هر 6 ماه یکبار برای کودکان انجام می‌شود.

اعتماد به برخی شرکای طرح تحول سلامت اشتباه بود
 قائم‌مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه اعتماد به برخی شرکای داخل و خارج از طرح تحول اشتباه بوده است، تأکید کرد: به جز طرح تحول نظام سلامت انتخاب دیگری روی میز نیست.به گزارش ایسنا، ایرج حریرچی، اظهار کرد: مصوبه دولت این بود که 5 میلیون نفر با استفاده از آزمون وسع، بتوانند از بیمه خدمات بستری در بیمارستان دولتی استفاده کنند که هزینه‌ای معادل ۵۵۰ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شد، اما ۱۱ میلیون نفر به صورت رایگان، برای استفاده از خدمات دولتی، خصوصی، بستری و سرپایی بیمه شدند که در حال تصحیح آن هستیم. ما نرخ ویزیت را به شرطی 2 برابر کردیم که پزشکان فقط ساعتی 8 بیمار را ویزیت کنند، اما نه همکاران پزشک رعایت کردند و نه ما به خوبی نظارت کردیم. حریرچی ادامه داد: طرح تحول تنها 7 بسته خدماتی نیست، بلکه نام تمام اقداماتی که وزارت بهداشت و مجموعه بیمه‌ها و... در این مدت انجام داده‌اند طرح تحول است. اقداماتی که در 4 سال اخیر در حوزه بهداشت و درمان انجام شده، در ۱۵ سال گذشته انجام نشده است. هیچ کشوری در دنیا در عرض 2 سال نتوانسته است ۱۶ درصد از پرداختی از جیب مردم در حوزه سلامت کاهش دهد.قائم‌مقام وزیر بهداشت تصریح کرد: دریافتی خالص جامعه پزشکی و گروه پرستاری بعد از طرح تخول افزایش یافته و توزیع آن بهتر شده است. هدف اصلی این طرح افزایش پوشش خدمات و پوشش بیمه‌ای و حمایت مالی از مردم است. حریرچی افزود: رئیس‌جمهوری می‌خواست هدفمندی یارانه‌ها را حذف کند و آن را درقالب یارانه‌های درست به مردم بدهد. طرح تحول ۱۵ آبان‌ماه ۹۲ از میان طرح سایر دستگاه‌ها که در این زمینه ارائه شده بود، انتخاب شد. در آن زمان ۱۳ میلیون نفر بیمه نشده بودند. حالا که بیمه شده‌اند می‌گویند خرجت را نگهدار. امروز 7 میلیون بیمه نشده داریم؛ باید بمیریم از خجالت که هنوز در این مملکت بیمه نشده داریم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com